Мечтая да стана актриса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121568)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18622)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мечтая да стана актриса
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1700 пъти
Ще започна с това, че историята ми е много важна за мен и ще помоля редакторите да я публикуват, за което им благодаря предварително.
Момиче съм на 14. От малък град съм. Уча в езикова гимназия. От малка съм мечтала да стана актриса и смятам, че имам нужните качества. Това е единствената ми мечта за сега. Не ме разбирайте погрешно, и не казвайте, че всяко второ момиче иска да е актриса. Да, до една степен е така, но аз не съм сред тези момичета. Обаче, ще подчертая, че искам да уча право, т. е. моята професия да е такава. Но искам и да се занимавам с актьорско майсторство, нещо като мое хоби, през свободното ми време. Проблема е там, че в България то не е развито и е ясно, че няма как да успея. Мога да уча в Англия, или на друго място в чужбина, но както казах, искам да уча право. Въпросът ми е дали мога да развия актьорството до висока степен, но не ми е ясно как това ще стане, след като искам да уча право. По-скоро искам професията ми да е актьорство, но не знам дали ще успея в чужбина. Т. е. ако се запиша ( и то къде?? ) в чужбина и завърша, дали ще успея, след като знам колко много хора го учат и ще са на много по-високо от моето ниво.. Помогнете ми, моля ви. Дайте ми съвет, дали да запиша актьорско майсторство, къде да го направя и дали ще имам успех, защото в противен случай всичко се обезсмисля. Не знам дали мога да направя тази крачка и ще се радвам да ми помогнете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: a29584fc67
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Няма да станеш актриса ако не се отдадеш напълно на професията.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 63690f02f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Най-трудната професия, избери си нещо друго, все пак успех

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c353c3162a
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Чувала ли си за някой актьор, който иначе по професия си е адвокат или лекар, но играе в свободното си време и е много добър и известен? Номер 1 е прав - решаваш кое от двете искаш да правиш и го правиш. Ако искаш да си адвокат, нищо не ти пречи да играеш като хоби, но не и в чужбина и на нивото, което си представяш. В България има доста театрални школи за деца, както и любителски състави за възрастни. Можеш да започнеш оттам. Иначе докато дойде време да решиш окончателно с какво искаш да се занимаваш, имаш още няколко години. Успех! Иначе не знам защо смяташ, че си по-различна от всяко второ момиче. Аз също бях като всяко второ момиче - исках да ставам актриса. Намерих си театрално студио и вече от 10 години се занимавам с театър като хоби. Но на мечтите да ставаш известна, да ходиш в Холивуд (които бяха и мои) те съветвам да не разчиташ. Стреми се да се занимаваш с това, което обичаш, и сама ще усетиш колко далеч можеш да стигнеш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: ae0aa864b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напротив, има актьор който е и лекар. Ken Jeong от последният ергенски запой. Джерард Бътлар е бил адвокат преди да се провали като такъв и е станал актьор.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: fc6ab4198e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   от авторката: Благодаря на всички за коментарите, и изразеното мнение. Мисля, че не сте ме разбрали правилно. ;д Ако знам, че ще успея, че ще намеря място, в което да уча актьорско майсторство и то в ЧУЖБИНА, разбира се, че моята професия ще е такава. И аз ви помолих да ми дадете информация и съвет именно за това. Но ако видя и установя, че нещата няма как да се получат, съответно ще се устремя към следването на право, но ще се стремя и към актьорството, но само до там, че то да е моето хоби, нищо друго. Ако сега вече ме разбирате и има някой, който може да ми помогне по въпроса, ще съм ви благодарна. Разбира се, благодарна съм на всички за съветите ви до тук и изразените от вас мнения! :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d62e7441a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Препоръчвам ти да отидеш в Лос Анджелис и да се запишеш на актьорско майсторство. Хем всички американски актьори и актриси са тръгнали от там, хем Лос Анджелис го наричат ''града на сбъднатите мечти'' :) (не че мечтаеш за това,но просто го казвам :D)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 407ec07365
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На мен също ми се иска да съм актриса и мисля, че имам нужните качества, но едва ли някога ще стана актриса според мен е невъзможно макар и много да искам. Като казвам актриса имам предвид, че искам да съм от тези актриси като например актрисата във филма Игрите на глада :D както казах струва ми се невъзможно. Попринцип аз се занимавам с рисуване това ми е като хоби имам и много награди и мисля, че ще се превърне в професия. :) Какво мислите?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker