Историята ми с него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121430)
 Любов и изневяра (29765)
 Секс и интимност (14392)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9613)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7313)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18589)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Историята ми с него
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1070 пъти
Здравейте! Ж16. Имам нужда да разкажа на някой за историята ми с едно момче.
И така.. Той е на 18 и е от друг град. Запознахме за в скайп и от начално не ми направи голямо впечетление, защото имах симпатий към друго момче, но с времето нещата се задълбочаваха все повече и повече.. Писахме си от сутринта до 5-6 на другата сутрин, говорвехме си.. Опознахме се доста.. започнах да му имам доверие и започнахме да си споделяме всичко. С доверието дойдоха и чувствата, които ставаха все по-силни и по-силни. Не след дълго той ми предложи и аз естествено се съгласих.. Всичко си беше супер с изключение на едно... че той има леки съмнения в мен. (То е нормално при положение, че сме в различни градове) Обяснявала съм му хиляди пъти, че няма друг освен него.. показвала съм му чатове, глупости и така. Той е слагал край на връзката ни няколко пъти, обаче всичките пъти правех всичко възможно да го задържа до себе си, защото усещах, че това е човека за мен. Планувахме като стана на 18 да отида да живея при него за постянно и ми твърдеше, че ме обича и че никога не се е чувствал толкова привързан към някое момиче.. (Цялото ни занимаване продължи 1 година, от която 3 ходехме)

За съжаление днес най-близкия ми приятел ми коментира снимка във Facebook и се скарахме, при което му казах, че прави детски истории, също така му обясних, че не мога да оставя приятелите си ей така... милион пъти съм му казвала да се бори за това, което обича и че винаги трябва да търси причина поради която да остане, но явно не ме обича толкова, че да иска да остсне с мен, знам ли.. но уви той сложи краят и нищо не можех да направя, а сърцето ми се късаше и още ме боли.. не си представям как ще се състои деня ми без да ме е попитал как съм... Не искам всичко това да свършва просто ей така... (след седмица, ако не се бяхме разделили щеше да дойде отново да ме види)

Ще ви помоля да ми дадете някакви съвети как да постъпя и как да си го върна.. Ако нещо не ми е ясно питайте. Ще помоля да ми съдействате, а не упреквате.. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: cbf141cac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се занимавай с хора, които им е безразлично за теб. Това е моят съвет. Как така се обичате, като не сте се виждали дори(на живо), или и да сте то е било за няколко пъти. Всичко друго в интернет.
Аз също съм момче и съм ревнив, ама чак такива детинщини да правя-не.
Явно не иска да ти го каже в прав текст, а ако наистина те обича, колкото и да е ревнив, пак ще ти пише или обади за да се съберете ОТНОВО.

Clipper

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker