Харесвам женен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесвам женен мъж
преди: 14 години, 2 дни, прочетена 3701 пъти
Здравейте. на 19 години съм. Досега съм изпитвала симпатии към много и различни мъже, но от три години насам изпитвам влечение към женен мъж. Проблемът е в това, че не просто изпитвам някакво привличане към него, а че се е превърнало в нещо много по-голямо. Просто не мога да спра да мисля за него. Опитах се да го забравя като излизам с други мъже, но не се получава. Всички останали бледнеят пред него. Всеки път, когато го видя, всеки път когато ми говори..този миг е прекрасен. Той е изключително забавен човек, умен, талантлив..перфектният мъж. В продължение на няколко месеца бях в огромна депресия заради това, че не съм аз жената до него. Сега съм малко по-добре, скоро не съм го виждала, но всеки път когато се срещнем и ми става тъжно след това. Искам да е с мен, но...не съм такава че да разделям семейства, макар че...понякога той също показва доста големи симпатии към мен и то.. доста явно. Но както и да е. Така или иначе зная, че не мога да имам бъдеще с него, че дори да намеря друг мъж, винаги ще си спомням за него. Моля, дайте ми някакъв съвет как да го забравя, защото се чувствам ужасно. Благодаря ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 дни
hash: c3b43a909f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Послушай съвета ми - не захващай нищо с него , че после става сложно.Просто стопирай нещата докато са още в зародиш.
Ева

 
  ...
преди: 14 години, 2 дни
hash: 27e98a6adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Скъпо момиче, той на колко години е? Има ли деца? Няма рецепта, обаче щом проявява интерес причините може да са две. 1. Просто няма задръжки да "кръшне", но това не значи, че ще развали отношенията с жена си. 2. Когато в брака не върви той се оглежда за друга, удовлетворяваща връзка. Според мен този термин "разваляне на семейство" някак не се връзва със ситуациите, когато другата жена не преследва и не нахалства спрямо мъжа. Няма хармоничен брак, пълен с уважение, любов и удовлетворяващ секс, който ей така да бъде "развален". Винаги първо са налице проблеми в брака и след това мъжът проявява интерес към друга. Но повтарям зависи какъв е въпросният мъж. Може просто да търси "освежаващи" авантюри. Колкото до това как да го забравиш - рецепта няма. Единственото е да не го виждаш, но ако не е възможно - Господ да ти е на помощ. Не сте в равностойна позиция - ти свободна, а той не и повярвай влюбиш ли се /а ти май си вече влюбена/ ще ти е много трудно, дори и той да изпита същото.

 
  ...
преди: 14 години, 2 дни
hash: 1bbb182256
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Отдалечи се максимално от него. А и винаги помни, че остави ли съпругата си заради теб, никога не е късно да остави и теб заради друга. Според мен не бива да правиш каквото и да било, за да задълбочиш отношенията ви. Недей да правиш тази грешка - ти ще страдаш. Знам, че според теб той е най-великия, но повярвай ми - след няколко месеца ще ти мине.

- Атина`

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 дни
hash: f5cf783b7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   При мен беше същото положение.Аз също казвах,че не мога да живея без него и така нататък,докато един ден просто не разбрах ,че към този човек ,аз изпитвам само възхищение.Просто исках и сега искам такъв мъж до себе си .

 
  ...
преди: 14 години, 1 ден
hash: 79f8f2917f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Това, което пише №3 не е точно и зависи от много неща. Не винаги грешката при първия брак значи, че мъжът е непостоянен. Има примери в обратна посока - точно вторите бракове са много по-успешни, защото се създават от много по-опитни и зрели хора. Може да се спори - по-добре ли е цял живот да си неудовлетворен, с нелюбим човек, което повярвайте неминуемо се отразява върху децата, въпреки теорията за запазване на брака именно зааради тях. Пиша го като се позовавам на собствения си опит.

 
  ...


...
преди: 14 години, 15 часа
hash: 1bbb182256
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 5, едва ли той ще остави жена си заради нея. А и, явно сме преживели две различни неща, аз говорех от името на моя опит- тоест, мъжът няма да остави семейството си. Но различни хора, различни истории..

- Атина`

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker