Самота .. :// - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Самота .. ://
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1487 пъти
Здравейте! За първи път пиша тук, но така се стекоха нещата, че вече няма с кой да споделям.. Момиче на 18 години съм, скоро навършвам 19, а проблемът е. че около мен се изпариха всички, по-рано имах приятели, излизали сме, сега няма, има 2-3 човека, с които поддържам контакт, но не е като да кажеш да излизаме на разходки, по кафета и т.н. Сега са годините, в които е времето да излизаме, дискотеки, гаджета, нали знаете.. а при мен няма нищо такова, дори няма с кой да чествам рождения си ден. Имам приятели в училище, но класът ни е такъв, че сме на групички и всеки говори зад гърба на другия... а с моите извън училище не излизаме. Все още нямам и приятел, имало е само първи срещи и забивки, нищо повече. Единственото ми спасение е завършването, след това се местя в друг град, където всичко ще е различно, знам го. Може би тази самота е продължила повече от колкото е трябвало. Най ме е яд, че съм имала приятели, но се оказват предатели и използвачи, и вече от 2 години насам положението е трагично.
Ако има някой със същия проблем или някакъв съвет да предложи, ще съм много благодарна :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3c5c9cbd7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Завършването не е спасението, а само отлагане на проблема. След него ще е същото, че и по-лошо.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1d455a8f9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хей, наистина ти съчувствам, защото знам какво е. В момента се намирам в по-лоша ситуация, като прибавим, че са запознах с някои индивиди от мъжки пол и наистина ми допаднаха като характери, но уви, искаха нещо повече от приятелство и след това разбрах, че само са искали да ме използват. Това на страна, убедена съм, че това ще се промени след като завършиш. Ще намериш хора с интереси и ще видиш, че ще забравиш лошите до момента дни. И аз искрено се надявам, че като завърша, всичко ще се промени. По-добре един приятел, но истински, отколкото десет лицемери дето те използват. От опит го знам, съчувствам ти и знам колко е гадно наистина. И успех занапред :)
Ж17

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f45c974908
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не се притеснявай и аз имам същия проблем. Момиче на 18 съм. Всички хора, с които съм се сприятелявала, са се оказвали използвачи. В днешно време е трудно да се срещнеш добри хора, с които да сте истински приятели без да си завиждате и да се плюете зад гърба. Но въпреки че са малко все още има добри хора и ако досега не си ги срещнала значи скоро ще ги срещнеш. Затова не се ядосвай, а се съсредоточи върху други неща, които са важни за теб. Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b9f35cb014
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Разбирам те, защото и аз се чувствам по същия начин.. Ти поне учиш, а аз по цял ден съм вкъщи пред тв-то и сапунките, защото само това ми остана :/.. Замини ти поне имаш шанс, но един съвет-не се довервай на никого, защото всеки гледа за себе си... приятели няма, а само временен интерес.. , Пожелвам ти като заминеш да си намериш не много, а ВЕРНИ приятели до живот.. Едно страхотно гадже, което да те обича и да те прави щастлива, дано ти провърви и успееш в живота!! Успех от мен и много щастие.. Ч. Р. Д. предарително и дано до година като навършиш 20 да вдигнеш най-якия купон!! Целувки :* :*

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d0cbe0ab2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей,
пише ти едно момче, което преди 2-3 години беше по същия начин (на 17 съм сега). В града, в който живях близо 7 години (от 2ри до 8ми клас), нямах верни приятели. Не излизах с никой - от училище в къщи и от време на време да сляза до центъра с някой. Преместихме се отново в стария ми град, където познавах много хора, с които сме играли като малки, но те вече не се интересуваха от мен. Всеки си беше намерил компания и така. Сестра ми ме запозна с нейната компания, с която се вижда като е в града, иначе тя учи в София. Те първоначално не ме възприеха добре. Викаха само нея, мене не ме искаха, като излизах с тях ме нареждаха и само се карахме. Сестра ми замина отново за София и в началото не ме търсиха. После започнаха да ме викат с тях на кафета, дразнеха се, но не им обръщах внимание. Така постепенно лошото им поведение спря, започнаха да ме взимат по дискотеки, по рождени дни и по събирания, апък аз пийна ли малко ставам душа на компанията и явно това им е харесало в мен. Сега ги чувствам като приятели на които мога да разчитам и да имам доверие. Така че вярвам, че и ти ще намериш подходящите хора за теб. А и не си мисли, че изтърваш най-хубавите години от живота си. Най-хубавото ти предстои след като завършиш. Всеки казва, че студентските години са най-хубави, а ти точно тогава се надяваш да избягаш от самотата. Така че бъди оптимист, вярвай че най-хубавото ти предстои!

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d53d963787
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз съм така но си имам и приятел де който много го обичам но няма приятелки ако искаш може да станем може да ти дам скаипа си и да си пишем или чуем?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 09e8f0f206
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мила моя, аз съм в същото положение, но живея с приятеля си сега и поне с него мога да излизам и се радвам, че поддържаме такъв вид връзка и мога всичко да му споделя.
Изгубих няколко верни приятелки, за което дълго време изключително много страдах. Едната постъпи ужасно с мен, много лошо ме прецака и се наложи да сложа край на приятелството ни, а другото момиче спря да проявява всякакъв интерес към мен. Вече не се сеща дори да пише да види как съм, а сме много близо.
От родния ми град са ми останали няколко приятелки, но сега живея, уча и работя в София и не можем да се виждаме толкова често. 2 седмици си бях в родното градче в началото на Януари и така и не намериха време за мен. Стана ми много болно. Тук на лекциите се сприятелих с едни момичета, но не е някакво здраво и силно приятелство, а просто компания.
Много хора са използвачи. Трудно е да намериш истински приятели в този свят. На мен ударът под кръста ми дойде от там, откъдето най-малко очаквах, но всичко се случва.
Успех ти желая, дано завършването помогне. Може да сработи по съвсем различен начин за теб, отколкото сработи за мен. :)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4ce8de1c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Винаги съм се чудил защо все така става. За какво всъщност ти служат приятелите. Намери си твои съмишленици и те ще ти станат приятели!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker