Нещо много странно ми се случи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121396)
 Любов и изневяра (29757)
 Секс и интимност (14388)
 Тинейджърски (21907)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18580)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нещо много странно ми се случи
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2304 пъти
Здравейте! Момиче съм на 15. Нека направим тук една темичка и да пишем за странни неща, които са се случвали на нас, на роднини, приятели и тн..
Може да са с религиозен характер, паранормални ии каквито се сетите. Надявам се да ни е забавно!
Ето няколко от многото ми странни истории:

Номер 1
Два-три дни преди майка ми(бог да я прости) почина, аз реших да се пробвам да играя едни карти онлайн на Мадам Ленорман(нещо от този сорт), мислих, че не са верни, но просто нямах с какво да се занимавам.
Изтеглих три карти и на трите имаше неща свързани с гроб, смъртта и тн... Това си означаваше смърт естествено...
Аз тогава се стих за мама(тя беше болна от рак), но след малко си казах "Да бе тя няма да умре! "
На другия ден, гледах един филм, където майката на едно момиче е починала и аз си казах "Лелее какво ли е да си без майка... И си представих, ако моята я няма колко трудно ще ми бъде... Същата нощ мама почина.... Съдба ли е, карма или просто случайност, не знам дали някога ще разбера! И отново: лека пръст на мама, много те обичам!!

Номер 2:
След смъртта на мама, се започна със странните случки. Веднъж преглеждах албум с наши снимки и на една от тях, зад нас имаше календар, който показваше 12 февруари. От тогава нещо си втълпих, че на тази дата нещо ще се случи.
Мина се време и аз забравих за тази случка. На 12 февруари обаче наистина стана нещо:
Един наш роднина почина, а аз бях много близка с него!!! Беше ми много гадно, малко след като и мама почина!!!

Номер 3:
Много често се случваше да сънувам мама и този наш роднина! Веднъж(скоро беше) сънувах как седяха на една масичка в кафето и си говореха нещо. Отидох при тях и те ми казаха името. Аз започнах да плача(, защото знаете сънищата ги имаме за истина докато не се събудим) и им казах:"Къде сте! Елате си! Много ми липсвате! Особено ти мамо! " и тя ми отговори:
"Не можем мила! Ще се виждаме в сънищата! "
Тогава се събих, цялата в сълзи, но това не беше най-странното, а това, че, точно преди да се събудя майка ми ми даде медальона ми(който винаги нося на врата си и не го свалям попринцип, без значение дали се къпя или спя), но когато се събудих той беше в ръката ми!!!

Номер 4:
На рождения ми ден, преди година. Събудих се, татко не беше вкъщи(живея с него). На леглото ми нямаше абсолютно нищо! (казвам го и ще разберете защо)
Помня, че станах, отидох в банята и се обадих на татко, чуваше се, че е на шумно място. Каза ми, че е в мола, за да ми купува подарък и, че ще се върне след час.
Върнах се в стаята си и там имаше една торба!
Стреснах се тъй като преди малко нямаше нищо, а бях сама в къщи. Там имаше едно нещо, което аз много исках, но само аз си знаех за него!
Обадих се на татко все пак да не го е сложил той, но отрече! Попринцип с тате си нямаме тайни и изненади, подарява ми подаръкът и толкоз! Обаче той отрече, дори ми звучеше много очуден, че от нищото се е появило!
Направо бях... как да ви кажа много изненадана и до днес не разбрах кой го е сложил, как е станало и тн!!!

Има и още, но за сега само тези. Ваш ред е! Надявам се да се позабавляваме!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: a35cc323ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Пишете за вашите интересни и странни преживявания!
Авторка

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 60642f38a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На мен веднъж ми се случи да си бъда на Коледа вкъщи, когато баба ми почина. Очаквахме го, но бях много наплашена, и ме заведоха на баячка. Баячката беше баба на 70-80 години от същото село. Може би е била много болна, не знам, но мисля, че изглеждаше добре за възрастта, и щом я видях, си рекох: "Тази баба ще умре скоро". И наистина тази баба баячка почина след по-малко от месец. Тук си го обяснявам най-вече с факта, че бабата е била стара, а аз бях наплашена от смъртта на моята баба и очаквах всяка стара баба да умре...
Странни случки имам със сънища: като по-малка сънувах един и същ сън много пъти; едни и същи места много пъти, хора не, но места да. До ден днешен са ми в съзнанието: една тераса с бели железни столове; една поляна; един път-шосе в населено място, наклонен нагоре. Обяснявам си го или с предишен живот, или с това, че може като малка да съм ходила там, да ми е направило впечатление, и да го сънувам...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 7864d28b9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Моите съболезнования за близките ти... представям си как се чувстваш и колко ти е гадно, без майка ти.... Може тези неща да се случват, защото ти липсват починалите роднини, явно го преживяваш много тежко и това е резултата... Нека близките ти почиват в мир!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 99a15225ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм на 13 и когато бях по- малка трудно заспивах. Лежах си в леглото и гледах през прозореца и ми се стори, че през прозореца виждам кукла. Беше с кръгла глава, а устата беше зашита с червен конец чак до ушите й, които нямаше, очите й бяха с формата х, косата й беше вързана на кукоригу като на бебетата. Когато мигнах вече я нямаше, но се изплаших доста.
Ти каза, че имаш още истории и се надявам да ни разкажеш още някоя. Съжалявам ако историята ми не е била много интересна.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d42d5d83e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Моите съболезнования за близките ти.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a35cc323ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Интересни истории! Продължавайте да пишете! Аз ще си помисля, за още странни случки и ще пиша, като се сетя!
Авторката

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 04b548f8d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Една странна история с моите приятели е, че бяхме на една площадка а на 100 метра от нея има едно магазинче. един от нас беше с колело и тръгнахме към магазина. този който беше с колелото си го остави до магазина. мина по - малко от 5 минути излизаме и какво да видим колелото го нямаше никъде, а някои продавачки бяха навън. тръгваме към площадката и изведнъж една от продавачките каза да се върнем. върнахме се и колелото беше там

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 853a38680c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Сънищата броят ли се? Веднъж сунувах, че баща ми е гей и излиза от някаква стая след като е правил секс с някакъв непознат мъж. Сега се чувствам много неловко след като написах това!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a35cc323ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторката:

Сетих се за още истории.
Баба ми разказваше, че когато била малка имало някакво лудо момиче. Като я прихванели, бягала, хапела, крещяла, чупила и тн..
Някакви хора казали на родителите й да я закарат в една църква, там сама да остане, да преспи една нощ(не помня името на църквата, но знам, че е в Несебър)
Не вяряали, но понеже нямали друга надежда го направили. Преди да заспи я чували всички как крещи от църквата(тя била някаква мъничка църквичка). Обаче по някое време спряла да вика. На сутринта била направо друг човек! И сега съм я виждала вече, колкото баба ми е, една напълно нормална жена! Родителите й направо не можели да повярват, че се излекувала напълно и станала съвсем нормална, защото е преспала веднъж в църквата!

Една друга история:Пра дядо ми е бил уволнен от работа и нямало пари за семейството и той решил да се хване на една друга работа(иначе той си е бил рибар). Тогава било зима, студ, сняг и трябвало пари. Та решил се на другия ден да ходи да си търси работа. Заспали, но прабаба ми сънувала, свети Тодор(мисля, че той) и и казал, да каже на мъжът си да не бърза.
На другия ден го върнали на работа, защото се оказало, че им е нужен и е било грешка да го уволняват!

Иначе само да уточня, че ние не сме религиозни, не вярваме в такива неща, но наистина историите са много мистериозни и необясними. Има още:

Чичото на баба попринцип си ходил на нивата и е орал с воловете си. Веднъж воловете спряли на едно място и не искали да продължават, искали да избягат. Той ги бутал, бутал и най накрая ги избутал на това място. Тогава той паднал, а воловете избягали и се върнали при семейството му. Като видяли, че го няма решили, че е станало нещо и почнали да го търсят. Открили го на същото място, където паднал. Оттам нататък полудял и всеки ден бягал да ходи на това място...

И още една историйка... Бяха казали, че когато сме изгубили нещо да се молим на бог... не помня името. Баба ми беше изгубила едни пари, които бе събирала много дълго време, а и парите бяха доста, но ги изгуби. Месец-два, убихме се да ги търсим-няма ги! Тогава тя макар, че не вярва в такива богове, реши да се опита и се помоли натози... Ии само след минутки откри парите!

Има ии ощеее много, обаче за другия път! Вие сте!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3c3ec8a6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   2. Става дума за сън... По скоро сънищаа..
Като малка (бях1 клас, а тогава майка ми беше в чужбина и живях само с баща ми.. ), та всяка вечер сънувах, че с баща ми ставаме от сън хD и тръгваме към няква горичка и вървяхме, вървяхме и стигахме винаги до три разклонения ( интересното е, че когато майка ми беше тук, всеки уйкенд ходихме на пикник точно в тази горичка)
Та аз поемах по левия път а, баща ми първо по този в средата, но там имаше лъв хD, връщаше се и тръгваше по десният..!
Накрая се срещахме в един огромен дворец, а там ни чакаше майка ми, и ни казваше "Ето вече съм тук, хайде пожелайте си нещо.. "
И след това всички (аз, майка ми и баща ми) се качвахме по едни извити мега бързи ескалатори и бяхме като в три наблюдателни кули, и когато се качихме там и се погледнехме започваха да валят снежинки и листенца от рози, тогава кулите се доближаваха една до друга и ние се прегръщахме..
Винаги след този сън се събуждах, като ръцете ми бяха свити на юмруци.. ;дд
3. Това е нещо, което ми се случи миналата година.. (може и някои да не ми повярват но е така). Бяхме 7 момичета, и много обичахме да ровим в реката за по- интересни камъни... Намерихме един с формата на съркофаг и до него нещо като букви изпаднали от някой гердан “ С " "А" "С" "И" "Р" "Е" "И", първите букви на имената ни..

 
  ...

...
преди: 16 дни, 21 часа
hash: cfa230a99f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Ето я и моята история.
Преди години, бях 17 годишен, видях еректиралия пенис на баща ми, когато излизаше от банята - не знаеше, че съм се прибрал и излезе гол от банята. Бях разпилял някакви дреболии пред вратата, наведах се да ги събера и... в следващия момент напращелия му пенис се оказа пред лицето ми. До тоя момент не бях имал никакви сексуални желания спрямо него, но първото нещо, което ми дойде на ум беше да го хвана за топките и да му го поема в устата си. Пет минути бяха достатъчни, за да изригне и да напълни устата ми със сперма, която преглътнах до капка. Това, че бях на колене пред баща си и му правех свирка, беше най-готиното нещо, което ми се беше случвало до момента. Когато самия той се съвзе от случилото се, просто се изправих и му благодарих за приятното изживяване. На другия ден последва разговор, при който му обясних, че удоволствието е било изцяло мое и ако му е харесало може да продължим да го правим. Не след дълго разпори девственото ми дупе, но това вече е друга история.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker