Защо сънуваме определени хора? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121571)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18624)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо сънуваме определени хора?
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 3294 пъти
Здравейте.
Защо сънуваме определени хора? Защо дори редовно сънуваме хора, които мразим?
Преди 10 години имах дълга връзка - 4 години с човек, който много обичах в началото. Бях дете, превърнах се в жена, започнах да проглеждам. В последните две години от връзката почти не го обичах, дори се срещах с други нови и интересни мъже. 16-годишна тръгнах с него, станах на 20, когато се разделихме, а днес съм омъжена с дете и съм на 29.
Накрая се случиха толкова много неща с него, излъга ме за хиляди неща, не свързани с мен и него, просто неща с работата му и т. н., постоянно го очаквах да дойде да живее при мен, на 18 живеех в непознат град напълно сама, той нямаше родители, така че нищо никъде не го задържаше. Аз имах и квартира и всичко, но не дойде, хващаше работа, напускаше я и тн. Освен това беше трийсет годишен - предполага се, улегнал. Така че се отвратих от него наистина много и днес не искам да го виждам. Две години след раздялата постоянно ме търсеше. Направих му забележки, не една, не две. После спря, но чат-пат пращаше любовни смс-и, последният е от 2014. Разпитваше общите ни приятели за мен. Блокирах го в телефона, във фейсбук. Искаше ми приятелство и там, харесваше ми видимите снимки и т. н. Сега съм се оттървала от него. Или поне така си мисля.
Днес съм омъжена за човек, пълна негова противоположност. Грижовен, умен, внимателен, винаги до мен. Дори по-млад от мен. Страхотен мъж и баща. Страхотен секс. Страхотен живот и всичко е перфектно!
Но уви, онзи поне веднъж в месеца се явява в сънищата ми. Дори 2-3 пъти сънувам, че спи с мен. А сексът не е бил кой знае какво. Не мога повече. Не искам да го сънувам. Така съм отвратена, че не бих го погледнала, да не говорим за секс. Дразни ме. Мразя го. Защо го сънувам? Винаги на другия ден ми е супер зле, не искам да си спомням за него. Магия ли ми е направил? Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: c26d4ff849
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ами миличка, не става толкова лесно... Очевидно с онзи си имате карма, в разрешаването на която сте се провалили и двамата в някаква степен. Щом продължаваш да го сънуваш, макар че нямаш никакъв контакт с него, значи той е в подсъзнанието ти, има нещо недовършено с него. Тук сексът е по-скоро символ на близки кармични отношения, отколкото на някаква реална физическа близост.
Може би "е било писано" той да превъзмогне, да пречупи себе си, ти също донякъде, да имате деца с него... наистина нещата едва ли биха били толкова прекрасни, колкото със сегашния ти партньор, но поне сега нямаше да сънуваш тези странни сънища и всеки от вас щеше да си е свършил работата.

Сега сте нириба ни рак... клан, клан, недоклан... Може би животът ще ви даде нови възможности заедно, а може и да тръгнете в съвсем различни посоки и никога повече да не се срещнете, но уроците, които е трябвало да ги научите заедно - ще ги научите. Независимо кога, независимо с кого.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: bf399c1a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Номер 1 ами като сънуваме че правим секс с непознат пак ли сме в тези близки отношения? .. Виж ти не владееш сънищата си спокойно не е нищо особено и неможеш да ги спреш. Периодът в който е присъствал в живота ти си е доста дълъг няма как да го изтриеш отппаметта си няма как понякога да не се сещаш за това.. мисля че няма място за притеснение не е приятно да.. но ще мине спокойно ако ти се е случило през деня да мислиш за него по една или друга причина е възможно да го сънуваш и вечер

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c26d4ff849
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   2, и колко пъти сънуваш, че правиш секс с един и същи непознат?
Май корабчето плува..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 78fe9473a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: аз лично май не съм сънувала, че правя секс с непознат. Сънувала съм, че го правя с познати, които в реалността не бих погледнала...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker