Едно момче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121373)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Едно момче
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1278 пъти
Зравейте. Тук съм писала много истории, че нямам приятели, не се харесвам, как да създам контакти..
Станах по- близка приятелка с едно момиче от класа ми и на нейния рожден ден за пръв път се почувствах красива, защото едно момче ме целуна (първата ми целувка), казваше ми, че съм сладка, красива.. а той е от момчетата в града, които не са задръстени.
Когато излизам с това момиче аз се чувствам красива, първо, защото и тя е, и второ, защото тя постоянно вика момчета при нас и те не ме гледат с поглед "к'ва е тази грозница".
Но има проблем, повечето момичета от моят клас не я харесват, защото е леко момиче, въпреки че сме на 15, още сме девствени, но тя "двици" повече с момчета.
Иска ми се да се сближим повече с нея, да общувам с момчета, но другите като ме видят с нея и ми казват- к'во правиш с тая, омг тя си е писала с някакъв, дето е 5 години по- голям от нея и аз пред тях се преструвам че съм на тяхното мнение, но пък КОГАТО СЪМ С ТЯХ не се чувствам красива. Когато те са с мен навън винаги момчетата се заглеждат към тях и аз съм настрана, някои дори вече си имат гаджета, а аз дори с момчета не си пиша. Сега не знам на коя страна да застана- на "лекото" момиче, с което се чувствам красива, или на другите дето се чувствам грозна.
Знам, че ще ми кажете- ще пропаднеш ако си с "лекото" момиче, но ако съм на страната имам чувството, че никога няма да си имам гадже, никога няма да се оженя.
Все едно живея в 2 различни свята и трябва да избера в кой да остана.

Има едно момче дето само то ми пише и не е особено привлекателен, не ми харесва физиономията му, има космати крака и никой не го харесва. Той постоянно ме кани да излизаме, дори ме покани на рожденият си ден. Не знам какво да му отговарям вече, става ми жал само да му отказвам, а ако да речем изляза с него всички ще ми се подиграват. Леко е мазничък :D

Вие какво бихте ме посъветвали? С коя компания да тръгна?
Не искам да съм "грозната", но и не искам да съм момичето, което го обарват и то си мълчи, глупавото.. Ох, не знам..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7848ce8a89
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изобщо знаеш ли какво означава "леко момиче"? Това че общува предимно с момчета не я прави "лека". Даже според мен момчетата са по-добри приятели от момичетата. Излизай с тази компания с която ти е най-приятно и спри да говориш зад гърба на другите.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c853d7a160
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това че движи предимно с момчета не я прави "леко" момиче! Повечето от приятелите ми са момчета и мога да кажа, че по-добре приятели момчета, от колкото момичета. По-добре си ходи при онези, с които не се чувстваш красива, защото не трябва да си приятелка с това момиче. Вината не е в нея, а в теб. Защо говориш за нея зад гърба ?? Ти само искаш да я използваш, за да си намериш гадже, а и ти явно доста се влияеш от мнението на другите. Нали знаеш, че ако се сприятелиш с нея и теб ще почнат да те наричат така, а ом ти е толкова голям проблем хорското мнение си стой с тях. Навярно тя би ти била доста по-добра приятелка от онези момичета, но ти явно не заслужаваш приятелка като нея, щом я обсъждаш зад гърба ? и искаш само да се възползваш от нея.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker