Как започнах да се вкарвам яко в джаза! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как започнах да се вкарвам яко в джаза!
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2756 пъти
Бях едно мазно метълче на 15 години с дълга коса. Никой не ме поглеждаше. Гаджета - нямах. Всичките момичета се кефаха на яко нацепени пичове, които слушаха рап или чалга, блъскаха яко във фитнеса, пушеха от "веселите" цигарки и не учеха въобще. Класът ми не правеше изключение. Повечето мацурани си бяха чиста доза кифляк, а мъжкарите си бяха батки и половина. Спомням си как един път едно момче хвана MP3-то ми. Издърпа го от ушите ми, а в него ечеше Jrock песен. Каза ми:
- Какво ги слушаш тея "китайци", бе? Ще си останеш мухльо вовеки веков.
След това ме замери с устройството и ме напсува. Но аз не го взех насериозно. Тогава си бях още заблудения идиот, който си мислеше, че ще промени света и ще накара всички да му обръщат внимание.
Повратна точка в моя живот се случи един ден на вече изминалата 2013 година. Беше един майски ден, в който бях изкарал поредната шестица. Вървях по улицата сам, естествено, и си тананиках някаква японска песен. Радостен от положените усилия и заслуженото шест не подозирах какво ми готви съдбата. А именно пълна промяна. Най-накрая щях да имам щастлив живот с момиче до себе си, нямаше да съм аутсайдер, различен или гнусният зубър с дългата коса, когото всички обиждаха.
Скоро наближавах моята панелка и щях да съм си у нас, но изведнъж зад мен изскочиха две момчета от моя клас. Извикаха ме, а аз се обърнах. Дойдоха до мен и ми казаха:
Ти защо остана в часа по История, кретен?
Искаш ли сега да те пречукаме от бой, заради теб класната търси родителите ни. Ако бяхме избягали всички нямаше да извика на всички родителите, я!
Аз им обясних, че не съм искал да стане така. Единият ме хвана за гушата и ми каза, да не гъквам, а аз се разплаках.
Още от малък си бях лесно раним. Дори момичетата от бившите ми класове можеха да ме сплашат за бой, камо ли тея мускулести пичове. Той ме пусна и почна заедно с другия да ми се присмиват, че рева като бебе. Аз плачех, а те ми се подиграваха. Накрая просто се затичах към нас, когато се прибрах се наревах хубаво и започнах да мисля как да си променя живота. И накрая разбрах като не мога да променя тях ще променя себе си. Бях взел решението да се променя тотално. Отидох при фризьорката и, и казах да ме постриже 2 или 3 номер. Смених Jrock песните със E. C. C. C. и мазни чалгии, но повече рап като Dim4ou, F. O., Криско и естествено вкарах любимата песен на повечето българи - Ставай и са махай!
За нула време изпродадох повечето си учебници и с парите, които имах си направих карта за фитнеса, даже имах за две. За има няма два, три месеца натрупах добра мускулна маса. Вече променният аз повече се харесваше на съучениците ми. Завързах приятелства с тях. Дори си направих Фейсбук и имаше кой да добавя като приятел. Сега съм на 17, имам гадже, имам и приятели и пуша цигари, пия алкохол и се вкарвам яко в джаза. Учебната система ме защитава и ще продължа и в 12 клас, а матурите ще го ударя на тото или ще си ги купя. Ще отида в някой калпав университет да се правя, че уча нещо, а само ще се правя лееш в дискотеките на рапове и чалгички.
Исках просто да споделя всичко това с Вас! И запомнете: Ставай и са махай!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3b1a6f3ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Точно това у живота променя хората. Долните жалкари. Знам какво е да се чувстваш красив и грозен, но явно за да опиташ от хубавото на другите, трябва да се откажеш от "твоето хубаво". Много ще ти напишат- променил си живота си, двойкар, но те не са го преживели. Имам приятели с които се чувствам красива, и такива, с които имам чувството, че и мъж няма да си намеря. Аз те подкрепям.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 56fa3ed009
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И след като тотално загуби себе си, за да бъдеш някой друг, харесван от всички, доволен ли си? Аз винаги съм си била загубенячка в очите на съучениците си и тн., но никога не съм се променяла заради тях. Първия си сериозен приятел хванах, когато бях на 19 и въобще не ме притеснява този факт. Дано да си удовлетворен, след като вече гордо вървиш със стадото.
TIQ

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 27eec56c0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Еваларка ти прайм, баце! Ивана е къде къде по-хубава от Tommy heavenly6. А и песните и са изпълнени с много повече смисъл. Наздраве баце, пафкай, чукай, там е истината!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 59fb1d3ac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Малеееей.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d4bc0d1405
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Тази шибана история ме издразни адски много. Браво, че си станал като всички. Това ли искаш да ти кажа? С каква цел изобщо пишеш тук? И какво като си се слял тълпата? Кеф ли ти е че пушиш? Кеф ли ти е че пиеш, друсаш или там квото правиш. Евала. Браво. Живота си е твой, но мога само едно да ти кажа- ако всички се бяха сляли с тълпата, то до никъде нямаше да се развием като общество. Сега си просто поредния по улицата. Можел си да имаш по-различно бъдеще от някой порядъчен университет. Сори за един вид хейта. Все пак не си направил геройство, това искам да ти кажа. Приятен остатък от живота- твой си е.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b8746949ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много е малоумно да се променяш заради някакви изроди.
Иначе тук във България е така момичетата чалгарки и кифли а момчетата нацепени батковци.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b9043e9d22
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Надявам се това да е някаква ебавка.. искрено се надявам.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 44a061392d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Интересно, защо си помисли, че промяната ти е нещо похвално? ...
Станал си меко казано описание на всичко, което презирам...

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 03636d01f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Добре написана историйка - грамотно, с леки изключения и с чувство за хумор. Не мисля, че точно така е станало, но пък явно авторът е искал да сподели какво наистина се случва в действителност. Браво, имаш талант за писане, развивай го!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e25e894405
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бравоооо! Да поздравим поредния едноклетъчен инвалид.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ea6fbca29d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Не знам дали си въобразявал или не, но според мен това е чиста автора е ироничен. Ако ли не, е щом си щастлив сега, честито.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: bc4dac5785
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Братле то хубаво си се променил но осъзнаваш ли, че тази промяна е предизвикана от недоволството на околните спрямо теб... Евала ти давам за фитнеса но за тези рапове и чалга и цигари... Може би щеше да бъде по-добре ако беше си останал метал но с мускули :) Човек е най-силен, когато е себе си. И аз съм бил унижаван и съм бил обект на подигравки но на такива човекоподобни не съм им прощавал и никога няма да им простя. Каквото и да правиш повече не се променяй заради никого и нищо! Успех. :)

Миранов19

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 95c3969c8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Най-ужасната история, че и без поука! Може би щеше да откриеш момиче, което да те харесва за това което си ти, а не момиче за промененото ти "Аз". :)
Момиче на 15.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 72aaef229d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Много жалко... хем съм потресена от написаното, хем ми е някак жално... Не знам какво да ти кажа. Всъщност не мога да си подредя и мислите в момента. Аз също слушам метъл, момиче съм на 16. Обличам си се нормално, не пия и не пуша и въпреки това имам приятели. За нищо на света не бих слушала чалга, още повече, за да се харесам на деградиралото население... Не знам какво ти пречи да бъдеш себе си, но не като "мазното метълче"... в смисъл има много готини момчета с дълги коси, които слушат метъл и са си съвсем нормални хора, като всички останали и дори са доста харесвани.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8c360aa040
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Подкрепям н 9 aвторе, продължaвaй с товa, с което си се зaхвaнaл!
Поздрaви!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 46e8457d13
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Така ако по-горе написаното е истина, мога да кажа на всички които критикуват момчето за постъпката си, че тук не е Америка или някоя друга държава и да си ходиш както си искаш и никой да не ти казва нищо и да не те обижда и подиграва, все пак е България и тук нещата са се развили на зле но ако искате да бъдете унижавани от всички да ви приемат просто за даденост стойте си зубари и някви задръстени метали и т. н и не казвам да смъкнете оценките си даже може да ги повишите ако има такава вазможност казвам само да обърнете повече внимание на себе си и да започнете да следвате по яките и известните така да ги наречем, защото ако не го направим тук в България когато порастнете и не сте променили живота си, нямате приятели, нямате гадже, живеете с родителите си хората започват да странят от вас и да не ви приемат нито на работа нито в компаниите на приятели. Един личен пример с мен аз съм момиче преди бях една от смотлите не зубарка просто смотла някаква си там даденост дебелана ако искате ме наречете, което бе вярно. До седми клас неисках да ходя на училище защото винаги са ме тормозили удряли и обиждали, много често правих опити за самоубийство и винаги съм пробвала да съм от известните, подмазвах им се бях им слугиня само и само да ме приемат. Да но, се преместих в друго училище в нов клас нови хора който никога не бях познавала. Първо започнах да се водя със няколко смотани момичета от класа, но когато видях че те са такива бързо започнах да им обръщам гръб и да завързвам приятелство със готините. Стигнах до положението, което и аз вече обиждах и унижавах тези смотли, знам ще кажете ти си била приятелка с тях и си им обърнла гръб и някакви такива глупости, но мога да ви кажа, че тук в тази скапана държава трябва да еволюираш и да загърбиш старо приятелство заради славата това е едно от нещата коото не харесвам в България, но в момента това е положението и ако не го постигнеш си загубен ставаш аутсайдер. И започнах да ви разказвам за мен, когато се сприятелих много със готините започнахе да излизаме и така се стигна до алкохола, да започнах да пия защото всички други го правеха, след това понеже те пушеха започнах по една по две цигарки да си опитам но все още несъм пропушила и немисля да го правя защото съм си обещала, просто когато се съберем с новите ми приятели го правим:) знам, че не е правилно и много добре го разбирам. И сега не ми казвайте ти имаш най-глупавото мислене, въобще не си трябвала да ставаш такава, но моля ви се предполагам, че тези които са написали тези глупости на момчето имат приятели излизат събират се и така. Благодаря ако сте го прочели защото е дълго :))) Та моя съвет е остани си такъв какъвто си сега и накарай другите да те харесат още повече. БЛАГОДАРЯ ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ!!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f8a948322a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   И какъв е извода? Че като станеш пълен идиот като другите ще имаш по-добър живот? ! Аз съм момиче на 15 и да ти кажа мразя смотана чалга и ку*вите в училище. Слушам поп и рок, които са доста по-хубава музика от тая която ти слушаш. За косата окей, по-яко е къса, но да зарежеш ученето и т. н.? Метълчетата са си по-готини от другите кретени. Аз лично мразя момчета които пият и пушат. Доста си се променил, но по тотално негативен начин. Само заради тези бг скапаняци. Нито съм кифла нито слушам чалга. Повечето от приятелите ми слушат метъл рок и т. н. Не разбирам какъв е бил проблема да намериш няколко човека като теб, например в нета. Но няма значение де, ти си решаваш. Без хейт :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 048b7bd4f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Че историята е измислена, си личи от няколко километра, явно е с някаква ирония, но пък е добър повод за разчекване на темата. Така, както се описват нещата, ми говори, че все още съществуват тези субкултури, а това е индикация, че не се е превърнала още страната ни в една голяма долнопробна кръчма. все още сме част от съвременната цивилизация, колкото и маанетата да ни заливат отвсякъде.
Иначе, настрани от това, най-важното е самочувствието. Оттам идва всичко. Важно е на човек да не му стига самочувствието до това да бъде поредната Златка или Златко, защото все по някое време култът към мутрите и курвите ще поотихне и тогава ще се разменят ролите. И в Хамериката не са най-богати и успели генгста пишлеметата, а хора като Бил Гейтс, въпреки че там си имаме онова лоби, но пък и то не е създадено от хора, които следват първосигналния начин на живот.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 1b3c13c430
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Шемети! Човекът е социално животно! Естествено, че историята е художествена измислица, но има случаи като този и това е съвсем нормално. Общество от батки и кифли винаги ще произвежда - каква изненада - БАТКИ И КИФЛИ! Не са виновни претопените - виновна е масата, мнозинството. Така или иначе интелигенцията винаги е била малцинство, няма нищо лошо. Проблем е обаче като вземе да изчезва/имигрира... Тогава и претопяването е много по-лесно, защото липсва примерът на "хората с ниво". Кво да правиш...

 
  ...
преди: 6 години, 19 дни
hash: 5f6d1c0c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   все едно разказваш моята история братле. Само дето и стероиди взимам и се друскам

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker