Накъде сега?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123655)
 Любов и изневяра (30419)
 Секс и интимност (14592)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6686)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3314)
 Образование (7408)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19157)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Накъде сега?!
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1251 пъти
Здравейте читатели,
Реших да пиша тук, защото мисля, че няма къде другаде да споделя моят проблем, а и се надявам, че ще получа някой полезен съвет.
Момче съм на 18 години и мисля, че напоследък съм изпаднал в дълбока депресия. Първоначално си мислех, че е нещо незначително, но напоследък постоянно ми се спи (не е заради времето), чувствам се напрегнат, постоянно си мисля, че няма смисъл да продължавам да живея, минават ми много странни мисли през главата(за самоубийство, отравяне и т. н)... Бях едно обикновено момче с нормално, но трудно детство, животът ме удари, когато бях на 14, изгубих много важни за мен хора, в периода на 4 години.
Като по-малък имах голямо сърце, бях амбициран, мотивиран, имах си някакви принципи, животът ми мина със съдействието на футбола, тренирах 8 години, но просто в града, в който живея няма реализация... Най-сериозната ми връзка с човек от противоположния пол продължи само 3 месеца. Все още изпитвам някаква симпатия към нея, но не мисля, че имам някакви шансове, защото те са хора, разполагащи със средства, а аз съм просто един обикновен човек... Не се подценявам, но все пак, всеки трябва да си знае мястото... Не завися от родителите си (периодично), знам как се изкарват 5лв, с много труд, научен съм на труд, научен съм да оценявам това, което имам, но напоследък съм станал абсолютен непокист. Много неща са станали маловажни за мен... Последна година съм в училище, долу-горе добри оценки, но я нямам тази тръпка както преди, не съм същият човек, знам, че рано или късно хората се променят... Всеки вече се е ориентирал нанякъде, а аз съм на червения светофар на кръстовището и се чудя накъде да поема... Знам, че животът е пред мен и тепърва ще започвам да се сблъсквам с проблемите, но напоследък започна да ми писва всичко.
Благодаря Ви за вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3d781b32fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Е чакай ти на 18 години колко по сериозна връзка искаш

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1885554ea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   От автора: Ще се радвам ако споделите мнението си или някой полезен съвет, благодаря предварително.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1885554ea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   До #1: Не става въпрос само за връзката ми с това момиче, всичко стана много бързо, прекарахме нова година заедно и на следващата седмица скъсахме, така и не разбрах причината.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6fc938c207
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момко, не си в депресия, просто меланхолия те е обзела. Ако си в депресия няма спане, няма спокойствие. Не можеш на едно място да стоиш. Пиша ти, защото съм я преживял, цели 6 месеца се мъчих. Просто си разочарован от живота около тебе. Но не е само той, има живот и извън този кръг. Още си млад да се отчайваш от неуспехи, а изглежда това отчаяние те мъчи. Последна година си ученик, впрегни силите си в учене, то ще те разсее от ежедневието. Амбицирай се да следваш, за да не завиждаш после на по успели от тебе. Намери си по тесен кръг от приятели(само няколко човека), в големи компании се губи личността. Повече спорт също ще те разсее. Например лек крос в парка, с някой приятел. Горе главата, живота е пред тебе.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d7200f5fa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мисля, че проблема който имаш не е толкова труден за решаване! Ти се намираш в определен етап от живота си! В който се чувстваш объркан, чувстваш се странно нямаш желание нито пък мотивация която преди си притежавал! Може да се оправиш! В това съм сигурна! И знам как може да го постигнеш! Намери това което си изгубил! (мотивация, желания, страст, решителност и др. ) Трябва да откриеш себе си! Да разбереш какво имаш и от какво се нуждаеш! Според мен ти трябва да излеснеш от дълбоката депресия!!! Просто направи това:
1 Успокой се! Бъди позитивен към себе си! Бъди спокоен към тялото си! Сякаш отиваш на почивка... отиваш там за да се успокоиш да се махнеш и забравиш за проблеми те си!!!! на кратко:
1 Бъди спокоен!
2 Намери нещо което ще те накара да се усмихнеш широко (смешен филм, смешни снимки, излез с приятели които са малко луди за да се почувстваш една тръпка и забавление което ще те оправи!! Което ще ти покаже пътя към духовното щастие!!
3 Трябва да се откъснеш за няколко дни от външната среда която ти влиае върху теб и твоите мисли... не казвам някоя почивка на Карибите!!! А просто се откъсни за ден два.... имаш нужда да помислиш или от съвети за това по кой път да поемеш просто сподели с някой ДОБЪР приятел който ще ти даде съвет и помисли върху това!!! Вярвам че ще се оправиш... дори и да не ти помогна аз ти самият ще поемеш във вярната посока!!! СИГОРНА СЪМ И ВЯРВАМ В ТЕБ!!!

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6c28b24931
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От това написаното останах с добри впечатления за теб..Не ми приличаш на някое разглезено момченце. Просто както казва номер 4 обзела те е меланхолия. Послушай съветите данени по горе от номер 5. Гледай да се разсейваш, не го мисли толкова и си постави цел колкото и да не искаш. Просто живей и да има за какво. Успех! :)
М. на 16

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker