Даите ми съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Даите ми съвет
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1005 пъти
Здравейте аз съм 12 клас тази година завършвам и у дома е лудница майка ми и баба ми се карат постоянно относно бала ми който е след 2 месеца всъщност цял живот са се карали. Аз от 5 години живея при баба ми понеже не се разбирам с баща ми. Но отначало се чувствах добре и там но после и тя започна да пие и да става грозно тормозеше всеки ден имах чувството че не бях желана аз не бях желана Никъде. В училище ми се подиграваха заради материалното ми положение. Децата наистина може да са много жестоки. Затворих се в себе си и трудно намирах приятели много е мъчно да няма на кого да се обадиш и да споделиш. Малкото ми приятели се отдръпнаха от мен. А имам толкова много мечти и нямам търпение да завърша за да избягам от тук. Пиша Ви за да дадете съвет как да не обръщам внимание на всичко всички са ме поставили под страшно напрежение и не издържам повече дори днес ми идеше да се махна от всеки и всичко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: fefcb40576
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ясно е решението - завършваш взимаш си парцалките и се изнасяш, работиш, плащаш наеми и се издържаш. Добре дошъл/ла в живота на възрастните! Остави майка ти, баба и тем подобни - виж себе си и ти какво правиш от живота

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0607549b99
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хей, малко остана! Пишеш, че цял живот е имало напрежение между тях, а сега вече си на финала! Стискай зъби още малко и като завършиш ще можеш да идеш да учиш някъде далеко или да си намериш работа в друг град, така че когато ти писне мисли за това, мисли за всичко хубаво, което ти предстои. За новия живот, за новите хора, които ще срещнеш, за мечтите, които може и да сбъднеш ако работиш за това... прави си планове за бъдещето, работи върху себе си и ги остави да си се карат. Тяхна си работа! Сега ти имаш много по-важна цел, а именно да се подготвиш за живота си като самостоятелен човек.
Успех! И просто се опитай да не им обръщаш внимание на глупостите, защото най-важната си ТИ и твоето бъдеще!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c4d2b05c5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Просто започни сериозно да учиш и да се готвиш за предстоящите изпити. Можеш също да се запишеш на някакъв спорт или танци, където да се разтоварваш и да срещнеш нови приятели. Аз съм в същото положение- 12 клас, с проблеми в семейството и без много приятели, но това е което правя.. уча, тренирам, занимавам се с неща, които ми доставят удоволствие и гледам винаги да съм заета с нещо, защото така не се депресирам.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7c54a48116
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Единственото спасение е духовната практика. Човек е поставян в определени условия заради качествата си. Ако иамш качества (добри) въврвиш нагоре, ако не - пропадаш. Примери има достатъчно. В нашия живот имаме малката свобода да избираме накъде да вървим и този избор се диктува от тези качества.
Ние сме като малки камъчета поставени в торбичка и когато ръбчетата на камъчетата се търкат едно в друго, те се изглаждат. това е целта. Този процес може да бъде ускорен, забавен или насочен в обратна посока - зависи каква склонност имаме.
Понеже човек не се ражда случайно в едно семейство, добър ориентир какви качества има той е като се вгледа в качествата на роднините си и каква съдба може да има, като гледа съдбата на по-възрастните в семейството. Ако картината не ти харесва, единствено издигане на съзнанието може да те спаси. Ако ти не промениш съзнанието, където и да отидеш по света, ти носиш сходното с роднините съзнание и карма със себе си. Ще намериш себеподобен, ще имаш семейство и себеподобни деца и всичко се повтаря във времето пак и пак.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ecc3651fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря Ви! Номер 2 прав си благодаря ти за коментара. Номер 4 има логика аз мисля че разбирам защо не се разбирам с роднините по близките точно защото съзнанието ми е различно от тяхното ако пъти съм си мислила че в мен е проблема!! Благодаря ти

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker