Мъжът ми защити другата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжът ми защити другата
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 3599 пъти
Здравейте, ще ви разкажа как беше провалена моята празнична вечер. Бяхме на бар с приятели. В компанията дойде стар познат на мъжа ми. Той доведе новата си приятелка, на която така и не обърна внимание цяла вечер, а моят я гледаше доста често. Наистина симпатична дама, с много скъпи дрехи и т. н.
Правеше ми впечатление цяла вечер, че я гледа, но си замълчах, все пак не мога да го ревнувам, че гледа някоя, какво като е красива, няма лошо да се радва.
Докато не се случи нещо. Момче от съседната маса явно помисли, че тя е сама и подхвърли закачка към нея, след което се отдръпна и започнаха да се смеят от тяхната маса. Тя започна да се усмихва, явно й беше станало приятно. Мъжа ми започна да гледа озлобено. Стана да се бие с другите момчета, а аз стоях на масата и попивах срама... целият ми свят се срина, но запазих замообладание.
Едни въпроси изскочиха в съзнанието ми:
1. Откъде на къде защитава друга дама, която си има кой да я защитава?
2. Откъде на къде не си стои на дупето при мен, ами рискува живота си, понеже глупаците можеха да изкарат нож и после аз да бера страхове?
3. Защо му пука за чуждото момиче? Не трябва ли да му пука само за мен?
Все пак момичето си имаше приятел, който трябваше да я защити, когато е в беда, не моят!!!
Стана ми адски обидно, цяла вечер го отбягвах. Когато се прибвахме имах намерение да направя нещо драстично и да се върна там откъдето дойдох. Бях обидена. Той започна да ме уверява, че не му пука за нея и т. н., но какво да мисля аз?
Как ще се почувства той, ако бях гледала цяла вечер другото момче, при всеки негов тъжен момент да се грижа за него да не му стане зле, а когато мъжа ми е тъжен да не обръщам внимание? И накрая за капак, ако някоя мацка му намигне, аз да посинея и да скоча да я бия и да си скубя косите с нея?
Какво мислите?
Аз вече не мога да мисля... не знам :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: f6e761297d
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Цитирам те:
Защо му пука за чуждото момиче?

А малко преди това:
Правеше ми впечатление цяла вечер, че я гледа... не мога да го ревнувам, че гледа някоя... няма лошо да се радва.

До второто се е стигнало поради първото.
Приемаш за нормално нещо, което е ненормално мъж да прави открито. Имам предвид просташкото зяпане, което дори малките момчета умеят някакси да прикриват, ОСОБЕНО КАТО СА С ДАМА. Със сигурност не за пръв път този човек прекрачва границите на благоприличието, а ти откакто си с него си се насилвала да бъдеш толератна. Това му помага всеки път да стига още по-далеч.

Пиян ли е бил, между другото?

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 61f23a95cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   На мен пък би ми станало приятно и бих била горда, ако видя мъжът ми да защитава някоя жена, която са обидили или нападнали. Той не ти е лична охрана, че да пази само теб, а дори и така да беше пак е постъпил много добре, че я е защитил. Това, че жената се е усмихнала не означава, че й е харесало даже напротив- усмихнала се е, защото не е знаела как по друг начин да реагира на неочакваната обида. На другата маса се смели- извинявай много, но аз съм жена и пак бих избухнала, бих ги наругала и би ми се приискало да ги разпердушиня. Как си позволяват? Що за наглост? Боят на такива им е малко даже, ако питаш мен. Не мога да разбера защо някои жени смятат, че мъжете са тяхна собственост и трябва да действат, мислят и чувстват както те искат? !? !? ! Той си е жив човек-при това истински кавалер / какъвто в днешно време се среща изключително рядко / и е решил да защити дамата. Аз съм била свидетелка на не една и две такива сценки, в които някой досажда на някоя и страничен човек идва да й помогне и да я защити и винаги съм оставала с прекрасни впечатления от такива мъже. Това, че я е гледал- ами нормално е, след като е била нова в компанията да се позаинтересува от нея. И аз като се запозная с някой нов човек без значение мъж ли е или жена го наблюдавам повече и гледам да си приказваме- хем да не се чувства неловко в новата компания, хем да се опознаем. Тревожиш се за глупости според мен и спри да бъдеш егоистка- не прави от готиният си съпруг поредният свит и задръстен идиот, които би предпочел да гледа безучастно сеир, отколкото да помогне- за жалост в България такива вече с лопата да ги ринеш....

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a16a97bf9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Скъпа авторке, мъжът ти наистина се с държал като кавалер, но не е задължително до си е паднал по мадамата със скъпи дрешки и да се е самозабравил. Права си за това, че е рискувал живота си, но мъжете са така. Красивите мацки на тяхната маса са си с тях и никой не може да им ги пипа. Веднъж излязохме на бар четири момичета и едно момче. Всички момичета бяхме необвързани, но всеки опит от страна на някой флиртаджия към някоя от нас, беше смачкван на пихтия от нашия кавалер. Беше се превърнал в куче- пазач и цяла, който и да се приближи беше разгромяван от нашия рицар (който между другото си имаше приятелка, но тя не беше с нас). Опитвам се да те успокоя и да ти кажа, че мъжът ти е от тези рицари. :)

jay

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 2acf1ed333
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   хаха бравос :)
гледала си му сеира, после - що така стана. ми ти ако щеш го остави да я мине и го питай защо го направи, а? ти на колко години си, да не си малко дете, та разсъждаваш така?
поздрави
дедовия

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: df28455278
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   номер 1, той е много интелигентен и прави всичко със стил, за първи път се случва, беше пил, но не беше пиян.

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: df28455278
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   отново съм аз, номер 2, аз също бях нова в компанията, но към мен не гледаше...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ca8a3679ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Лично аз мисля, че ревнуваш мааалко над позволеното и нормално, щом към теб не се е държал така. Погледни нещата от друга страна - мъжът ти се е направил на мъж и защитил дамата в компанията, без значение дали става въпрос за неговата дама или някоя друга. А ти се гордей, че това все пак е твоят мъж.

Р.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4576c15b25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И според мен не си права. Номер 2 ти го е казал. Мога да добавя - работи над себе си, купи си, ако трябва хубави дрехи, но не изкарвай комплексите върху мъжа си.
Колкото до другата - всяка прави понякога грешки с избора си на партньор, което не означава, че ? харесват глупавите и перверзни подмятания на простаците. Аз съм хубава жена и често самата съм ставала жертва на такива подмятания, много бих имала нужда навремето от мъж, който поне веднъж да ме защити. Вместо това, мъжете от компанията ми от страх от харпии като теб, си налягаха парцалките. Грозно. А ти като жена си нямала капка солидарност, нима е нормално да се отнасят така към друга жена?
Сега си имам мъж, който е висок 190 и много спортен и не смеят да ме нараняват така простаците, но преди не е било така.
А ти, вместо да си горда с мъжа си, си изкарваш комплексите като жена върху него. Сигурна съм, че ако дамата беше грозна и дебела, нямаше така да реагираш.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 78cd3318be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Мале, мале, мале, авторке! За 3-та група на детската градина си готова, не за семейство! Интересно на какво ще научиш децата си, след като психиката ти е на такова дередже? Дано се окажат по-мъдри души от тебе.
И 2, и 8 са напълно прави.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 65472304f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не се притеснявай бе, нищо не е станало :) Късметлийка си

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 927b53108e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ооо да късметлийка е! Че мъжът и оглежда други и скача на бой заради тях! Аз нямаше да му говоря поне 1 седмица докато разбере какво е направил :)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: cfe20484e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, подкрепям, каква късметлийка само!

1. Момичето си е имало приятел, който да я защити.
2. Можел е да попита какъв е проблема или да я попита дали има ли нужда от помощ.
3. Ако беше чак такъв джентълмен и Супер герой авторката нямаше да обърне внимание на случката, защото щеше да е забелязвала и друг път да защитава / помага на други жени.

Не казвам, че му е любовница или е лудо влюбен, но наистина не го е направил от добро сърце. И авторката с право се сърди и ядосва.
Ако е такъв джентълмен, какъвто го изкарахте нямаше цяла вечер да му шарят очите по някоя пред очите на собствената си жена. Това е неуважение най-малкото. Може да я погледне, да говорят, но не и така да си я зяпа, както описа авторката. Това да си го прави като е сам или с приятелите си.

Лоша

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 11e090a8a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Да, мъжете понякога така се доказват, но не е нужно това да значи, че непременно се е доказвал на дамата.
Приятелството между мъже, особено дългогодишното такова е сакрално, дотолкова, че да са готови да убият и да бъдат убити заради "аверът" си.
Това е била жената на приятелят му, дамата на сърцето на другарят му. Нормално е, като види, че по някакви причини той не е в състояние да я защити да се заема сам.
В случая явно неговият приятел не е толкова ревнив, за разлика от мъжа ти.
Пък и по този начин се е доказал и пред теб. Че е силен здрав алфа-мъжкар готов да защити семейството си, все пак един дългогодишен приятел е като част от семейството.
Според мен най-малко от, нека го наречем мъжка солидарност, не би предприел нищо към дамата.
Обаче, ако сте имали подобна ситуация и той тогава не те е подкрепил и по принцип не взима твоя страна, когато имаш нужда и не е реагирал така никога преди, това говори, че го е направил само и единствено заради тази дама и си заслужава да помислиш и да обсъдиш въпроса с него.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 74c6ef246c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Съгласна съм с 11 и както почти никога с Лоша. Жената си е имала приятел и скачането на бой е последното, но не и умна постъпка. 3, поне вие сте били сами, но и тогава не би ми било приятно някой мъж да ми се меси така както вашият, но зависи от ситуацията.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: bbdf91ef25
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Авторке, честито, ти си истинска късметлийка - имаш до себе си женкар, т. е. комплексар!
Обещавам ти, че скоро ще напишеш тема как или си разбрала, че вече ти е изневерил, или съвсем скоро ще го направи. Но аз залагам на първото - изневерява ти (ако му връзват, разбира се, но балами, колкото искаш). Сега, друг е въпросът, че женкарството се толерира, хвали и обявява за нормално по същия начин, по който многоженството в арабските страни. Ориенталският ни манталитет не е свършил с турското робство. Т. нар. свободни връзки се смятат за голямата работа, защото, видиш ли, 'аз мо'а да пра'а к'вото си искам'. Сори, ама хората в отворените връзки не могат да контролират определени свои желания и ако на мястото на секса беше храната щяха да са болни лежащи 200-300 килограмови индивиди и никой нямаше да гледа на тях по друг начин, освен като на зависими. Но, когато изневеряваш, трупаш бройки и нараняваш, понеже не е видимо по този начин като с килограмите, няма проблем. Силен е не онзи, който тича да се крие от проблемите си в чуждите легла, защото няма смелостта да се изправи пред страховете си, а онзи, който ще се попита какво и защо търся и като го намеря - какво ми дава. Друг е въпросът, че за много хора животът се свежда до ядене, е*ане и с*ране. Ако е така - няма смисъл от диалог с този вид същества, защото оправдание за всичко има. Майката, която е набила детето си, защото не си харесва дебелия корем има оправдание, мъжът, който е ударил шамар, защото не му става също, както и убиецът, понеже бог му е наредил да убива. НА ТОЗИ СВЯТ ИМА ОПРАВДАНИЯ ЗА ВСИЧКО. Работата е там като сме в ситуация, за която знаем, че ни кара да се чувстваме нещастни, да послушаме 'сърцето' си, а не нечии убеждавания.
Авторке, помисли кое те кара да искаш да си с подобен мъж. Мислиш се за недостойна, незаслужаваща, недостатъчно привлекателна? Решението си е твое. Понякога трябва да ни заболи много, за да видим, че сме наранени. А понякога даже ни харесва да ни боли, защото ставаме зависими от болката и развиваме мазохистично поведение. А ти какво искаш?

Успех!
Soul

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a6cdb31b9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   15, ужас просто! Според мен пък жените, които във всяка проява на внимание към друга жена, виждат изневярата, имат проблем. Не притежавате мъжете си, както и не може един мъж, който си е джентълмен, да бъде променен по свирката ви.
Не всеки добре изглеждащ и галантен мъж е женкар, но има много комплексарки, които търсят под вола теле.
Мили мъже, бягайте от ревниви истерички и не забравяйте да бъдете кавалери и в днешно време.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: bbdf91ef25
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   16, в темата става дума за конкретна случка. Ако беше за неправомерна женска ревност, бихме говорили за нея. Айде да не ми говориш за джентълменство, прикрепено с лакомо зяпане и смешно мъжкарство. Да не говорим, че ако една дама е придружена от приятеля си, а друг я защитава, е някак обида за нейния приятел - все едно е неспособен. То на същия принцип защитената дама, може да ревне утре, че иска някой да и направи френска и същия мъж от джентълменство да направи услуга, ако случайно нейния мъж е на работа. 16, не се учудвам - има оправдание за всичко, казах го, така че тълкуването на дадена случка извън контекста е характерна проява на ограничено и некачествено мислене. Джентълмен е мъж, който като види някоя дама притеснявана, да я защити, ама, ей така, случайно като я види. Само, че ние сме свидетели навсякъде на грубо отношение към жени и български мъже, на които не им дреме, т.е. които не се намесват. Иначе си вярвай и бъди щастлив, сигурна съм, че си кавалер, 16:)

Soul

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a6cdb31b9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Soul, жена съм и не съм кавалер, но определено не страдам от комплекси и не следя мъжа си и не се муся за глупости.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 834239a748
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Разочаровала си се, не е чак от ревност. Ти пишеш празнична вечер, очаквала си, настройвала си се за нещо хубаво-за неговото внимание, любов, а то какво е станало зяпал е мацката на приятеля ви. А и на всичкото отгоре е тръгнал да се бие заради нея, и помисляйки си "за мен не го е правил" още повече си се психнала. ще ти мине авторке, ще му простиш, поизмъчи го малко нека му

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1275fc9843
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Щях да се застъпя поне до известна степен за авторката и да нарека мъжа й всякак ако го нямаше ето това:
3. Защо му пука за чуждото момиче? Не трябва ли да му пука само за мен?

Не, не трябва да му пука само за теб!
Мила, имаш някакъв проблем със себе си, така да знаеш.
И какво като е защитил друга? Дай сега ще циврим цяла седмица, ще му отмъщаваме и ще му трвоим живота, защото в някакъв спонтанен изблик на емоции е скочил на бой на някого. Израстнала съм с момчета и мога да ти кажа, че те скачат на бой не заради дамата, а защото са подразнени от другия тип. Не им е харесало отношението, искат да дадат урок по мъжество на другия. Жената има най-малко роля в подобни ситуации и е най-малката причина за сбиването. По-скоро е била само повод да се разправи с някакъв нагъл тип, който по една или друга причина не му харесва що за стока е.
И защо за бога реши, че не му пука за тебе? Това не ми стана ясно...

Хайд със здраве и успех в бъдещите ви скандали!

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8fd191c7e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Аз не можах да разбера какво точно и е късметлийското на авторката? Това, че съпруга я е изложил пред всички като е показал, че си пада по другата. Вие наред ли сте бе хора? Ако положението стане напечено и се заформи някакъв конфликт между двете компании, да разбира се, че ще се намеси и ще се правят на мъже, НО ВСИЧКИ, не само той. Момичето си има кавалер, защо е спал? Мъжът ти е с теб. Въпреки, че по всичко си личи, че е искал тя да е на твое място. Аз бих му била много обидена. Чак ми стана жално за теб като го четох. Направо се втрещих от всичките коментари, които го защитаваха и го изкарваха герой. За мен това е гадно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 61f23a95cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Soul, значи да разбирам, че ако видиш някое дете нападано и обиждано от съучениците му ще го подминеш, защото " това е работа на майка му". Ако видиш някое беззащитно улично животинче ритано и блъскано от банда идиоти ще го подминеш, защото " това е работа на общинския приют". Ако видиш някоя жена, която е нападната публично и обидена ще замълчиш, защото " това е работа на мъжа й". Типично българско мислене- гледам си своята паница, а другите да се убиват, да се обиждат и каквото ще да правят. Много ми е жал, но за жалост това е истината в България- 90% от населението гледат само себе си без да ги интересува какво става наоколо. Това, че вие сте безчувствени не означава, че всички хора сме такива. И моля не правете профил на човек, когото нито познавате, нито сте виждали, защото сте смешни. Авторката може сама да го попита и той спокойно да й обясни защо е реагирал така. Относно това какво всъщност означава думичката "джентълмен" - не се опитвай да й даваш определения, защото не ти се получава. Да защитиш човек само, когато го видиш случайно е смешно и жалко. Не веднъж ми се е случвало да защитавам непознати и познати в това число и жени- това прави ли ме лезбийка :) Явно когато решиш да помогнеш на някого или да се държиш добре с него веднага ти лепват етикет, че си влюбен в него и даже, че вече спите :))) Смешна работа

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: bbdf91ef25
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   22, ти пък си интелектуален гений, възхитена съм и сразена!!! На теб всичко ти се получава, хахахах. Айде, радвай си се, че пишеш простотии в сайт, няма да ти преча.
Ако ми беше прочела постовете с разум, какъвто очевидно не притежаваш, щеше да видиш: 1. копираш частично моето мнение, 2. противоречиш си.

Soul

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1be3735fc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Авторката е изревнувала и това е ясно. Явно е очаквала повече внимание от нейния псевдо-кавалер. Ако цяла вечер е седял като чук, все едно е сам, накрая защитава чужда жена, разбирам раздразнението й. Но ако мъжът й беше обърнал достатъчно внимание на самата нея, а след това се беше случила споменатата случка съм сигурна, че тази тема нямаше да я има тук.
Авторке, аз си мисля, че ревността ти не е предизвикана само от този случай. МОже да е някакво зародило се недоволство към мъжът ти, ако напоследък те е приел като даденост. Най-добре е да поговориш с него. Не за това, че е защитил чужда жена, защото така ще го обидиш. А за вашите отношения. Ако нещо ти липсва или смяташ, че не ти го дава достатъчно му го кажи.
Иначе дамите тук, колкото и да защитават мъжът ти съм убедена, че в същата ситуация биха се чувствали гадно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 74c6ef246c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   22, в какви филми се хвърляш? Закачка от страна на мъж вече е за затвор направо. Ау горкото, беззащитно момиче, което явно уста няма, а за мъж до нея да не говорим. Та чак и на бой да се хвърля, големият мъжкар...

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b97d5184d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Mъжът ти е джентълмен.... така трябва да постъпва всеки истински мъж!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: f6e761297d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Към авторката - под "моята празнична вечер" - твой личен празник ли имаше предвид?
И самото олицетворение на джентълменството не те е погледнало нито веднъж през вечерта, за сметка на дамата, отключила мъжеството му?
Само ще ти кажа, че тези, които хвалят гафа му не са виждали мъж от бая време, въобще мъже виждат само по филмите и книгите и винаги се поставят на мястото на принцесата :) Та затова го изживяват така лично, от гледна точка на предпочетената участничка.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a753dbc454
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Като гледам и авторката и повечето от коментиращите - Овча работа.
Бай Ламби размахал гегата и набил, някакви които се смеят.

Авторке - имаш до себе си слабоумен дебил, който скача на бой и предизвиква сериозен конфликт, вместо да предотврати такъв, за това, че някой се е пошегувал или закачал....

А другите, които възхваляват рицаря на пищната кадъна.
Къде честта в една пиянска свада за някаква нагиздена трътла--- Всеки може да се бие и или ще набие или ще го набият и то това е овчето.

Кажи нещо умно, пошегувай се и ти, но откажи конфликт и запази достойнството
Отдавна не живеем в пещери, но явно повечето са пещерняци и юруш с гегата и като стане сакатлъка, леят сълзи, а връщане назад няма

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 74c6ef246c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   28- в десетката.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 653c473707
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Soul, благодаря за това, че прецени моят умствен багаж съдейки от един мой коментар. Много бих искала да се видим и в очите ми да повториш думите си- ако имаш смелост остави си координатите. Искам когато някой ме обижда и казва, че съм тъпа да е в очите ми, а не скрит зад монитора :)

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 6c64610616
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   28 - в десетката на десетката.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: bbdf91ef25
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   ето това е, съвършен пример, ненадминат

Soul

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 653c473707
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   "Грозните жени винаги ревнуват мъжете си. Красивите нямат време за това. Те са твърде заети да ревнуват чуждите мъже. “Жена без значение"
О. Уайлд

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 363dac2aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   И така и аз репих да се намеся.
Първо въпросното момиче е дошло с приятеля на мъжът ти.
Второ, този приятел цяла вечер не е обърнал внимание на това момиче(поне а зтака разбрах)
Това ми направи много голямо впечатление, не мога да го скрия.
Моето мнение по въпроса е следното-МЪЖЪТ ТИ ИМА ВРЪЗКА С ТАЗИ ДАМА МОЖЕ БИ неговия приятел я води там уж като негова приятелка. Мъжът ти цяла веер я гледа именно защото има нещо между тх, , най-вероятно, , и не е издържал когато някой друг се е заиграл с това момиче ЧУВСТВО ЗА СОБСТВЕНОСТ
С теб държи ли се така, ревнува ли те така силно, скачал ли е да се бие ако някой мъж те доближи? Отговори си на тези въпроси и ако отговора е НЕ ще си обясниш многоооооооо неща.
Не казвам че тезата ми е вярна на 100 процента, но нещата аз така ги виждам.
ЛАУРА

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: f6e761297d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   33, както всеки редови хомосексуалист, и Оксар Уайлд има женско мнение по въпроса.
Айде сега се замисли и кажи - дали това деление се е базирало на външен вид или е имал предвид под "красива жена" просто закъсала курва :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 20505582e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Поздравявам те, Лаура за отличното прозрение!!! Само твоят коментар се доближава до истинската човешка природа. Проницателнстта ти е удивителна! Иначе поведението на 'кавалера" е неадекватно...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker