Чувствам се в опасност. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Чувствам се в опасност.
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1484 пъти
Здравейте. От известно време едно момче, което е с две години по-голямо от мен ме търси (пише ми). Самият той сам започна да се интересува от мен. Беше ми писал първо през декември месец. От тогава си пишем през няколко седмици, не много често. Наскоро каза, че е видял майка ми в квартала, който живея. Останах изненадана. Мислех си, че е някакъв фейк профил, но се оказа, че моя близка го е познавала. Тя се обърна към негов познат и той е казал, че е свестен и дори му бил разказвал за мен; че сме били излизали или нещо от сорта. Преди е живял и учил там, където сега живея. Миналата седмица ми писа, че ме е видял в тролея с едно момче. Наистина беше така, бях с мой съученик и се прибирах от училище. Много се притесних. Той знае абсолютно всичко за мен (лична информация, приятели, дори къде живея! ). Казах на майка си и отговора й беше следния: "Щом е научил толкова много неща за теб, значи е вероятно да те харесва". Допитах се и до познати, които са на същото мнение. Бях изненадана... Не знам. Също така момчето твърди, че като малки сме били приятели, но аз не си спомням за него... Мъча си главата, но не ми изплува нищо. Вие как смятате? Има ли повод за притеснение? Моля ви дайте съвет, защото ме хваща параноята, че ме преследва и има лоши намерения. :D :-))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: cdbaa8054b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Споко, това се случва на много хора. Момчето е хлътнало и сигурно самото си умира от притеснение. Няма те пресечни точки, а той мисли за теб и търси да се захване за нещо. Намеренията му изначало не са лоши, но ако ти нямаш интерес може да се превърне в досадник от който искаш да се отървеш.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8b96504b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей авторке,
Не знам дали имаш повод за притеснение, но ти си споменала по-горе, че въпросното момче е видяло майка ти, а ти си останала изненадана, мислейки, че е фейк профил. Има два вариянта -или си дала лична информация на непознат, или момчето е хлътнало здраво. Съветвам те да не споделяш лична информация с непознати и ако не си го направила - няма страшно. ;) :)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8854f03546
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Така като за начало той как познава майка ти? Смисъл снимки ли си му пращала какво? Малко е подозрително така да се рови, все пак са ти личните даний... Най - добре се срещнете на живо поговорете или на кино сещаш се да го видиш какъв е. Може пък и да е притеснителен, обаче доста съвпадения не мислиш ли? В тролея, майка ти... Ако много те е страх кажи му. Може пък да решите двамата проблема. Е успих! Приятна вечер! Xoxo.

Im weirdo.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 76f4bc9391
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз бях така с една моя приятелка. Оказа се, че има психични проблеми и се в мания часа в хората и тя ме следене, знаеше с кой излизам и всичко, но след време се вманиачи в друго момиче и ме остави.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 36e6f41350
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хора, пише ви авторката. В петък тоя публикува скрийншот от чата ни, в който аз казвам, че пуша коз. Направих го, за да се направя на готина.... (защо по дяволите). С триста зора го накарах да махне поста. Добре, че беше приятелката ми, за да знам какво да му напиша, за да ги изтрие. И така... махна поста обаче вчера ми написа, че ме е видял на едно посолство и как съм била облечена. Позна! Бързах към метрото за среща с приятелки... Вчера тоя пак беше публикувал същите снимки и на всичкото отгоре ме беше тагнал. Махнах тага и го блокирах. Понеже бях коментирала неговата я публикация, отговорът му беше следния: "о ще ме блокваш ли ще видиш ти какво ще стане"... Бях шокирана. Тоя май е някъв психар, деа го знам.. Казах нч майка си и тя иска да подаде жалба в полицията. Аз вече не знам какво да правя. Тотално се обърках. :х Не мога да повярвам какви неща ми се случват. Егаси филма. Съжалявам, че пиша отвратително просто съм от телефона. Дайте съвет, моля ви.... :-)

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 84061d3102
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Темата е от отдавна, но ми е интересно какво е станало? :Дд Та, авторке, оттърва ли се от тоя или..? :Д

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 4a83021b1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката: Било е фейк профил на едни келешчета от квартала ми. След 1 ден разузнаване и потвърдението на един познат узнах кои са. :д

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker