Не мога да общувам нормално с хората около мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да общувам нормално с хората около мен
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1381 пъти
Проблема ми може би ще е странен за някои хора, но все пак ще го споделя. Един ден се запознах с две момчета от випуска ми, с които доста си допаднахме и станахме приятели. Скоро след това те ме поканиха да изляза с тях и компанията им на кафе през уикенда. Под "компания" аз си представях около 5-6 човека, но се оказа, че въпросната им комапния е около десет момчета и още толкова момичета. Те ме представиха на абсолютно всеки и всички ми се сториха много мили. След като обаче седнах сред тях загубих ума и дума. Всички се смееха, говореха си, забавляваха се, а аз не можех да изкарам и една дума от устата си. Не защото нямах какво да кажа, а защото се притеснявах ужасно как те ще го приемат. По едно време едно от момичетата ме попита на шега защо не казвам нищо. Още повече се паникьосах и не отговорих нищо. През цялото време не обелих едма дума и усещах как всички ме гледат странно. След този ден двете момчета започнаха да ме подминават и се едно вече не се познавахме. Това не се е случвало за първи път и се чувствам ужасно. Моля ви, дайте ми съвет как да се отпусна и да се държа нормално пред повече хора. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 39bdf70d9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Напълно нормално е да се стъписаш, все пак това са били около 20 човека, с които си си казал едно здрасти и толкова. Да, предполага се, че би трябвало да се опознаеш с тях с разговорите, но това са 20 души! Не се притеснявай толкова много- представи си, че един ден ти се наложи да се запознаеш с родата на бъдещата ти жена. За това по скоро трябва да се притесняваш.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9381236a5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбира се, че ще те подминават, най-вероятно и името ти са забравили. Вие сте си напълно непознати, нищо, че сте стояли на една маса.

Щом се притесняваш как ще приемат хората това, което казваш, значи имаш предразсъдъци към тях ... може би, че са глупави и ще ти се смеят, понеже някак си няма да те разберат ...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: daf86a9a22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей аз не съм от мълчаливите (на 13) казвам се галя просто когато някой ме види се усмихва а аз също сега имаме нова ученичка и тя видя че сам забавна, харесвам поп музика и вече сме приятелку. съвет: намери си приятелка споделяй всичко с нея бъди себе си и когато излезеш пак с приятели чувствай се прекрасно общувай с тях и ще се подобриш :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5f511d4fd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Причините може да са много мила , но ти не се впечатлявай толко от такива неща. Хората в днешно време са лоши и винаги гледат как да си присмеят зад гърба. Не обръщай внимание и си кажи на ум '' горе главата'' щом те те подминават , подминавай ги и ти , а ако толко много държиш да разбереш какво се случва поговори с един от 2мата или направо и с 2мата въпреки , че аз съм сигурна , че с единия си малко по -близка от колкото с другия. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker