Любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Любов
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1322 пъти
Помогнете ми, харесвам едно момче, което е на 17, а аз съм на 13, мисля, че той знае за чувствата ми. Не сме се виждали на живо т. е. той не ме е виждал. Не знам какво да правя много го харесвам, по-скоро обичам, помогнете ми много моля. Има и още един проблем, той харесва слаби момичета, а аз не попадам в тази категория аз съм 1. 57 и съм 50 кг. мисля, че съм дебела, а и имам доста голямо дупе. Имала съм гаджета до сега, но не съм се целувала с език, и това не мога, просто много искам да опитаме, но едва ли ще получа шанс. Моля редакторите да публикуват това, ще ми е от голяма полза.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: ae83638eb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе детенце, това момче отдавна търси секс във връзките си. Да не мислиш, че с целувчици било то с език ще е доволен. Нито си физически, нито психически готова за да излизаш с толкова голямо момче, да не кажа мъж. Нямаш шанс просто, не храни празни надежди, боли още повече.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: bbdc1ef89b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не те съветвам да се занимаваш с него. Първо, ехоо момиче ти си на 13 години, още си дете, но не можеш да го оъзнаеш, имаш се за голяма в момента, но не си, и аз на твоите години се имах за какичка вече, но като станеш на 20 ще разбереш, че си била малка. Аз на твоите години още играех с кукли, а ти по момчета си седнала да се занимаваш да ходиш, нямаш ли домашни или родители, които да ти влеят акъл? Сега би трябвало да си 7ми клас и да имаш изпити, седни си на гъза и учи, а не се чуди с кого да се задяваш. Също така вие не сте се виждали на живо, а на снимки всичко е различно, може като се видите да те разочарова и да е далеч от твоите представи, това което изпитваш към него не е любов, няма как да обичаш човек който не си докосвала и не си имала разговор очи в очи, по-скоро го харесваш твърде много. Другото важно нещо е, че момчетата на възраст 16-17 не търсят само целуване с език, те искат секс задължително, за тях гадже, което не им дава секс е излишно, а ти си още дете, секс преди 17 годишна възраст е голяма грешка, ти още не разбираш тези неща и има голям шанс да забременееш и вашите ще те убият после. Той ще те притиска и не си мисли, че лесно ще му откажеш, ще се чудиш после какво да правиш, момчетата когато се целуват се възбуждат и искат продължение и когато види, че ти не го даваш тогава ще си намери друга и ще страдаш повече. Отностно килограмите ти, наистина са много за тази твоя възраст и височина, аз бях към 30, когато бях толкова висока. Сега все още растеж, не прави диети, очаква се да станеш по-висока и така ще станеш и по-слаба, няма лошо да имаш голямо дупе, поне ще има какво да хваща, но сланините на корема не са приятни. Моят съвет към теб е да си намериш гадже на твоите години или никакво гадже, просто на 17 е абсурт. Избий си го от главата.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8b3bb1f8d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не е любов. Проумейте го вече.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a9a4ecfff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз на 13 си играех още с играчки. Това е възраст, в която започваш да изграждаш ценностната си система и да доразвиваш интелектуалните си способности. Да, в някои общества на тази възраст се женят, но я погледнете в кои общества.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9c4add066f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Към номер 3
Напълно съм съгласна с теб, осен това с килограмите и и отношението ти към нейното влюбване. Според мен тя е с нормално тегло. Все пак расте. И как така смяташ, че 30 килограма за едно 13-годишно, са нормални и то при тази височина!? Напълно съм съгласна, че е прекалено малка за него и трябва да поизчака поне още 2 години, но не мисля, че трябваше да я обвинявате по този начин. И ние сме били тийнейджъри и знаем какво представлява чувството да си влюбен. А и защо всички, които са над 35, като чуят, че момиче на 13, 14 е влюбено или си има гадже, започват с това "Ама аз твойте години с кукли си играех". До кога ще го казвате(пишете), въпреки че знаете, че изобщо не е вярно. Аз на нейните години съм имала гаджета, но нито успеха ми се понижи, нито съм загубила своето детство. Бих казала, даже че това бяха едни от най-прекрасните ми моменти в пубертета.
До авторката опитай да го забравиш, защото едва ли ще имаш някакъв шанс с него. По-добре изчакай да по пораснеш, защото сега не си все още готова да си с някой над 16.
Ж 32

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 855f1f4eaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Съгласна съм с номер 3, доста добър съвет! Като изключим това за килограмите... просто може би за сега 50кг са добре:) Иначе момиче послушай номер 3 нейния съвет е много добър:)

момиче на 15 :D

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker