Спор между две приятелки, заради момче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Спор между две приятелки, заради момче
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1592 пъти
Здравейте, историята ми, не е ние двете да се караме заради него, защото и двете го харесваме, а защото аз го харесвам, а тя го мрази. В началото между нас двете имаше един грандиозен спор, и двете не си говорихме около може би месец. През това време аз бях с въпросното момче, но бяхме само приятели, не гаджета защото аз съм много срамежлива. После стана така, че аз и момчето избрахме да се правя, че съм приятелка и с двамата, за да не ни дразни постоянно. Сега с него малко се скарахме (по-скоро тя ни скара), но днес имахме тържество, той седна до мен и ми се извини. Тогава му казах да се правим на непознати пред приятелката ми. После аз се прибрах вкъщи, и с нея си писахме. По едно време се скарахме доста разгорещено, и аз накрая я питах какво толкова ? е направил той, че тя го мрази толкова много. Тя ми написа това: Говори глупости за мен
Дразни ме
Просто не го понасям

Нищо от гореспоменатото не е вярно.

Искам да спра тази кавга по някакъв начин. Надявам се модераторите на сайта да споделят историята ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 19b55cd6af
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хей, аз също съм имала такива спорове, главно във фейсбук! Не се притеснявай, сега ще ти кажа начин/и да се оправиш с тази ситуация! :)
Говори с приятелката ти по-често, прекарвай много време с нея в даск. но не я питай за въпросното момче в училище. Фейсбук според мен е по-подходящо място. Пиши си с нея след като се приберете от училище, питай я за нещата които момчето и е казвал, все пак ти трябва малко повече информация. Като разбереш, пиши с момчето отделно, какво става, как са им отношенията и проче.. Като имаш поне малко информация и от двамата, включи ги в общ чат, да може тримата да обсъждате, ако се скарат помагай, пиши, прави всичко възможно да ги сдобриш или да не се мразят. Повярвай, действа, ако не се получи обаче, разпитвай повече или рлодължавай да пишеш в общ чат, или измисли нещо за даскало. Това беше всичко което мога да те посаветвам, надявам се всичко да се изглади :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 747b9b6ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Харесва го и просто не може да приеме факта, че ти също го харесваш и имаш по-голям шанс с него.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a601917250
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Виж звучиш ми като 12 годишна. Момчетата не обичат да се преструват с някоя, че са скарани или тн, което е тъпо. А приятелката ти си има причини да не го харесва, но това не значи ти да ставаш двуличница. Направи така, че с него да сте ти приятели или ако решите и гаджета, все едно просто обясни на приятелката ти, че не може заради нея да го игнорираш, защото го харесваш или просто избягвай темата за него пред нея, щом я дразни. Имах подобен проблем когато бях на 12 :Dтака стана, че ние с него излизахме и си пишехме, а когато бях с нея просто избягвах темата, ако ми пита нещо за него, казвам че не знам и това е. Яко пита пишете ли си излизате ли - да и това сега няма значение.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 648079ece1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приятелката ти ревнува от него. Много момичета като си хванат гаджета и забравят за хората около тях. Вероятно си я "заебала" заради него и тя ти се сърди. Обръщай й повече внимание и ще се сдобрите.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e0ec5a3515
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Оле, аз съм в същата ситуация, само че знам защо се мразят. Следя темата!

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c0d6bfdbc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   На колко години сте (бе), авторке?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: fea5596b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Истинските приятели не поставят условия на приятели си с когото другого да бъдат такива. Има ревност, че тя иска да е единствена, като станете на по 17-18 години това ще се оправи.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4e58e3ec56
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Може би приятелката ти го харесва, но не иска да ти каже...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 554a937dfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката е, аз съм на 12 години. Проблема е, че са в един и същи клас. Ние двете сме аутсайдерките на класа, и тя си няма други приятели с, които да се разсее. Обаче изключвам, че тя може да го харесва, защото изпитва чиста злоба към него, а и освен това си има гадже осмокласник и е много щастлива с него. Това, което не бях споменала в темата, беше, че в началото на големите спорове(преди няколко месеца), тя изпитваше и злоба ? към мен и посягаше да ме души. Ако тя посегнеше да ме удари в училище, приятелят ми веднага ? хващаше ръката и ме пазеше. Тя понякога просто ми казваше някакви "шегички", които просто ме вбесяваха и решихме да не сме приятелки. Но тя продължаваше да ни тормози и ние с приятелят ми решихме да ? обръщам повече внимание. Сега мислех, че е успяла да овладява гнева си, но изглежда, че не е. :/ Също те двамата изобщо не си говорят. И той я мрази също. Ще опитам това, което 1. ме посъветва. Иначе не, не игнорирам приятелката ми. Даже ? обръщам малко повече внимание от колкото на него.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c4b9fb4c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ох, точно на тези години започвате да навлизате в тинейджърството и хормоните ви започват да бушуват. Предполагам, че оттам идва проблемът.
Трябва много ясно да и покажеш къде е границата. Например това с душенето и удрянето е крайно неприемливо. Ако прояви агресия към теб, просто я отрязваш да не те занимава.
За момчето и обясни, че ти го харесваш и макар тя да не е длъжна да го одобрява или да излиза заедно с вас, като приятелка трябва да уважи избора ти. Дори да мисли, че грешиш. Казала си е мнението, ти си го чула и нека не се меси повече. Ти би направила същото за нея. Ако продължава да се меси - игнор.
Вие може после и цял живот да сте приятелки, а може и след година да не си говорите... Но щом сега ти е приятелка, ти дължи поне уважение. Не те ли уважава, е безмислено.
Нека и тя направи компромис, не само ти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker