Защо все на мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123643)
 Любов и изневяра (30416)
 Секс и интимност (14591)
 Тинейджърски (22031)
 Семейство (6686)
 Здраве (9739)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7407)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19155)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо все на мен?
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 1060 пъти
Момиче на 14 години съм. Живея в малък град. Моля ви реших да пиша в този сайт, защото вече ми писна да ме обиждат, нараняват, тормозят, клеветят. Не знам от къде да започна. Кой си няма проблеми, но моите... Колко теми има за тормоза в училищата. Някъде казват -, , Аз не съм грозна, но съм стеснителна''
Другаде -, , Казвам на нашите и на класната си, но нищо''... Е аз не съм от тези. Аз съм грозна, тъпа, имам дебели пръсти на ръцете.
Майка ми за нищо не ме подкрепя, защото от самото начало не ме е искала. Ще ви кажа накратко, когато забременяла (не с мен) тя пометнала. Плакала, но ето след година аз съм се родила. За жалост обаче, когато научила, че не съм момче, а момиче се скъсала от рев. Някой ще кажат, че е нормално понеже се е притеснявала за мен, но според мен не е така. Тя мисли само за себе си. Дори веднъж на нова година, когато улучих парче с паричка (ние слагаме по 1 лев) взе ми паричката и си купи бира (тя е такава не може да мине денят, ако не пие). Татко е шофьор (по шест месеца кара из държавите), но все пак парите не ни стигат. Татко пие, мама пие, пушат, пък най-интересното е, че мама ходи на казино и харчи всичко, татко пък има една компютърна игра вкарва пари. Мама си има любовник (представяте ли си? ). От както се помня си е имала любовници, но все първо за тях мисли. Днес например една имаме кутия сладки (аз много обичам сладко). Сигурно са ми оставили едно, но нейното парче го раздели и го даде на любовника си. Не искам разбира се на мен да го даде (в никакъв случай), но все пак това ме нарани. Тях не ги интересува, че нямам дрехи, ходя в училище със стари и скъсани дрехи, а децата с правото си викат -, , Тези дрехи от контейнера ли ги вадиш'' Това не ме интересува ние понякога за хляб пари нямаме. Повечето дни, когато ходя на училище децата ядат закуски, а аз ги гледам, защото на мен не са дали пари. Всички ме бият. Вкъщи ме бият, но и в училище викат ми -, , Майка ти в красива, а пък ти си урод'' Наистина майка ми е много красива, а аз? Когато седна да уча вкъщи става все нещо или пак ме разстройват. Имам една мечта искам да стана момиче с хубава професия, запомням много лесно в час, но как да се концентрирам, когато все мисля за проблеми. Дори да се помъча вкъщи да уча все проблеми. Ако знаете в нашето семейство колко проблеми имаме. Дори не можете да си представите... Само не казвайте -, , Кой ли няма? '' Не знаете какво ми е... Ако взема да разкажа проблемите си, ще се наложи цял роман да напиша. Главата ми пуши 7-ми клас съм как ще мина матурите като нищо не знам, ако не мина мама и татко ще ме убият. Макар и да не ми помагат с уроците, а пък мама е завършила висше и дори не е карала матури (отличниците не са карали матури). Тя предпочита да се забавлява, но не и да седне да ми обясни нещо.

Благодаря на тези, които отделиха внимание да прочетат проблема ми. Нуждая се от помощ, защото вече мисля да се самоубия! Не мога да говоря с мама, защото съм опитвала, а и вече съм ходила на психолог (3-ти клас ме мислиха, че съм побъркана, госпожата ме водеше насила (имахме си училищен и то само защото си драсках тетрадките... ) Не бях луда обичах да рисувам. Рисуването лудост ли е? Понякога семейството ми се държи добре с мен, а понякога не. Искам да сбъдна мечтата си, но нямам образование... Помогнете ми миля ви... Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7468745149
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Доста какво имам да ти кажа по тази тема, но ще се опитам да съм кратка колкото мога. Първо, казваш че си дебела и грозна, но не казваш кое точно ти е грозното, косата ли, лицето ли, ушите ли. Съветвам те колкото и да обичаш сладкото, вземи го спри, хем ставаш дебела, хем ще имаш пъпки, хем заболявания. Не те съветвам да правиш диети, но ограничавай сладкото, хляба и спри газираното и разни пици мазни, ако майка ти не готви, у вас все има продукти, сготви си нещо елементарно. Прави упражнения, има хиляди в интернет. Отслабни, полезно е за здравето, а и няма да те подиграват повече, изправяй си косата, слагай си малко спирала, от ден на ден се подобрявай, намери си снимка на момиче в интернет което ти харесва и гледай все повече да се приближаваш до това което виждаш. За дрехите мога да ти кажа, че не е важно дали са стари, а дали ги съчетаваш хубаво, имам една богата приятелка, но на нея това не й прави впечатление, зимата ходи с някакви ботуши тип кубинки, къси панталони, които са скъсани, но ги е доскъсала и сложила разни брокати и паети и изглеждат мега яко, има черен клин на дупки си го е направила и някакво старо поло го е отрязала отгоре и го е направила като блуза с паднало рамо, много готино седи, и другите дрехи са и така, вземи промени твоите. Също така нейните дрехи са от втора употреба и са запазени, има блузи по 2-3 лева, но са като маркови, тя не си харчи парите за дрехи, така че и ти това можеш да направиш. Ако това положение в семейството ти продължава и майка ти пие и те бие и баща ти го няма и се чувстваш, че не можеш да учиш и си в опастност би било добра идея да потърсиш помощ от закрила на детето, където ако преценят може да те изместят в нещо като общежитие, където ще си сама в стая и ти осигуряват покрив над главата, учебници и джобни с които ти можеш да си купуваш нужното и ти дават и храна, не се страхувай, ще отнемат родителските права на вашите, но по-добре така отколкото с тях. В чужбина е масова практика това, а и да ти кажа не се отказвай от рисуването. Това си е талант. Иначе да ти кажа всички минават матурите, никой не късат, вашите няма да те убия скопойно, не е важно къде ще учиш от 8 до 12 клас, а след 12 и като станеш на 18 ще го осъзнаеш, късмет и кажи какво е станало.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 8b26fcfb05
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Здрасти:) Разбирам, че ти е тежко, но още малко изтърпи и ще бъдеш "свободна". Не се отказвай от мечтата си и работи (в случая учи), за да я постигнеш. Няма как много да ти помогна, но това е от мен. Успех!

~black princess~

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker