Аз, тя и разстоянието ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз, тя и разстоянието ...
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1324 пъти
Здравейте! Пише ви едно момче на 16 години, което не знае какво да прави, затова се нуждае от съвет и намери този форум.
Та да започнем с историята. Аз съм на 16 години, а тя е на 18. Запознахме се случайно в интернет (не в сайт за запознанства). Допаднахме си и ето, че 10 месеца по-късно все още си пишем, макар че имаше една пауза от 3-4 месеца в началото където се забравихме. Въпросът е, че разстоянието между моя и нейният град е голямо (над 100км) и не сме се виждали никога, но си допадаме като характери и както казах си пишем и то доста, при всеки удобен момент, имали сме и много безсънни нощи в чатовете.
След като прочетохте това (и ви благодаря за отделеното време) искам да се допитам до вас, правилно ли е, че се занимавам с по-голяма от мен, която даже не съм я виждал на живо? Да спра ли да се занимавам и да не ? пиша вече или да продължа, докато съдбата не ни събере в един град? :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: d1eed21829
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Докато и на двамата ви е скучно вечер и стоите и си чатите, ще имаш да си ги задаваш тия въпроси още дълго време. Не се учудвай в един момент като си хване някое гадже и съвсем изчезне от интернет-пространството. Хващай компанията и излизай навънка да бройкаш момите, риба в морето много, не се хващай за няква мрена, дето даже не си виждал face to face. ;)
P. S. Ако все пак си толкова припаднал по това момиче, хващай автобуса и отивай да се запознаете. Дори и да не стане нищо, ще имаш една луда тийн история, за която ще си спомняш с кеф след време.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 79c47570ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз имах същия проблем и не свърши добре. Съветвам те да не се занимаваш с подобни връзки, а да си намериш някоя в твоя град. Кой знае дали няма да изпита някакви нужди и да си търси друг...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b785058299
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   От Автора: Не съм казал, че сме "фейс гаджета". Просто си чатим денонощно, не мисля и да ? предлагам да сме "фейс гаджета", не и докато не се видим в реалният свят! :) Благодаря ви все пак за съветите! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1651d25e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Общуването с някого в интернет е съвсем различно от общуването лице в лице. Всъщност, когато човек си пише с някого, той подсъзнателно се преструва и ще-не ще, все ще излъже за нещо, за да може да се представи в по-добра светлина. Докато не се запознаеш лично с това момиче, не можеш да си сигурен каква е тя всъщност. Аз преди време общувах с едно момче по фейсбук и такива ги насадих, такива истории му разказах, че той направо припадна по мен. Само че и половината от това, което му написах не беше истина. Например, той ме попита каква музика слушам. Тъй като и двамата бяхме на 16, реших, че момчетата на тази възраст слушат рок. И му писах рок, което изобщо не е вярно, но той се върза. Така че, мисълта ми е, че трябва да намериш начин да се запознаеш с момичето, за да разбереш дали си заслужава и дали не си се излъгал в преценката си за нея. Опитай с видео разговор, по скайп или нещо такова, вижте се очи в очи, а не чрез думи и емотикони. Да не се окаже същата историята с твоето момиче. В крайна сметка няма дори как да си сигурен, че е на 18, че живее на 100км от твоя град или че дори е момиче... Помисли върху това!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 861ef77a74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 4, не мисля, че някой ще заеме от 2011 насам да качва снимки на едно и също момиче във фейсбук :) Профила си е съвсем реален вече 4 години се ползва :) Изключваме възможността за fakе профил :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker