В мен ли е грешката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121323)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

В мен ли е грешката
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1177 пъти
Аз съм момиче на 15 години. Тази година отидох в ново училище и с повечето хора от класа не си пасваме особено. Имаме доста различни интереси в което няма нищо лошо разбира се, но те ме мислят за побъркана.. доста пъти са ми го казвали. И всичкото това защото им казах, че не пуша и не влизам толкова често в facebook а пък когато им казах че не ходя по дискотеки.. тогава ме гледаха все едно съм паднала от Марс. Не искам да се правя на нещо, което не съм, но се почувствах малко кофти.. започвам да си мисля, че не е нещо наред с мен. Нон-стоп ми повтарят, че сега ни е времето да се забавляваме и от една страна са прави, но явно моите интереси са коренно различни и понякога не мога да намеря общ език с връстниците си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 59afe45cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Училище на 1- място

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2eb6e832f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля че в дискотеките пускат само над 18г. Така, че едва ли някой от съучениците ти ходи на дискотека, освен ако нямаш предвид детските "дискотеки" до 10ч. вечерта, които не са никакви дискотеки а някакви детски партита. Освен това ме съмнява родителите на 15г. да ги пускат до малките часове на ноща да скитат по дискотеки. Предполагам, че не си по-различна а вероятно си под по строг контрол от родителите. По принцип всички деца имат едни и същи желания, но на едни им се пречи повече отколкото на други. В смисъл, че зависи от родителите. Аз лично не подкрепям идеята 15г. да пие, пуши и да се мъкне по нощите, но като погледна себе си виждам, че точно това съм правил. Разликата е, че тогава на 15г. се чувствах пораснал и голям, докато не станах на 20г. и излизайки от казармата да разбера че на 15г всъщност съм бил дете. После на 30г. Осъзнах че и на 20г. все още не съм бил достатъчно голям. Сега от позицията на 40 годишен, мога да заявя, че човек е истински пораснъл след 26-27г. тогава е напълно осъзнат и не живее с илюзии а има реална представа за живота. Така, че всичко което гледаш днес, ще е много по различно след 10г., съучениците ти ще са различни, мисленето, проявите и т. н.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f8f5534293
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   До 2. В малките градове дискотеките са пълни с малолетни и непълнолетни, ако има проверки им казват да дойдат след 2:30ч. За големите градове не знам, сигурно се намират такива. А авторката - ти си по-добре така. Аз пропуших в 8. клас и почнах да ходя по дискотеки в 10. Какво спечелих? Сега съжалявам, можеше и без цигарите, но е късно да ги откажа, пък за дискотеката нищо не ме бъркаше да започна да ходя чак на 18г. Ти гледай да се изучиш и завърши успешно, такива хора успяват и се реализират в живота. Съучениците ти купонджии ме съмнява да прокопсат.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 41817ab0db
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изобщо не е в теб грешката! Хората са различни, интересите и хобитата им също. Представяш ли си колко щеше да е скучно ако всички бяхме еднакви и харесвахме само няколко неща? Да, сега ти е времето да се забавляваш и да се радваш на живота, но кой е казал, че пушенето и ходенето по дискотеки са единствения начин? Вместо да скучаеш в някоя дискотека, и още по-лошо, да се насилваш да пушиш за да си като другите, можеш да правиш нещата, които те правят щастлива. А това, че за съучениците ти единственият начин да се забавляват е да се напият и да танцуват по масите, това те изобщо не те интересува. Приятелите ти ще те харесат такава каквато си, а мнението на другите не е важно. Да не говорим, че ако се насилиш да правиш неща, които не ти харесват само и само да те приемат, веднага ще си проличи и пак няма да те приемат за една от тях. За това забавлявай се така както на теб ти харесва и се радвай на живота. Каквото и да правиш няма как да се харесаш на всички, за това не се и мъчи, ами гледай да си прекарваш свободното време така, че да ти е приятно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker