Как да си върна стария цвят на косата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123652)
 Любов и изневяра (30417)
 Секс и интимност (14591)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6686)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3314)
 Образование (7408)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19157)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да си върна стария цвят на косата
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 2739 пъти
Здравейте. Момиче съм на 15 години. Естествената ми коса е кестенява. Боядисвала съм се много пъти в най-различни цветове. За последно преди около месец се направих черна. Въпросът ми е как да си върна естествения цвят, ако чакам черната боя да падне ще се покаже ли русото или ако се боядисам с моя си цвят ще започне ли пак да пада и да се покаже черното?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 4b0c1d662d
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Ти си представяш, че боята за коса е водни боички - наслагват се цвят след цвят - това изобщо не е така!
Още първия път, когато си се боядисала с ПЕРМАНЕНТНА БОЯ (с или без амоняк) разни вещества са изкарали твоят кестеняв цвят и са сложили пигмента на цвета, който си искала. При следващото боядисване се е случило нещо подобно, ако е бил по-тъмен цвета. При обезцветяване се махка целия пигмент и косата става платинено руса да кажем. При русото има пигмент, който е светъл. Затова върху русо можеш да сложиш друг цвят и да стане -няма да е естественият ти, но ще стена близък.

Лошото при черното е, че този пигмент не можеш да го махнеш лесно. Някой „умен“ фризьор ще ти предложи обезцветяване, но НЕ ТИ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ.

Боядисването в същност не е нещо лошо, АКО ЗНАЕШ КАКВО ИСКАШ. Боядисвам се от 15 години, почнах точно на твоите, но съм се боядисвала САМО РУСО от светло кестенява естествена коса и не съм се обезцветявала. Косата ми е здрава и дълга почти до кръста, въпреки боядисването.

При теб добрата новина е, че си достатачно малка, за да изчакаш да ти израстне косата и като млада жена да имаш хубава коса. Черното обаче е било МНОГО грешна идея и ще ти трябва много търпение. Само изстинско израстване на косата ще може да ти възвърне естествената коса като цвят и пипане, но ако СИ УПОРИТА И СИГУРНА, ЧЕ ТОВА ИСКАШ можеш още от сега да се боядисваш с един цвят по-светло от това, което искаш и си УПОРИТА - всеки месец се боядисваш така след време ще почне косата ти да си променя цвета.
Изчакай обаче поне 3 месеца да се поизмие черния пигмент. Няма обаче да те лъжа - пигментът е в косъма ВЪТРЕ и не можеш така да го измиеш.

Хубавото е, че косата израства. Не се обезцветявай на никаква цена - ще си съсипеш косата. По-добре изчакай да израстне малко по малко и покривай отгоре винаги с кафяво... Твоят естествен пигмент отдавна е изтекал в канализацията, но ако горе-долу си знаеш цвета ще можеш с времето да го постигнеш, но няма да отнеме месеци, а година поне, а докато израстне косата ти - 5 години, ако е дълга и 3-4, ако е до раменете.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker