Моята история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моята история
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1215 пъти
Вече съм писала няколко пъти тук и сте ми помагали и се надявам и сега да го направите. Аз съм момиче на 12г., 6 клас. Доста по-развито за нещата около мен и физически. Лятото преди 6 клас всичко беше чудесно. Както винаги имаше тук-там някой хейтър, но мисля, че беше нормално. Имах най-добра приятелка с която излизахме всеки ден, споделяхме си всичко и т. н. (По-голяма е с 2г и половина). Тя започна да излиза с "феймъсите" на града, но тя не се промени и не ме забрави. Канеше ме с тях и излизахме заедно. Скарах се с едно момиче от компанията, но не ми пукаше особено. Един ден с приятелката ми излязохме из града и извън него. Всичко беше много хубаво, но вечерта видях, че си е писала с едно от момичетата, което не ме харесваше (а казваше, че я мрази и т. н). Разсърдих й се и си мислех, че ще бъде толкоз, но... Всичко потръгна много зле-обиждахме се, псувахме се и направо много зле. Стигна се и много далеч-едно момиче си падаше по-един от компанията и м караше да й казвам всичко което правим, но тя е преснимала всичко и го пратила на въпросната приятелка, а тя го качи във фейсбук. Дори имаше едно момче от 11 клас, което ме забиваше и правеше много сладки неща с мен и разбира се, аз се чувствах много специална и добре, но тя ми каза, че на едно парти се натискала с него иии... ВСИЧКИ ми се подиграваха, правиха колажи с мен и едно момче (бях казала, че има много сладка усмивка, за да издразня момичето) и т. н. Изтрих си ФБ, бях депресирана, заради всички и т. н. След няколко месеца бившата приятелка ми писа и така почти всеки месец, но аз не й прощавах и писах, защото все си мисля, че се шегува с мен и ме използва. По-едно време исках да й простя, но се ровех в инстаграма й и видях, че вече е приятелка с момиче което ме тормози в училище-съседката ми (по-бившата ми най-добра приятелка (която пак ме използваше от както бяхме малки)). Направо не можех да повярвам.... Всеки път щом излизм из града за английски, много ме е страх да не видя някой от тях (казаха, че ще ме прибият) и въпреки, че минаха месеци, не мога да се оттърся от това и искам съвет. МОЛЯ ВИ, ПОМОГНЕТЕ МИ НЯКАК!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8127b8efb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами извинявай, но лично според мен на 12. не си достатъчно зряла да излизаш с такава компания. Приятелитети може да са забавни и добронамерени, но разликата ви е пагубна и може да не ти се отрази добре, както е станало. На 12 е по-добре да си изживяваш детството, докато още го имаш и да си по-често с връстници. Искам да кажа, ако от сега тръгнеш с компаний и момчета и т. н на 15 какво остава да правиш? ! Има време за всичко, но децата винаги искат да растат супербързо. И понеже си само на 12 си взела всички тези "спорове" и разни интриги и глупости страшно на вътре. Аз съм сигурна, че си единствената, на която и пука толкова от всичките в "компанията". Тей, че не се занимавай с 17 годишни и разни големи батковци и каки, щото и за това има време. Опитай се да забравиш за тях и да намериш фр сред връстниците си, намери си хоби и т. н. Целият проблем идва от лошата компания и по-добре бягай от там докато не си загубиш девствеността на 13 и не почнеш да пушиш и да се дрогираш, повярвай с такава тайфа друго не те чака. А колкото до твоята ндп веднага и тегли една майна и не се занимавай, макар че и ти не си права в някой случаи като напр, че ако на теб някакъв човек не ти е приятен и на нея не трябва да и е приятен. Това са си детски глупости и поредното доказателство, че не си готова за тоя тип приятелска среда. Успех :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e25237e30e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно не си единствената!!! Аз бях точно със същия проблем, но не мога да ти помогна понеже малко след като и аз разбрах че моята бивша НДП накратко е станала НДП с моята още по бивша приятелка мама и тате решиха да се преместим да живеем в Германия и всичко се оправи... Затова не знам дори защо пиша, ноо... Искам да ти кажа само едно започни отначало и на мен ми беше доста трудно, защото постоянно ми се подиграваха и такаа.. но свикнах! :( Късмет!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c0ba74a1cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   1. -Не знам дали се опитваше да помогнеш или да се подиграваш, но не ми помогна много, така че... а и не е лесно като влезеш в сградата на училището и всички да ти се подиграват дори повече от преди....
2. -започнах на ново и наистина е много по-добре, то аз заради това отидох по-бързо в Италия от колкото трябваше. Съчувствам ти и знам какво е.. :))

-А (авторката)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 26a230d482
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката няма нужда от подобна компания, няма да се държат на ниво с нея, даже проблеми може да си докара.
Човек трябва да разбере сам на кой, кога, колко да се доверява, в противен случай е прецакан...
Лично аз не бих вярвал безусловно на някой, няма свестни много-много.
Освен да помислиш какво е нужно, за да не те използват друго не мога да съветвам.
Едно поздравче https://youtu.be/u4FF6MpcsRw

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker