Аз съм пълен провал - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз съм пълен провал
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 2178 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 14 години. От скоро започнах да се замислям сериозно над нещата и над това, което се случва с мен. Всичко опира до това, че не излизам никъде, нямам приятели, в училище не дружа с никого, стоя сама и не общувам с никой. След училище се прибирам, взимам лаптопа и стоя до 1-2 през нощта на него. В училище не правя нищо, ходя само, за да не ми се карат нашите. Никога не уча, не пиша домашни, като цяло нищо не ме интересува. По цял ден стоя у нас и се тъпча с всякакви мазни и нездравословни храни. Станала съм 100 килограма, не мога да се понасям. Ежедневието ми е толкова сиво и еднообразно, че просто не можете да си представите. Сутрин ставам, отивам на училище, прибирирам се, сядам на лаптопа, взимам най-различни шоколади, чипсове, коли и т. н и седя така до 1-2 часа. Това се повтаря абсолютно всеки ден. През уиенда е същото като изключим няколкото часа в училище. С всеки изминал ден ставам все по-дебела и по-дебела. Като цяло аз съм просто един парцал, просто едно НИЩО, един провал и това е. Осъзнавам, че не мога да продължавам така, но не знам как да се променя, моля помогнете ми...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3589e6846d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами, целият ти живот е в твоите ръце и ти решаваш, какво да правиш с него и как да го живееш... с воля, всичко става! Запиши се на фитнес и тренирай усърдно, спри да се храниш с всякакви мазни и нездравословни храни. Не бъди толкова безразлична към света, защото той сам по-себе си е уникален. Животът, който го живееш е дар и ти трябва да му се радваш. Не забравяй и училището, защото то те възпитава и те учи на много важни неща в живота, които ще ти помогнат по-късно в живота. Успех! :)

М19

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ed68dc07d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Да беше на 34 или на 44 - да го кажеш, ама на 14... извинявай!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 73c28c38fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Здравей! :)
Това е твоят живот. Реалността е такава, каквато ти си я направиш. Започни да пазиш някакъв режим на хранене (нямам предвид онези диети, които се състоят само от чаша вода и една ябълка на ден ). Храни се по-здравословно и по-организирано. Вместо тази кока кола си купи един натурален сок или минерална вода дори. Избягвай чипсове, снаксове, пръчици и т. н. За шоколада няма да говоря, защото смятам, че всеки знае, че със мярка може. Относно това, че нямаш приятели-опитай се да бъдеш по-общителна, не бъди срамежлива, започни да завързваш разговори, казвай си ''абе ще я/го заговоря, пък каквото ще да става''. По този начин все някой ще ти обърне внимание. Опитай се да се включиш във някакви клубове. Запиши се на тренировки по някаква спортна дейост или на уроци. Така хем щеси организираш времето и винаги ще се запълва (макар и не цялото) хем ще се запознаеш с нови хора.
Надявам се да съм помогнал. Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e405847bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като за начало изключи лаптопа и излез навън, а после изхвърли всичките чипсове и всякакви други боклуци от вас, а и кажи на вашите да не купуват такива неща повече. Като се прибереш у вас и няма чипс, няма как да започнеш да се тъпчеш с тия боклуци. Следващата стъпка е да влезеш в кухнята и да помолиш майка ти да ти направи салата. И така пак ще има какво да ядеш вечер, ама няма да е вредно. А и пролет идва, след училище вместо да тичаш у вас и да включваш лаптопа, си направи една разходка. Може да не е много дълга, ей така просто постой малко навън. Ама го прави всеки ден и ще видиш, че ще почне да ти харесва. Не очаквай, че животът ти за един ден ще се промени и ще стане супер интересен, но трябва всеки ден да се стараеш да правиш нещо, което ти харесва. И така ще се научиш, че само от теб зависи как ще живееш, дали по цял ден ще си стоиш затворена у вас или ще излезеш и смело ще се усмихнеш на света. Никой не може да го направи вместо теб, за това опитай! Само на 14 си и ако сега не се научиш да се радваш на живота, кога? Като станеш на 84 ли? За това ДЕЙСТВАЙ!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8491c07329
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Хаха все едно слушам себе си. Почти ходя с нежелание а вкъщи само мързелувам най-често пред лаптопа с изключението, че не ям, но започнах да се занимавам с фитнес. Помага супер много и зарежда спортната злоба, пък и фитнеса не е само за момчета я. ;)

М, 14

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: db3ffbd425
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз съм така, само дето съм 48 кг. Опитвам се да се съсредоточа в ученето повече и да не стоя до късно на лаптопа. Не знам дали ще ти помогна, но може би трябва да започнеш да учиш повече, ако искаш да отслабнеш ходи да бягяш, спри да е тъпчеш с всякакви вредни храни, може би ако... ако се притесняваш да говориш с хората от класа ти първо ги потърси във фейсбук... Не знам, може би така ще ти е по-лесно. Но ако искаш другите да те харесат започни с ученето. И аз съм така. Имам чувството, че когато изкарам някоя двойка или ме изпитат и другите от класа виждат, че нищо не знам, си казват: Тая тъпата за к'во ли става...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker