Намерих любовта в другия пол - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Намерих любовта в другия пол
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 1131 пъти
Здравейте, аз съм момче на 21 години, от малък провинциален град. Не знам защо, но винаги съм имал проблем с момичетата да намеря подходящото което да харесва самият мен... може да се кажи, че и до ден не съм си намерил любовта на живота. Не съм грозен * това не е моето мнение, а на момчета които са хомосексуалисти, бях си направил фалшив профил в сайт за запознанства и да не кажа почти всички момчета но ми казваха сладур красавец и така нататък *. Във Facebook пишех на едни момичета от моя град... никакъв отговор прочитат съобщението и надменно не отговарят. В някой случай ми казваха, че им се гади от мен и така нататък. Ще кажете не си намерил точното момиче спокойно има време. Но се случи така че преди 3 години, извадих доста голяма доза късмет и спечелих от футболни залози.... крупна сума пари която ще ми стигне може би до пенсия при тези цени мога да харча 50 години по 1500 лева и ми остава определена сума за нова кола и така нататък... ( смених си колата ) не някой джип където е за 200 000. По скромно а Scoda Fabia. И след като си вдигнах драстично стандартите на живот. Тези момичета които изобщо не ми отговаряха започнаха да ми пишат както момичета от околните градове... защото когато спечелиш крупна сума пари в малък град се разчува и те го казват на приятелки и... За по малко от месец имах 1451 покани от момичета от града и от областта... сетих се защо бързо бързо загрях.
Но това кажи речи... понесох го казах си има време ще намериш и свястна...
И едно от малкото момичета които си пишехме и го свалях... и исках да стане мое гадже ( от преди да спечеля ) ми каза имам вече гадже... стана ми любопитно кой пък е този който ми отмъкна единственото момиче което си допадахме до някаква степен и видях че е някакъв долнопробен гнусен циганин... Тотално се отвратих...

Бях изпаднал в траур с никой не говорих... дори не се усмихвах вече... излизах на вънка набирах се но не говорих нито с приятели нито с никой... И в 1 проливен дъжд (седях сам под 1 къщурка)... и по едно време дойде едно момче... което само ми хвърляше погледи усмихваше се и не смееше да каже нито дума... не беше от града... видях го... и за първи път проговорих на някого... попитаме защо не се усмихвам казах му... от части... ( момчето беше доста по слабо физически от мене) Аз съм мускулест... вдигам от лежанка 100 килограма плочки гърди рамо
на краката
НЕ съм културист... И той напълно осъзнавайки какво може да му се случи ме прегърна силно и ми каза аз съм до теб винаги... беше по малък почувствах се добре и странно че ми го казва момче... и ме целуна... от там нататък всичко между нас се разви като на пожар... И ден днешън той ме обича както и аз Него

Моля без убиди че съм се превърнал в гей и така нататък.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: eadee890da
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си гей!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 6e91351aad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Грешно ти е заглавието „Намерих любовта от СВОЯ пол е правилно“
Колкото до другото - много си си повярвал. Твоето е самопотвърждаващо се вярване - когато човек вярва в нещо, то просто се случва. Доказано е и научно. Силно например си повярвал, че момичетата те харесват заради парите и си почнал да се държиш с повече самочувствие - случило се е точно това, което си мислил, че ще се случи.
Възможно е просто да си станал по-известен и хора, които не са те познавали да са те харесали... но заради парите? Да, ще има и такива, но ако изглеждаш добре- повечето млади момичета гледат външността.
Като цяло е ОК, че си срещнал любовта. Ти за мен нямаш проблем, НО чисто финансово те съветвам да не държиш парите си на банка, защото както си ги спечелил, така и ще ги загубиш.
Съветвам те да си купиш тристаен апартамент в София (все още са на сметка) и да го дадеш под наем - ще падат на месец едни 700 лв. чисти, а и винаги ще имаш нещо за старини. Твърде ти е рано да разполагаш с пари и ТРЯБВА да работиш и да се образоваш, защото явно парите не са чак толкова много, за да можеш да живееш с тях. Парите може би ти се струват много, но не са. След 5 г. си ги изпукал - ще отидеш на няколко екзотични почивки, ще си вземеш кола на теб и на приятелчето, ще си вземеш нови мебели и. и. и. и... парите ще се изпарят... освен това изкушението от хазарта си остава... ДАНЪЧНИТЕ рано или късно ще те подпукат.
Вкарай ги парите в нещо сигурно и продължи с живота си, с образование и работа, а парите от наема ще ти са сладка помощ, сигурност, но никога няма да са толкова, че да те подведат, както и да съблазнят момичета, момчета, хора, ТЕБ НАЙ-ВЕЧЕ.
Ако имаш над милион - купи три-четири жилища просто да кажем - все тристайни и повече, на хубаво място (локацията е най-важна) и си остави едни 20 бона за черни дни, които да не пипаш и готово...

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5f0a908796
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Завиждам ти.Де да бях и аз гей.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 58e6cad88b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз мисля че е доста по-добре, че си се влюбил в някой, който не се интересува колко пари имаш. Постъпил си правилно като си отрязал онези к*рви. Днес всички се правят на приятели само за да намажат.

момиче 15

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker