Не мога да си създам нови приятелства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да си създам нови приятелства
преди: 9 години, 16 дни, прочетена 1735 пъти
Щом пиша подобна тема, предполагам разбирате, че съм леко отчаян ( а и малко нагърмян :Д) Момче на 16 съм.
Имам си 2-ма, 3-ма приятели от детството и си ми бяха достатъчни. Рядко излизах с тях де, повечето време стоя на компа, играя игри и гледам филми, но вече започна да ми омръзва, та чак умирам от скука. Бях и доста дебел (около 15-20 килограма над нормата, сега доста поотслабнах. Сега пак съм пълен, но си харесвам тялото) Не знам дали пораствам и искам да съм по-социален или е, защото започнах да пуша трева ( половин година, 1-2 пъти в седмицата), но не ме интересува особено. От години живеех по този начин (без да пуша трева де) и си бях почти ок с това. Проблемът е, че живеейки така съм станал страшно затворен. И като дете съм бил от по-тихите деца, но сега чак не се понасям. Сред непознати се спичам, нямам представа какво да кажа, прекалено много ми пука какво ще си мислят хората за мен, макар и да го прикривам пред повечето хора. Вече от 3 години съм с "новия" клас и последните месеци се отпуснах и мога да говоря с тях, без притеснение, но почти половината са ми безразлични и нямам особено желание да променям това. Другите ги смятам за приятни дори, но за 3 години съм си изградил образ на асоциален и не знам дали те ще да приемат като "различен" Не искам точно с тези от класа ми да сме си приятели, но не мога просто да илзяза в града и да се запознавам с хората. Имам 3-ма човека от класа с, които играя карти и стават за някоя друга приказка да си кажем, но дотам. Пуша трева с тези приятели от детството ми и винаги има някой, който дори не съм виждал и тогава си говоря с тях без да ми пука изобщо (беше нещо за музика, не помня много, но си говорехме :Д) Ама не мога всеки ден да се напушвам само за да си намеря приятели с, които да се мотая. Общо взето това е, не мога да се запознавам с нови хора.
Моля ви за съвети или само мнения. Дори и на злобните коментари ще се радвам. В момента главния ми интерес е тревата ( така вече имам общ интерес и с половината град, но.. :Д) Препоръчвам ви да не пишете коментари с по 2 думи от сорта на "Не се занимавай с глупости" (това адски ме дразни, какво е това табу, сякаш съм на 6 годинки, да обобщавате всичко с "глупости") и подобни.
btw Предполагам, че ще има хора, които ще си го помислят, затова ще го кажа. Не съм започнал да пуша, за да се харесам на хората или нещо подобно, смятам го за смешно дори. Започнах, защото исках и ми харесва

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 15 дни
hash: 6c028e9c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За музика или спорт замислял ли си се? Аз бях като теб преди да почна с музиката (на барабани свиря) и не само, че ми се вдигна самочувствието (но не и прекалено), ами и около 10 нови приятели си намерих. Тревата не знам дали върви много много със спорт, но познавам човек, който ходи редовно на фитнес и е много здрав и си пуши пак така от време на време. Можеш да опиташ да ходиш на фитнес, да свириш на някакъв музикален инструмент или да се изявиш по някакъв друг начин (но не и с простотии и не, тук нямам предвид тревата, а неща като да откраднеш колата на баща ти за да се повозиш с някого), таланти ако имаш и т. н. Съветвам те да се научиш как да се разсейваш (буквално) в притеснителни за теб ситуации с положителни мисли - просто ей така, мислиш, че щом си приказват с теб, значи хората те харесват, или поне не те мразят и спира да ти пука (поне при мен се получава). Пич си според мен, така като ти чета историята, нямаш проблем - просто сам се навиваш, че си кой знае колко А-социален. И ти даже си знаеш, че ако прекалено много ти пука не можеш да общуваш като хората - и аз от личен опит знам и то си е така.
Успех.

 
  ...
преди: 9 години, 15 дни
hash: 22fcb95659
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За тревата-твое решение. Защо не се запишел на някакви курсове? По нещо, което те влече? Най-малкото ще си намериш 2-3, с които ще можеш да се мотаеш наоколо. Не мисля, че ако пушиш трева ще си намериш приятели. Сам каза - не го правиш за популярност. Таа, ако ще си намираш приятели с трева-ха ха, то по-добре да си седиш сам. Нали знаеш-по-добре вълк единак отколкото с група глупаци''100% имаш някакви цели в живота, така че следвай ги! Айде, късмет и ти. Се пожелавам след месец-два да ни се похвалиш с новите ти дружки xx

ProAna

 
  ...
преди: 9 години, 15 дни
hash: f9984ae4cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Историята ти акцентира само върху тревата или аз не я разбрах?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 15 дни
hash: 50e25d938b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм ще ти кажа, евала че пушиш трева, аз съм момиче на 17 и много ми се иска да имам приятел като тебе и е така 2-3 пъти в седмицата да излизаме и да пушим заедно, аз имам много приятели, но те не пушат. Иначе имам една приятелка, беше дебела и много притиснителна и понасяше подигравки заради килограмите си и започна да пуши трева и ослабна бая и покрай това си намери приятели, от този да купи, на онзи да продаде и така и сега си има компания. Не ти помагам, но ти споделям нещо.

 
  ...
преди: 9 години, 15 дни
hash: a01efaab06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пробвай да се запишеш на някой спорт или курс. Там със сигурност ще намериш много приятели. Висенето по цял ден тука няма да ти помогне. Излизай от време - навреме и с тези хора от класа, с които казваш че ти допадат. Колкото приятелите ти от детско съветвам те да вземеш малко да се поотдалечиш от тях или най- добре изобщо спри да движиш с тях, защото според мен нищо добро не те очаква в такава компания!

 
  ...


...
преди: 9 години, 14 дни
hash: 33081d5c74
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Търсиш приятели, но тия напушените около теб не те кефят. Лочгино е да си зададем въпроса, а дали пък и тия, с които искаш да се запознаеш също не са очаровани от тревоманите? Друг въпрос е какво ще предложиш на евентулен приятел освен трева? Ако смяташ да вървиш по този път нормално е приятелите ти да са като теб, иначе при всяко друго запознанство тревата ще е бариера още в началото. Иначе повечето хора сме така - искаме да си намерим приятели, но не всички ни харесват. А които ни харесват, не се знае дали пък те ни харесват. Иска се време и някакви усилия, за да се разбере, иначе всичко си остава във фантазиите, което в някои случаи е по-добре.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 12 дни
hash: bd2582ce2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Просто го карай по-леко и се отпусни, без много мисли и ще ти се завъдят някакви интереси с времето. Все нещо ще те поинтересува и завлече към по-добро опознаване на темата. Просто намери нещо за първо време, с което да се разсейваш от себе си, с което да забравяш толкова кой си и какво си, а повече да си напомняш колко човек си. Излез от черупката. Може да ти е трудно, но в най-близко време това ще стане. :) А приятелите... те ще дойдат, но ти трябва да се промениш и да се напушиш яко с кислород! :D Проветри тая глава.

Мога да те посъветвам да не бързаш да опитваш да се сприятеляваш с някой на сила само защото си сам. То трябва да дойде някак си от самосебе си. За това има време. Успех и запомни, че си просто на 16. :)

И най-ценния съвет : Не кисни пред компютъра или не кибичи пред телефона освен ако не правиш нещо важно или не търсиш информация за нещо, което те интересува. Не си отбивай времето с технологиите, защото така няма да има много напредък.

Пиши обратно в коментарите, за да видим как са ти се сторили коментарите ни, за да може съответно да ти дадем отговори или да ти дадем идеи ако досега не сме дали правилните.

 
  ...
преди: 9 години, 11 дни
hash: 3f01df9aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От автора:
Не знам дали някой ще се върне да чете тази тема, но предполагам поне един човек ще има. От малко градче съм и нямам кой знае какви възможности за курсове, но проблемът е не, че няма, а че не ми са интересни. Просто не ме влече нито футбол, фитнес, плуване или каквото и да е. Ходих преди 2 години на фитнес, но след 2-3 месеца изгубих всякакво желание (не че имах в началото, де) и спрях.
До номер 7: Не съм казал (може и грешно да съм се изразил, де), че всички "напушени" не ме кефят. Всъщност точно те ми допадат донякъде. Другите ходят само да си мерят пи*ките колко уискита били обърнали и да се кефят на новия "хит" на Фики, Андреа и не знам кой още.

 
  ...
преди: 9 години, 10 дни
hash: bfc4879b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До автора: Проверявай темата утре и вдругиден. Със сигурност още не сме изоставили темата и ще има нови отговори:)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker