Влюбена в циганин - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121447)
 Любов и изневяра (29771)
 Секс и интимност (14394)
 Тинейджърски (21910)
 Семейство (6484)
 Здраве (9614)
 Спорт и красота (4710)
 На работното място (3191)
 Образование (7315)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18591)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбена в циганин
преди: 9 години, 13 дни, прочетена 4466 пъти
Здравейте,
аз съм момиче на 17 години.
Искам да споделя, че се влюбих в циганин - ето как се случи.
По 24-ти май ходих на гости в селото на баба ми - не ходя много често там, но винаги ми е харесвало - тя ме прати да купя нещо от магазина. Пред магазина имаше маси и до едната от тях седеше циганина с още едно момче и едно момиче. Бях с тъмни очила, така че можах да ги огледам, без да ме забележат. Направи ми впечатление, че циганина и другия са бели, със светли очи, а момичето си беше типична черна циганка. Забелязах, че и той също ме огледа хубаво и се усмихваше. Като си тръгвах от магазина, другия дето седеше до масата го чух да казва - "Тя е на баба Е. внучка" - това се отнасяше за мен, явно познаваха баба и са ме видели с нея из селото. После с една приятелка отидохме в старото училище, където се събираха децата от селото и циганина беше там, пак с тия двамата. Запознаха ни - важно е да отбележа, че към този момент, аз не знаех, че е циганин, тъй като е бял, мислех че само момичето е циганка, за това не се притеснявах и започнах да си говоря и да се закачам с него. Много ми хареса, защото е умен и духовит, прави ми комплименти и се държи много мило - не само с мен, а с всички момичета. После стана тъмно и той предложи да ме изпрати до къщата на баба, като стигнахме до вратата ме целуна - целува се много яко, направо имах усещането, че ще отлетя. Дори започна да ме опипва леко и ми предложи ако искам да се усамотим някъде. Аз обаче му отказах и се прибрах. На другата сутрин се събудих с усмивка и само си мислех, как ще изляза и ще се видя с него. Сутринта на закуска, реших да разкажа на баба, че съм се запознала с децата от селото и като и казах, с кого съм се запознала, тя се намръщи и кресна - "Да не съм те видяла да се занимаваш с тия цигани - не стига, че са крадливи, опоскаха селото, ами и дърти мъже - тръгнали с децата да се занимават...". Аз помислих, че нещо се е объркала и пак и обясних, а тя ми каза, че много добре ги познава, че са цигани - братовчеди, че не са на по 19 години, както казват, а на по 25-26 и даже имали жени и деца, някъде далеко, а на село дошли с някаква дърварска бригада. Останах като тресната - не можех да повярвам - а вечерта той ми говореше, че можем да станем гаджета, да дойде и да си намери работа в града ми, да заживеем заедно... И въпреки лъжата съм ужасно влюбена в него. Тръгнах си от село, без да го видя повече. И сега чакам с нетърпение да завърша училище, за да отида пак. Знам, че не е редно, че е просто лъжлив циганин, но... май го обичам. И искам да го видя отново...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 13 дни
hash: 691ae6ea34
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ха-ха, спаси ми вечерта, честно! Определено описваш село във Врачанско, защото 1 към 1 това може да е моето село с хоремага и масата отпред и задължително „циганите“ от съседното село и ИНТРИГИТЕ на бабите.
Ще ти разкажа какво ми се случи по-миналата година. Аз съм вече голяма жена на 30 г., а баба ми е над 90 г., „децата“ са порастнали и са по-големи дори от мен, а под нас пък са много по-младите на твоята възраст. Имам братовчедки на твоята възраст и така заради липса на млади хора два-три дни се движих с тях. Хубави, скромни деца. В селото ми няма цигани, но идват от съседните села само по-нормалните и възпитаните и играят карти децата от градовете през ваканцията, от селото и съответно те. И аз бях с тях през цялото време, защото ми беше приятно с тези млади хора. Интернет в селото няма освен мобилен слаб, така че реалният живот си е все още жив....
И така докато... не чух на последната сутрин от гостуването си, че моите братовчедки се били „либили“ с циганите в сградата на старото училище и дори ми се описваха такива щуротии, които и на порното ги няма, а АЗ БЯХ С ДЕЦАТА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ и не само никой не се беше „либил“, но и не бяхме ходили в тази сграда, а се играеше карти в една стая зад хоремага, където децата можеха скришом да позапалват някоя цигара - аз им бях практически лелята, която ги пази и единствените им грехове бяха да пушат и то малко (нямат пари за повече) и да си разменят погледи и да се хилят. Освен това истински цигани нямаше - на един баба му, на друг майка му... миш-маш. Да не мислиш, че българите от селото ще общуват с истински цигани? Няма такова нещо - явно се познават и са съседи, израстнали заедно - задължително единият родител поне е българин (бащата по-често).
Това беше, но баба ми така описваше нещата, че ако не бях била през цялото време с децата, можеше и да повярвам на щуротиите ѝ, а тя не беше си ги измислила и съвсем сама, а като ходят да купуват хляб се събират най-първо бабите още в 6 часа първа смяна в хоремага и си съчиняват такива глупости.

ИЗВОДЪТ е ясен - в тези села не се случва нищо! Старите не са задръстени някакви, а цял живот са въртели някакви интриги, защото друго за правене няма. Понеже повечето от тях са или извън строя, или геройско загинали - от край време са подхванали и младите и измислят всякакви фантастики.
Възможно е хората да са били полу-цигани някакви... например БАБА ИМ ДА Е ЦИГАНКА (ха ха), възможно е дори някои от тях да имат семейства, но пък откъде баба ти ще знае всичко за тях като са от другото село? Един ако е на 26 и има семейство - те ще пренесат тази информация върху всички например.
Ако се съмняваш, но момчето ти харесва - искай му лична карта да ти покаже на колко години е и ДИРЕКТНО го питай дали има деца и жена.
Истината само така се научава, не от бабешките клюки, защото във Врачанско и бабите си попийват...

Весело прекарване на лятото.
ЩЕ ТИ ЛИПСВА.
Много ме е яд, че нямам време, но там е много весело и хората действително си измислят супер филми и явно ти случайно си попаднала в един такъв филм. Това е съвсем друг свят!!!
...и още - недей се заразява от лудостта на бабите, а малко бъди нормален, ГРАДСКИ човек - една страстна целувка не означава, че си се влюбила, за Бога!

 
  ...
преди: 9 години, 13 дни
hash: d59114e4f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Автор:
№1, не разбрах, с каква цел си написала всичко това, но ще ти кажа, че си доста далече от истината - селото е във Варненско, самите цигани са си стопроцентови цигани, някъде от района на Котел, а баба ми не е съчинявала никакви интриги, а като всеки загрижен човек иска да ме предпази от някоя глупост. И то най-малкото е това, че е циганин, ако си чела внимателно, съм написала и, че е доста по-голям от мен, а и женен.
Изобщо не става дума за това, какво правят децата в старото училище - има такива, които само пушат, има и да пият, а има и такива, които правят секс из храстите - лично видях. Но историята ми не е за това, а за увлечението ми по циганина.
Аз чистосърдечно си признах, че съм се целувала с него - в това няма интрига, нито пък е станало клюка, дори ако се бях съгласила да се усамотим, вероятно щеше да поиска секс или поне свирка - радвам се, че не го направих.
Споделената ми история изобщо не е за селата и за хората от селата, а за това, че аз съм лудо влюбена в неподходящ човек - измамник. И колкото повече си повтарям, че той не е за мен, толкова по-често се улавям да мисля за него, за очите му, за усмивката му, за устните му. Хлътнах като последната глупачка и разума не може да надделее. И да - за теб на трийсет години една целувка може и да не е нищо, но за мен е много, прекалено много, достатъчно, за да се влюбя. И не мисля, че хората от селата живеят във филм - не и в моето село - имат си интернет, сателитна телевизия, децата учат в общинския град, който е немалък - не знам ти за какво село говориш, но ми звучи малко като от 30-те години на миналия век.
Със здраве.

 
  ...
преди: 9 години, 13 дни
hash: daaf2ed793
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Миличка, внимавай! Баба ти много по-добре ги познава и знае какви са. Щом тя ти е казала, че е циганин и то над 20 можеш да й вярваш! Освен това тя живее там и за разлика от теб, ги вижда постоянно и много добре знае какво им е поведението по принцип. А и не ти ли светна червената лампичка, че има нещо гнило след като той почна да те опипва и поиска да спи с теб в деня, в който се запознахте? Казваш държал се мило... че това си е най-старият трик на света! Виждат някое по-готино момиче, почват да я омайват, вкарват я в леглото и после чао! Ти това ли искаш? Да те ползват за по една вечер (без значение дали става дума за циганин или българин)? Така, че слушай баба си и стой далеко, че да не съжаляваш горчиво! А и ако това не ти е достатъчно, фактът, че има жена и деца не е ли достатъчен да стоиш далеко? А и доста ме разсмя с това "влюбена съм". Кога се запозна с него, кога успя и да се влюбиш? Но както и да е. Да решим, че наистина имаш чувства. По-важното е да послушаш разума и баба си и да не правиш глупости! Защото дори не съзнаваш в каква каша ще се забъркаш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 13 дни
hash: 2176c66341
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Прочетох цялата история, но коментарите - не. Само едно ще кажа на авторката: бягай далеч от циганите! Нищо добро няма да видиш от тях. Баба ти много правилно ти е казала, така че слушай нея, а не някакви цигани. Не стига, че са необразовани, мързеливи и нагли, ами и ти искаш да живееш с такъв! Поне мисли за последствията!

 
  ...
преди: 9 години, 13 дни
hash: 7beb25be8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Мисли малко за бъдещето - какво ще ти предложи тоя дървар? Бил съм свидетел на няколко случая като твоя - "бяло" момиче да се хване с циганин. Общо взето вариантите са три:

Единя е да се "вземат" и да направят семеиство. Сега не знам колко са щастливи но определено изпитват доста затруднения и ако не са родителите на момичето да ги издържат няма оправия. Мъжа не изкарва почти никакви пари, а момичето не може да ходи на работа защото мъжа й не я пуска - някви цигански им работи. Ако родителите спрат да ги издържат са закъсали от всякъде...

Втория вариант - ходят известно време и се разделят, момичето обаче след това остава "белязано" защото междувременно е загубило всичките си приятели, а и никое момче вече не иска да я погледне след като е била "циганска булка"... Единствения вариант е да се махне някъде на далече където никой не я познава и там да започва всичко от начало.

Най лошия вариант е да попаднеш на силно неподходящ човек и да те направят проститутка. Било в България било в чуждбина...

Това са алтернативите за бъдещето ти с този младеШ... Та направи си сметката хубаво и действай както намериш за добре.

 
  ...


...
преди: 9 години, 13 дни
hash: b5aa18002d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Тия "белите" цигани са най-опасни, защото са с далеч по-високо самочувствие, когато са сред българи, особено ако имат пари. Не се подлъгвайте - циганската кръв си казва думата, дори и да е 25%.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 13 дни
hash: 691ae6ea34
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Н. 9, говориш глупости. Първо 90% от българите не си знаем произхода по-далеч от последните 4 поколения. Нито ти, нито аз си знаем точно произхода.
Не кръвта определя какъв е човека, а органът между ушите! Ти явно в Северозапада не си била - там всеки втори е на 25% циганин, защото цигани, власи и шопи там е имало винаги, но не си представяй някакви турски цигани - мръсни и така нататък. Такива са новодошлите. Местните цигани са си нормални хора. Навремето имахме 2 цигански семейства в селото - едните държаха казана, другите си бяха земеделци и проблеми не е имало, а те колко са били и „цигани“ - бабата на Водния е циганка, неговите дъщери (това вече три поколения по-късно) и те били циганки - големи циганки ама едната се омъжи за офицер в София, а другата за някакъв испанец.
Често циганите там дори са в пъти по-нормални от българите, защото българите се занимават с три хобита - крадене, пиИне, кибицане и много приказки за секс, но без реални дела. Никога не са били работливи българите там, защото земята на готово всичко им е давала. Има единици работливи и честни хора и те са уважавани, но тайно и присмивани, защото всички избират лесния живот на помощи от ТЕЛК, майчинства и тем подобни - ЗА БЪЛГАРИТЕ ГОВОРЯ ТУК. Така че разликите не са особено големи ....
Особено циганките са читави. Често правят грешката да се омъжат за някой българин само защото бил българин и бой, бой, бой. Прибираме ги такива циганки и ги спасяваме от мъжете им често.
Не се женят МЕСТНИТЕ цигани никога малки

Ти дори не можеш циганин с циганин в една тенджера да сложиш, защото те са на касти, на семейства. Едни може да са асоциални и тем подобни, но местните в Северозапада са калайджии или власи (дори не са цигани тези) и никога не са създавали проблеми. В последно време обаче се напълни с цигани от страната, които евтино взеха някакви къщи и завзеха цели села - те са проблемните, а не местните, които са си живели мирно със столетия...знаеш им също бабата, чичото и цялата рода. БЕЛИ СА, МНОГО СМЕСЕНИ И ИМАТ СИНИ ОЧИ за разлика от мен да кажем.
Много са красиви и българи, и цигани в Северозапада и не го казвам, защото съм наполовина от там - просто съм обиколила цялата страна и там хората за мен са най-красиви. Момчетата са със слаби, мускулести тела, високи, а момичетата са с хубави и изписани черти на лицето и също сравнително високи - има много руси хора, има и тъмни хора и има много хора по-тъмни от циганите, но не са цигани.
Циганите си имат свои черти на лицето и по това могат да бъдат познати. У много българи виждаш цигански черти на лицето и у много цигани български. Местните цигани говорят местният диалект свободно - научили са го от баби и прабаби, защото са МЕСТНИ.
Интересен вид българи и цигани са това, с много интересен хумор и винаги знаят да си го направят интересно - (виж историята на Авторката).

Логично е да кажеш „слушай баба ти“, но не и в Северозапада. Там бабите са по-опасни от внучките, а внучките са по-свити и стеснителни от бабите си.
Въпросно е кой е и циганин така или иначе. Моето семейство сме например уж „шопи“, просто защото някъв пра-пра-прадядо през 19 век слезнал от Балкана и се оженил за местно момиче. Не ме познават хората по официалната фамилия, а като кажа, че съм внучка на еди коя си баба - ШОПКИНЯТА.
Това е бил прадядото на баба ми! На мен ми е три пъти прадядо.
Така и тези момчета са „цигани“ колкото и баба ми е „шопкиня“.
И мен баба ми ме е спирала от игра с „цигани“, а то какво - БАБАТА била някаква циганка, а като видях веднъж бабата - тя по-чиста от моята.

...били „дървари“ момчетата - ами такива са повечето мъже. 2/3 от българите там нищо не работят. Чичо ми е дървар обаче и си изкарва над 1000 лв. чисти, има и стар трактор, с което си изкарва допълнителни пари. Бедно в Северозапада живеят само бабите и дядовците както и хората на помощи (ТЕЛК най-вече) и алкохолиците. Земята е толкова плодородна и толкова малко работещи хора има, че който иска да работи, той живее доста по-добре от някои граждани

 
  ...
преди: 9 години, 12 дни
hash: 91fecd48d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Хората са казали: "Хубава работа, ама циганска."

От там насетне ти си правиш изводите.

На циганина шамар да му удариш без да ти е направил нищо, пак ще има защо.

 
  ...
преди: 9 години, 12 дни
hash: f65330dae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Кажи ми, че се шегуваш, моля те.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 12 дни
hash: 808c48350c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   10, вече ти написаха, че не става дума за Северозапада, анализът ти няма отношение към историята на авторката.
авторке, просто си много млада и няколко мили думи, усмивки и целувка са достатъчни да ти се замае главата. споко, също толкова лесно ще ти мине:-) връзка с подобен човек няма никакво бъдеще, защото ако имаше възможност да го опознаеш, сама щеше да се увериш, че сте толкова различни, че няма какво да ви свързва. той най-вероятно е женен и има дете, знаеш, че те се женят много млади. в същото време няма нищо против да сваля млади момичета. това да ти говори нещо?
просто се е пробвал дали ще му се отвори парашутът с теб, за да се похвали после пред приятелите, докато жена му е далече.
Ж43

 
  ...

...
преди: 9 години, 12 дни
hash: 1c92671db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Явно Варна е твърде малък град, за да си харесаш нормално момче от там. Ама то любовта не пита, нали? До никъде няма да стигнете с този циганин и го знаеш. А фактът, че сте се целували още същата вечер, че си му позволила да те опипва и ЧАК ДА ТИ ПРЕДЛАГА ДА СЕ УСАМОТИТЕ... вината явно е повече твоя. Прави каквото искаш с живота си, но ето ти един безплатен и универсален съвет - с цигани НЕ се занимавай!

 
  ...
преди: 9 години, 12 дни
hash: e4d245cbf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ти сляпа ли си? Бил духовит и се държал мило с момичетата, съблазнител от класа... a ти предлага да се усамотите още на първото изпращане, не ти ли е ясно, че те иска за секс? :D

 
  ... горе^
преди: 9 години, 12 дни
hash: b2d11708e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Бедно в северозапада живеели само бабите и алкохолиците, извинявай, но ти знаеш ли къде се намира тоя регион та говориш глупости?
Това е най-бедния регион в цяла Европа, но номер 10, явно никога не е бол там, камо ли в някое от селата, които са пълни с мангусти.

 
  ...
преди: 9 години, 12 дни
hash: b286b90a1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Ще се включа и аз в съветите да ВНИМАВАШ и да се ПАЗИШ от цигани. Циганин ли е - не е хубава работа. Една мъдра приказка гласи, че "най-читавият и хубав циганин е умрелия". И има защо да е казана. Това с "бабините интриги" е толкова долно, тъпо и нелепо, че нямам думи направо ... Не знам авторката на този коментар с какво самосъзнание го е написала, при положение, че българските пенсионери за системно и ежедневно тормозени (по всякакъв начин !!!!!!!!!!) от цигани. Така че надали е плод на "интригантското" въображение на баба ти. Това, което описваш, че ти е казала - има едно 90 процента вероятност да е истина. Другите 10 процента ги оставям на младото ти и още неопитно съзнание, което виждам, че иска да се изкуши с тоя циганин. Няма смисъл - накрая само ти ще си патиш, а вероятността да огорчиш и семейството си не е никак малка. :)

 
  ...
преди: 9 години, 12 дни
hash: b286b90a1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Номер 8 го каза точно, ясно и много добре описано! Вслушай се там!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 12 дни
hash: 97eb5885c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Автор:
Благодаря на всички коментирали. Съгласна съм с мненията, че нямам място до този човек, особено след като ме лъже, че е ерген, а си има семейство. Самата аз постоянно си повтарям, че това беше грешка, че е несериозно да ми предлага да сме заедно от първия ден на познанството ни и това е, защото просто иска секс, но... не спирам да мисля за него.
Истината е, че въпреки почти седемнадесетте си години, аз не съм имала много "приключения" с момчета - даже никакви. Само няколко пъти ми се е случвало като играем на бутилка пред блока, да ми се падне да целуна някое момче по устните. Родителите ми са консервативни и не ми позволяват много да ходя по купони, където има момчета, настояват първо да се погрижа за образованието си и тогава да се занимавам с момчетата. А знаете, че сега повечето деца започват полов живот на 12-13 години - аз съм вече почти пенсионерка :)
Мисля, че за това толкова много ми хареса вечерта с циганина и за това не спирам да мисля за него - защото е първият човек, който събужда моята женственост - въпреки че звучи като тъпо клише е така. Уффф, сложно - благодаря все пак.

 
  ...
преди: 9 години, 12 дни
hash: 691ae6ea34
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Авторке, не знам откъде дойде на мнението, че хората почват на 13 г. полов живот, но това не е вярно. Средната възраст е към 16 г. и у нас, и в чужбина. Аз почнах да водя полов живот на 17, 5 г. и знам какво ти е - хормонът яко те тресе. Мисля, че има привличане с този човек, но това определено не е любов.
Според мен просто трябва да се отпуснеш и да избереш някакво нормално момче за първия път. Не търси голямата любов, а просто разбрано, хубаво, възпитано момче или дори мъж, но да не е обвързан. Сексът не е лошо нещо и не ти пречи на образование, ако го правиш разумно (с кондом).
По-добре избери съзнателно качествен човек, защото тялото ти накрая ще те подведе с някакъв боклук. Аз точно така постъпих. Осъзнах, че почвам да се вкарвам във филми, да гледам всякакви мъже в градския транспорт и да мисля само за секс. Накрая съзнателно си избрах един доста по-възрастен от мен мъж, но беше културен, дискретен и образован. Не беше голямата любов, но поне ми помогна да се успокоя и да се концентрирам върху учене
Не е вярно, че сексът пречил на ученето, а в моя случай се случи точно обратното. Станах си нормална и отново можех да се концентрирам и да живея нормално. Сексът си е човещинка, но трябва да се прави с разум

 
  ...
преди: 9 години, 11 дни
hash: 74d7b86380
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   влюбена или не, бягай далече, казва ти го момиче с опит, ти заслужаващ нещо много повече, не се занимавай с мангасари, от тях нищо хубаво няма да видищ ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 дни
hash: a5cc74eb18
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Ако ВСВ беше продължила още една година, такъв проблем май нямаше да има

 
  ...
преди: 9 години, 7 дни
hash: f3e5d289df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Като ти чета коментарите звучиш като по-голяма. Ако историята е истинска, означава, че имаш нужда от приятел, и то спешно. Не отричам, че има сутеньори и престъпници, но смятам, че това момче по-скоро иска да опита секс с българка. При циганите е доста престижно да имат опит с бели момичета. Ако не ти е проблем в първата ти връзка да играеш ролята на любовница не е проблем. Както вече казаха, не бъркай половия нагон с любовта. Не те съветвам да правиш каквото и да било с този човек, но в крайна сметка, ако забравите морала и съпружеските му задължения, правете секс, очевидно и двамата го искате. След като си го представиш може вече да прецениш дали искаш точно него или можеш да си намериш друго момче.

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 дни
hash: 9be1b836cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Добре че не е минало дълго време... Защото на мен точно това ми се случи. Запознах се с такъв във фейсбук. Два месеца бяхме заедно и се привързах към него. И сама разбрах всичко.. И това наистина боли. Да се влюбиш в такъв... Особено ако не си знаела какъв е. Разбирам те много добре. Но времето лекува...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker