Смяна на пола (трансджендер) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121420)
 Любов и изневяра (29765)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21908)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3190)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Смяна на пола (трансджендер)
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 2457 пъти
Здравейте. Аз съм момче на 17 и искам да споделя нещо с вас. От много години насам искам да си сменя пола. Имам чувството, че не съм роден в това тяло което трябва. Но не знам как да го кажа на родителите си. По принцип като ги няма родителите ми (защото работят в Германия по 2-3 месеца) аз се обличам в женски дрехи у нас. И не, не съм crossdresser, а транссексуален и да обичам мъжете, но просто не знам как да го кажа на родителите ми(извинявам се, че се повтарям). Благодаря Ви предварително за мненията.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 19f376743c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Аз съм момче на 15 и съм като теб. Може би вече си запознат с цялата тази процедура със смяната на пола, за всичките разноски и т. н. Риск е да се подложиш на това- междинният преход към смяна на пола(още познато като химическа кастрация) напълно ще промени видът ти, с което трябва да се подготвиш за множество нападки относно видът ти, тъй като няма да изглеждаш като жена, но няма и да изглеждаш и като мъж. Но все пак предполагам, че си готов на това, тъй като знам колко е гадно да си заключен в грешното тяло.
На родителите ти определено ще им бъде тежко- няма как. Но всичко се преживява, за това бъди спокоен, но и се опитай да ги разбереш от части. Първоначално няма да е лошо да разбереш какво е мнението им относно транссексуалните хора. Ако са с по-тесногръди виждания, недей да ги пристискаш, а ги приготви индиректно. Няма да е зле и да споделиш първоначално само с един от родителите и след това с него да признаете на другият родител. Не забравяй, че ти си тяхното дете и въпреки всичко те ще подкрепят въпреки всичко- независимо дали ще си момче или момиче.
Не те съветвам да започваш процедурата преди да завършиш училище- там всеки гледа на кого да се присмее, знаеш. Хормоналната терапия отнема доста време, за това си помисли кога да започнеш. Имай и в предвид и финансовото състояние на родителите ти- крайният етап, тоест окончателната смяна е близо 12 000 евро още пластични операции, които ще доближат външността ти максимално до тази на една жена. За повече информация можеш да прочетеш в Интернет, ако вече не си.
Успех! Надявам се да пишеш, когато има новости около проблема. :)

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 9f0c2cdaa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Можеш да бъдеш гей, щом обичаш мъжете!

;)

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 7625a74b87
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако родителите ти са либерални просто седнете заедно и йм обясни всичко. Предполагам, че ще го понесат тежко- както и моите, когато йм казах, че съм хомосексуална.
Но ако не са- по-добре недей. Ще започнат да те водят по психолози, да ти натякват редовно как това не е правилно.
Ти решаваш какво и как да го направиш. Късмет, ЛГБТ обществото е с теб!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 741f3ac667
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Разбирам те за наклонностите, но не мога да разбера това за смяната на пола. Не те съдя, но ти препоръчвам да си останеш в същото тяло поради две причини:
1. Трябва да обичаш себе си.
2. Не седи много красиви понякога да си смениш пола
Аз лично ти препоръчвам да си останеш така. Това не ти пречи да носиш високи токчета ако искаш.
Въпреки всичко решението си е твое. Каквото и да стане знай, че те подкрепям.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 1f3ec89d4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей! Няма нищо лошо в това, но за операцията ще ти трябват много пари. Не е лошо още от сега да започнеш да спестяваш, за да може по-скоро да си смениш пола.
Относно родителите ти: майната им какво мислят! Нали важното е ти да ти щастлив, а не да им играеш по свирката.
Успех!

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: bf11c73d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Знам един мъж българин, който си намериш друг мъж богат чичко, който да му плати операциите в чужбина и го направиха жена, точно като кукла барби, по-красив и от истинска жена. С руса коса, големи гърди, хубаво дупе, няма да кажеш абсолютно никога че е бил мъж преди, но парите са адски много. Над 200-300 хиляди евро, умножи ги по 2 и виж колко български лева са и ще ти стане лошо. Намирай спонсори и действай, но знай че ще търпиш ужасни болни след възстановянането от операции, така че хубаво си помисли.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3e3a3080a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Каквито и хормони да пиеш, каквото и да ти отрежат, винаги ще бъдеш момче. Операцията ще те развали, ще се подиграеш със себе си. Ако решиш да си смениш пола и да спиш с момчета, ти ще извършиш нещо отвратително.

Ричард Кохен е излекувал успешно над 1000 хомосексуалисти. Самият той е бивш хомосексуалист който се излекувал и има 25 години успешен и щастлив брак.

„Никой не е роден гей“, заявява той. „С някои научни доводи се опитват да докажат това, но не им се получава. Както виждате аз самия излязох от това като нормален и съм направил многобройни изследвания.

Да, лечението е препоръчително.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 40c1a1dcfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Остани си в същото тяло.. както е казано трябва да обичаме себе си, а и дори да си направиш операция за смяна на пола, ще срещнеш много трудности като примерно че няма да можеш да имаш деца.
Имам един познат който много искаше да премине от мъж към жена, беше изчислил загубите си и беше готов да го направи.. два дена преди операцията той се отказа.. Аз лично мисля че ще направиш грешка да си смениш пола, а пък ако харесваш мъже нищо не ти пречи да си гей..
късмет

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 960a7190f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не разбрах въпроса. Струва ми се, че си 1) журналист, 2) психолог, 3) социолог, 4) НПО рисърчър, 5) мониторинг някакъв, който сондира мнения за несъществуващи ситуации. Такива трябва спешно да се разкарат от интернета и да не тролят повече. Това е сайт за споделяния, а не за проучвания. Такава си мисля, че е идеята на създателите, или греша? Моля, редакторите да пуснат мнението.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 83403fa14a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Да си смениш пола е същото като да си платиш на някой да те удря, абсолютна подигравка с природата. Така е, никой не се е родил гей, можеш да се лекуваш. Изпускаш много от живота.

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 80e84d2ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Здравей много бих искал да си пишем аз също съм транссексуален,пиши ми в сайт килера нет този сайт е за лгбт хора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker