Очи които не се виждат, се забравят - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121381)
 Любов и изневяра (29752)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Очи които не се виждат, се забравят
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 2232 пъти
Здравейте :) благодаря за отделеното внимание! За пръв път пиша в сайта. Аз съм момче на 17 години и проблемът ми е следният, от една седмица несъм спрял да мисля за момичето което обичам, казвах си, че несъм като другите, че няма да ме заболи от любовта но ето, че се получи точно така... Истината е, че със въпросното момиче несме имали възможноста да се опознаем и вина за това има разтоянието помежду ни. Тя живее в друга държава (няма да спомена коя). за пръв път се видяхме през 2010, но тогава беше просто детска игра. Тя беше на почивка със семейството си и си прекарахме супер дните в които беше в България, тогава тя си тръгна просто като приятелка, но сега... Сега я видях отново и всичко се промени! Дните в които бяхме заедно бяха като магия и когато тя си замина отново се почуствах сам. Прегръдката за "Довиждане" беше "удар" от който все още усещам болката. Знам, че това което изпитвам е лудост или най-малкото глупост но бих дал всичко за да бъдем заедно, както се казва времето прекарано заедно не е от значение ако си намерил правилния човек. Знам, че ще я видя пак но кога ще бъде това? След 2, 3, 5 години? Въпросът ми е как да я забравя като търся нея във всяко друго момиче и изобщо да опитвам ли... Подържаме контакт единствено чрез Фацебоок. Благодаря за отделеното време :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 519b3f8497
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, аз съм малко по-голяма от теб. Като прочетох историята ти се сетих за моята. Аз бях на 12 а той на 15 години запознахме се в един чат не знам сега има ли го/ мирка му викахме/. Чатихме си години на ред, тогава нямаше нищо различно освен абв чат мирка и абв поща. Забравих за него от ученето. След година може би пак почнахме да чатим всеки ден. Тогава разбрахме за скайп и започнахме там, влюбих се в човек които даже не бях виждала. Годините вървяха, а той все не ми пращаше снимка викам си тоя ще е бахти грозника, а аз го обичам така силно искам да го видя. Видях го на снимка беше страхотно момче след 1 седмица дойде в моя град бяхме от различни градове не много далечни, но все пак да речем на около 80-100 км. Виждахме се от време на време, обикна ме и той но несигурността, че ще ми е верен не ми даваше мира, чсе пак го знаех като женкар, а беше най-добрият ми приятел. Стигнахме до леглото нищо особено, но го обичах. Годините минаваха намерих си гадже а той все така ги сменяше виждах се с него рядко, когато дойде при мен винаги бях готова. Един ден той замина уж за малко в др държава и така и не се върна. От тогава минаха 5 години, аз се омъжих имам и дете от тогавашното ми гадже вече мой съпруг, и ето че съдбата е гадна и той пак ме намери почна да ми пише може би щял да дойде за малко в България. Пак е сам, но сега аз не съм имам повече отговорности- пораснахме не сме хлапета вече, но сърцето ми още тупти за него. Вече 10 години е така, но гледам да не се сещам за това за невъзможната любов, разказвам ти всичко това за да разбереш че понякога любовта има прегради които трудно се преодоляват и е по добре да спреш на време, преди всеки човек да ти напомня за нея. Успех.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 8a1bc00fcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не ти прочетох историята докрай, но нека ти споделя нещо...

И моята приятелка миналата година след бригада се върна съвсем различна с пари, дрехи и тн. и с голямо самочувствие. А аз съм си съвсем нормално момче. До преди да замине имахме уникален секс, връзка и всичко си беше окей. Но след като се върна беше съвсем различна и започна да ми отказва (по заобиколен начин) да излизаме... и накрая просто я блокирах и изтрих номера и завинаги!

Мохабедите и колажите от Фейсбук ги зарежи. Не се ли виждате, докосвате, правите любов всичко си заминава и изстива с времето. Както в любовта така подобни на нея един огън не може да не се поддържа :). Ако ме разбираш...

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 70db230b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз съм на 17 момиче съм и съм в подобно положение само, че момчето, в което съм влюбена е от друг град! Подигра се с чувствата ми, а аз продължавам да го обичам! Опитах няколко пъти да го забравя, но... :/ не става и от фейсбук не мога да го махна.... какво да се прави такъв е живота!! Като искаш можеш да и напишеш всичко, ако ви е писано ще се съберете, но и кажи да ти мине на душата поне! ;)
Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker