Проклетата грешка и Как да го върна?? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проклетата грешка и Как да го върна??
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1262 пъти
Здравейте :) Момиче съм, на 17г.. Нека да карам направо :Д Преместих се в ново училище, в миналото обстановката не ми харесваше. Та... Едно момче още от първия учебен ден, дойде, запоозна се с мен.. И така, вече станах ме приятели.. Говорих ме си, Всичко беше супер.. Прегръщаше ме, носеше ме на ръце.. Излизах ме.. Той беше супер готин. И всичко вървеше като в приказките.. Така две седмици. Един ден, той пак ме покани да излезнем, аз се съгласих разбира се. И седях ме на една пейка, прегърна ти, говорех ме си.. Видях ме се с неговите приятели, той беше ме прегърнал и каза съвсем тихо, че ме обича.. Аз се направих, че не съм го чула. Пак си говорих ме.. И той изведнъж ме попита дали искам да бъдем заедно.. Аз незнайно защо, изтрелях думата Не.. И той защо... И аз му обяснявам, че го познавам твърде от скоро и такива.. Аз исках да сме заедно, проблема ми беше - миналата ми връзка. Бях доста разочарована, съсипах се дори.. И ме беше страх, страх да не ме нарани отново.. Сърцето ми не искаше да страда пак, аз също. И така. На следващия ден всичко беше различно, той се учожди.. Така беше през повечето време, но никога не е оставял ден без да ме закачи и така.. Гледаше ме.. Всичко беше много объркано. Пред другите се правеше че не се интересува, а като бях ме двамата ме Прегръщаше, даже ми каза че щял да се ожени за мен. Аз се правех, че не ми пука много много.. Но един ден намерих смелост и написах статус в фейсбук.. Той разбра, че е за него.. И че го харесвам.. На другия ден, ми взе чантата и отидох ме в друг кабинет.. Той ми каза: че съм трябвала да мисля, преди да му откажа.. Но ни личи че се харесваме, неговите приятели ме питат даже какво има между нас. Най ми е странно когато се започне да се говори за деца и семейството, винаги гледа към мен.. Не знам какво д апрвя.. Сгреших и трябва да си го върна!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3cf98f9406
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами просто му кажи че го искаш?

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 508be96010
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По принцип избягвам да пиша такива коментари, обаче всичко е написано с много граматически грешки, та чак смешно ти става. Осъзнаваш ли, че изречението "а като бях ме двамата", не звучи като "а като бяхме двамата". Просто придобива друг смисъл, т. е. никакъв.
Всъщност в историята ти не виждам проблем. Това се случва на всеки-младежка любов. Мислите си, че всичко, което хвърчи се яде. Правя си извода, че е младежка любов от факта, че си се направила, че не го чуваш, като ти е казал, че те обича и че щял да се жени за теб и деца да имате... дрън, дрън... и аз си имах мъж като бях на 15г. :D :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker