Рожден ден.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121361)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14383)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Рожден ден..
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1599 пъти
Здравейте. :) Скоро ставам на 14 и се чудех къде да си празнувам рождения ден. Искам да е супер якото и запомнящо се, затова изключваме да е вкъщи. Въпреки, че е през лятото, не бих искала да е на басейн. Мислех да е в някоя дискотека на тийн парти до 22:00, но не мога да намеря къде точно правят такива. Ще се радвам да ми помогнете, ако имате някаква информация относно тийн партитата, или случайно ако имате друга идея. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: ffd5656372
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Направи си го у вас и толкоз.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b9118c1c64
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти. И аз съм на 14, така че ще изразя мнение.
Аз моят 13 РД си го празнувах у дома, но зависи.. Живея в огромна къща с басейн и беше супер забавно, целехме се с балони и да. Едва ли има доста варианти за празнуване на 14 РД, така че измисли нещо. И моят РД наближава и мисля да го празнувам на басейн. Ще има и водни балони, както и огромно заведение, където ще има караоке, но по-голямата част ще е в басейна. И разбира се цяла касета със сладолед, където ще може да си вземеш сладолед и да си почиваш във басейна. Мисля, че ще бъде перфектното парти.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: fffb2ce99c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да не ставаш на 18 че плануваш някакви огромни партита ? Щом ще ставаш на 14 ти предлагам темата да е кукли и играчки.. например карнавал и всяка да е облечена като някоя принцеса. Все пак да не забравяме, че си малко дете.. колкото и да ти се иска да си голяма какичка.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f34ed4c09e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От Авторката:
До №3.. Не планувам ОГРОМНО парти само казвам, че в момента се правят ТИЙН партита, на които ходят деца от 10 до 18г., не се мисля за голяма, но това би ни било интересно ;) Аз не съм забравила и не искам да забравям, че съм още дете и все пак ти благодаря за предложението :)

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 1cfe799271
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ние на моя се са напихме на животни на село на двора. Мисля че всички гости си изкараха идеално

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 5e8c27a345
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей!
На моя 14 рожден ден се направихме с мойте авери на гъзове!!
Бяхма унас и се напихме се кат кучета... все още помним всички 60 градусовата ракия на Базгана, ако си заинтересована към ракията мога да ти намеря само кажи. Гарантирам ти, че дори и да непомните нищо след зверското наливане, то ще ви остави една голяма и незабравима следа във вашите души :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 82d33598b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Виж сега, за да си изкараш незабравимо не е нужно да ходиш в някоя дискотека, или да празнуваш на яхта. Не е важно къде празнуваш, а с кого празнуваш. Можеш просто да го направиш у вас, стига да си с важни за теб хора - партито ще е незабравимо.
Покани скъпи приятели и направете нещо, което ще ви сближи, ако ще и да е много откачено.
Аз празнувах моя рожден ден с приятелите си навън - тогава живях в Япония, или по - точно - в Ширакава. Бях свикнала с обстановката и хората, срещнах страхотни приятели и до ден днешен поддържаме контакт. Та, на моя рожден ден излязохме навън по обяд, изкарахме си всички спестявания и си купихме колкото се може повече вредна и гадна храна (основно бяха само сладки неща и бонбони и неща, които ХИЧ не ставаха за ядене. Както и мноого подправки, не питай защо - и ние не знаехме. Просто от лигавщина) та, седнахме на една поляна и започнахме да се тъпчем докато си говорим с колкото се може повече бонбони, смеехме се като ненормални (на път за вкъщи си спомням, че едно момиче така се изхили, че всички я погледнаха сякаш е психически нестабилна).. Хах, пихме един ужасен сок (за който имам съмнения, че изобщо е бил сок), имаше вкус на мърша, ама напук се наливахме с него.. после ни боляха коремите.. правихме страшно много глупости, слушахме песента на цикадите в късния следобед. Накрая се прибрахме и изгледахме цялата поредица на Higurashi в една приятелка. После продължихме да дебилничим докато не стана много късно и накрая заспахме. Е, както виждаш не е в някоя луксозна дискотека, но си изкарахме много лудо и това е един от най - скъпите ми спомени, както и на всички приятели, с които бях тогава (въпреки, че на другия ден се чувствах като с махмурлук, защото бях изяла поне 10 кила бонбони.. пък и оня сок и другите неща... XD). Та, независимо, че не беше кой знае какво, ако можех да избера как да прекарам рождения си ден отново, със сигурност бих избрала това, пред някоя дискотека. Невероятните изживявания не се планират, стига да си с важни за теб хора е гарантирано, че ще си изкараш добре. Хората правят купона, а не мястото.
- Ace Card

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 4417636695
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Трябваше да кажеш от къде си, за да ти кажем къде има тийн партита.
Но в софия :
Сметана парти
Sin city
fashion pool party

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker