Толкова ли много искам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Толкова ли много искам?
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1451 пъти
Здравейте! Имам чувството, че ако разкажа на Вас какво ми е на сърце, може и да ми олекне. Аз съм момиче, което завърши тази година и от есента ще бъде студентка. Не разполагам с богатства, нито със скъпи вещи, но пък за сметка на това съм човек със сърце. Имам приятели, малко, но пък истински! Имам семейство! Имам хора до себе си, които ме подкрепят във всяко едно отношение. Имам мечти, мечтая! Факт е, че нямам хубава фигура като на повечето момичета, но не се срамувам! Смятам себе си за лъчезарна и доста усмихната личност. В крайна сметка никой не идва перфектен на този свят. Не искам много. Само да се почувствам значима и важна в очите на човек! Човек, когото все не успявам да открия. През живота ми са минали няколко момчета. За всеки един си казвах- "Може би, това е той! Той ще ме обича такава каквато съм! Той не е като другите", но уви... Всеки беше по-лош избор от предишните. Знам си минусите и се опитвам да ги поправя, но не е лесно да се живее в този модерен свят... свят където на мода са пошлостта, арогантността, злобата. Свят където е по-лесно да се лепне етикет на някого, без дори да се опиташ поне малко да го опознаеш и да разбереш през какво е преминал. Ставала съм свидетел на какви ли не изговорени думи по мой адрес. Свикнах, не обръщам внимание. Въпросът ми е... толкова ли станаха перфектни всички, че хората които са малко по различни да са третирани като хора-втора ръка? Искам да обичам, да се доверя на някого безрезервно, да знам, че има някой, който копнее да ме види засмяна. Една от най-големите грешки в живота ми е факта, че се доверявам твърде бързо и затова винаги си патя по възможно най-лошият начин.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: ba26cd6f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мога да ти кажа, че това през което ти си преминала са преминали над 80% от младите хора. Просто при едни които са по чувствителни (като теб явно) е по силен ефекта при друг по слаб, някои успяват да го прикрият по добре като се правят на лоши и избиват комплекси или непукисти или са с високо самочувствие без покритие. Искам да ти знаеш, че това да си различен и да отстояваш собствените си интереси и да искаш своето и да мечтаеш е смелост за която другите могат само да завиждат. В моите очи ти си силна личност която макар и объркана не се е отказала да се бори. Знаяй че миналото ти няма никакво значение най -важно е настоящето ти защото то определя и твоето бъдеще. В живота има мн по големи грешки, като например да си наркозависим или да се ожениш за грешната жена и мн други чиито избори могат да те измъчват 10-тки години.
Твоите проблеми които описваш ми се струват напълно естествени на твоята възраст. И аз самия съм минал през това и съм бил доста объркан допреди няколко години, но открих истината и сега съм щастлив и свободен. Бих те изслушал по скайп или фейсбук ако проявиш интерес може да ми споделиш, току виж ти олекне, и намерим рецепта за мъката която тежи на сърцето ти :)
М-24

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: c44a5a91ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей аз съм момче на 19 разбирам те и при мен е така и ако имаш фб или скаип кажи ако може :)

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 88dfc958d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Нее милa, не, че сa перфектни. Просто търсят своят "трофей" тaкивa, с който смятaт, че ще прикрият собствените си комплекси и ще изглеждaт в очите нa околните някaк ПО.
След кaто ти сaмaтa си имaш своите комплекси, предполaгaм дори и подсъзнaтелно се нaсочвaш към подобни. Сaмо че, знaй, комплексирaният мъж е много по- зле от комплексирaнaтa женa. Женaтa, ето, кaкто ти, търси, рaзвивa, опитвa дa попрaви, промени и т. н. Мъжът искрено вярвa, че с крaсивa женa, голямa колa, ( колкото по- голямa колaтa, толковa по- мaлкa пишкaтa обикновено) излъчвaне нa сериен убиец му придaвaт вид нa по мъж, тоест търсят сaмочувствие от вън, a не го отрaботвaт от вътре, кaкто ти.
Мъжът със сaмочувствуе много лесно се рaзпознaвa. Тaкъв ти трябвa. Без знaчение професия, соц. положение, визия, той е спокоен и контaктен човек. С него можеш дa говориш зa всичко. Но не онези, дето се опитвaт дa си придaдaт зaинтересивaн и интелигентен вид и сaмо слушaт, без дa се включвaт и тaйничко си мислят "дaли ще ми пусне днес, що не се обaдих нa Мaрия/ Ивaнкa, .. някоя си другa". Той ще имa интереси, хобитa, виж, оглеждaй хубaво и приятелите му, по тях ще си извaдиш изводи и зa него.
Нямa дa подскaчa кaто пaленце при видa нa всякa знойнa крaсивa и дa се хвърля по гръб в очaквaне дa го почешaт по... коремчето. Ще се държи еднaкво в присъствието нa знойнa крaсaвицa или не чaк толковa знойнa.
Искaм дa кaжa нaй- общо, че може би ти сaмaтa се принизявaш и откликвaш нa комплексaрчетa. Тaкa кaкто си се описaлa, според мен си МНОГО ДОБРA пaртия, от ония, които успявaт именно дa влюбят един мъж, говоря зa МЪЖ обaче.
Не пускaй aвaнтa никaквa нa комплексaрите, общувaй сaмо с уверени в себе си момчетa. Знaеш ли, имa нa улицaтa, нa която живея едно момче, което си имa мaлко. щaндче зa плод- зеленчук. Един слaбичък тaкъв, имa- нямa 175 см. висок. С белези от пъпки по лицето. Обaче е толковa слaдък и общителен. Кaто се ухили до ушите с тaзи толковa естественa усмивкa и му грейвaт очите. Знaм, че е зaвършил зa инженер някaкъв, питaлa съм го зaщо не рaботи по професиятa си, със сигурност ще печели повече. Оттговорът ме изненaдa много приятно. Зaвършил бил под нaтискa нa родителите си, но винaги искaл мaлък и спокоен бизнес и обичaл дa общувa с хорa. Много доволно от себе си момче, хaресвa животa си, себе си, изборите си. И... вечно около щaндa му се нaвъртaт момичетa :))).
Дaно си ме рaзбрaлa прaвилно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 1b6b0ee3b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имаш грешна представа честно казано. Мислиш си, че като намериш "правилния" той ще ти реши всички проблеми и изведнъж ще станеш щастлива и хармонична. Ами не. Всъщност първо трябва да си щастлива и хармонична, за да намериш правилния. Тогава той ще дойде като допълнение към живота ти, не като основна част от него. Докато си унила, депресирана и негативна и мислиш, че всички са срещу теб, то няма как да намериш правилния. Работи над себе си. Обаче не го прави с мисълта "о сега ще реша този проблем в поведението си, за да намеря правилния". Т. е. не работи над себе си с користна цел. Просто работи над себе си и стани хармонична.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a865757ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ще го срещнеш някой ден. Щом сега завършваш, предполагам си на 18/19 - имаш време. Като му дойде времето всичко ще се нареди.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: ebce8cffd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Стани асексуална.
Alexia

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1c907e7b1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имаш интересно мислене! Звучиш ми доста изстрадала....

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c41057b568
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Тогава работи над фигурата си. Нали знаеш, че и най - фантастичната личност да си няма ли физическо привличане няма смисъл.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1c907e7b1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   АВТОРКАТА: Благодаря на всички за думите, и за изразените мнения. До коментари #1 и#2 скайпът ми е. : anna. iv. 77

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker