Искам да се науча да рисувам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да се науча да рисувам!
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 5118 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 14 години, не съм сигурна дали това е точния сайт, в който да пиша, но много бих се зарадвала, ако ми дадете идеи. Накратко за какво става въпрос - искам да се науча да рисувам. Допреди 2 месеца ходих на уроци по рисуване, обаче бяха доста скъпи и ги спрях. Там ми казаха, че имам потенциал и трябва да се развивам. Това наистина ме влече и ще съм ви много благодарна, ако ми дадете идеи за някакви сайтове, които биха ми помогнали или нещо друго. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 73fc97f21e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В Youtube има много видеоклипове, в които се обяснява как се рисуват различните образи и т. н. Друг вариант е да се учиш сама, а ако наистина имаш талант няма да имаш нужда от уроци и да си пропиляваш парите. Аз започнах сама да се уча и мога да кажа, че постигнах много резултати. При мен е 60% талант и 40% труд, но не във всички области съм се осъвършенствала. Примерно за мен е по -трудно да рисувам лица... така че тогава таланта ми не е от голямо значение, колкото труда. Ако се трудиш, дори и да нямаш талант ще
постигнеш блестящи резултати! :))

Queen

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 764b33a7a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми научи се де...

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 5375642310
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Нa чaстно винaги ще ти кaжaт, че "имaш потенциaл", нaли трябвa дa ти вземaт пaричките.
По принцип техникaтa се учи лесно и зaтовa нямaш дори нуждa от чaстен учител. Примерно дa нaрисвaш човек, вече знaеш, че рaзделяш нa 8 (осем ).
По- вaжнa е фaнтaзиятa, вътрешният ти свят, чувствa, усещaния. Едно тaковa чувство, дето те втрисa, просто трябвa дa го изкaрaш нa плaтното. Кaто облaдaн. Товa не се учи, или го имaш, или- не.
Изключи известно време всякaкви уроци от други. Товa е все едно дa копирaш. Зaпочни дa рисувaш фaнтaзиите си, aко си го имaш от вътре, ръкaтa ти ще бъде воденa от тях. Не мисли, не се опитвaй дa перфекционирaш, просто рисувaй. Когaто приключиш остaвяй дa съхне без попрaвки, нaслaди се нa. чувството. Гледaй я и я почувствaй, тогaвa и сaмa ще рaзбереш дaли си художник. Кaкто кaзaх, другото е мнооого лесно, техникaтa се учи лесно и бързо.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 863627fca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здрасти! Аз съм момиче на 17. Рисувам от както се помня, от 4 годишна ходих да уроци до 15 годишна, когато учителите ми казаха, че няма смисъл, защото няма на какво ново да ме научат и че трябва след 12- ти клас да кандидатствам с рисуване. Мисля, че ти е късничко да започваш чак от сега да се занимаваш по- сериозно с рисуване. Знай, че ти трябват много упражения и ще виждаш резултат. Лично аз до 15 годишна всеки ден по час- два рисувах, сега когато намирам време, но все пак съм развила рисуването си достатъчно и за сега не ми трябва развитие. Но дори да си упорита приеми, че почти няма шанс да станеш по- добра от човек занимаващ се с рисуване от по- рано. Не искам да те обидя- моля те не го приемай като обида, а като съвет да си по- упорита.
Започни от начало да рисуваш по- лесни неща- цветя например, после започни с пейзажи, натюрморти, упражнявай човешките лица и пропорциите. Гледай клипчета в youtube- има уроци по рисуване там. Рисувай с материалите, които използваш най- умело. Експерементирай, не се ограничавай, развихри въображението си!
Рисувай, когато ти се рисува, не на сила. При мен, когато не ми се рисува се отразява в рисунките ми. Недей да си казваш "Днес като се прибера задължително ще рисувам". Първо трябва да се вдъхновиш. Аз се вдъхновявам от емоциите си, филми, музика, сериали, случки- неща повлияли ми по- някакъв начин.
Относно сайтове виж deviantart- има страшно много творби, всякакви видове, всякакви стилове на рисуване. Можеш да си намираш идеи от там или да се вдъхновиш и както казах, може да гледаш клипчета за рисуване в youtube.
Надявам се да съм помогнала по някакъв начин. Успех! :)

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 6df585894a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Това не се учи, това е дарба....!

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 65bf594036
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Едно е да научиш техниката, друго е да имаш усета и идеите. В случая само ще се научиш да прерисуваш, което не е изкуство като цяло. Ако имаше усета ала-бала, идеите, нямаше да имаш нужда да пишеш тук. YouTube съществува, там се учи. В какъв стил се насочваш, мога да ти дам и добри влогъри.
Alexia

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: db43ba40ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Намери си една анатомия на човешкото тяло от Бамес и започни да я четеш и най-вече да рисуваш от нея, това е начина да се научиш. Имаше я в Замунда, но не знам дали я има все още. Най-добре би било да си имаш все пак на хартиен носител, по-удобно е.
Най-важното е да рисуваш, да рисуваш много, но и да мислиш, разсъждаваш и изучаваш докато го правиш, това е основното.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d5c469dc7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Хей, аз съм момиче на 15 и рисувам откакто се помня. Когато приятели ме питат как да се научат да рисуват обикновено казвам да. погледнат в Pinterest. Голяма социална мрежа, в която има много уроци по рисуване, не като видео, но са много добре обяснени. Също и в YouTube има много клипове по темата, но на мен в Pinterest ми е по - удобно. Намирам всичко което ми трябва.

И независимо в коя сфера на изобразителното изкуство си заинтересована, е добре да започнеш от анатомия на човека, сянка и светлосянка и тн.
Успех ;)

Hellraiser

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker