Защо не ме харесват момчетата :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо не ме харесват момчетата :(
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 6423 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 16. Понякога имам чувството, че не ме харесват момчетата или може би тези които аз харесвам. Има много момчета, които се ми предлагали да излезем, казвали са ми, че съм красива и умна, но все такива които не ми допадат.... Преди имаше едно момче което харесвах и той мен също, но после той ми каза, че е по - добре да не се занимаваме. Все едно момчетата губят интерес към мен и все не се решават на нещо по - сериозно. Вярно е, че не бих се занимавала с всеки, искам просто момче което да харесвам и той мен също.
А се чудя има толкова по - грозни момичета по които тичат
....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 0e0f6a362d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не можеш ТИ да кажеш кое момиче е грозно. Аз съм жив пример. Гаджето ми е момиче, което го харесвах само аз. Никой друг. Ще си кажеш, че е грозна, но няма нищо подобно. За мен друга няма. И аз бях в същото положение. Преди нея ме харесваха три момичета. Две от които ме е гнус да ги пипна, но никога не съм ги нарекъл грозни. Въпрос на вкус. Някой ден ще те хареса момчето, което и ти харесваш, но докато се правиш на недостъпна няма да стане. Прави му неща, които обикновено се харесват на едно момче. Първо покажи колко си красива после колко приятна компания си и че имаш хубава усмивка и как се обличаш. Трябва да се обличаш свежо. Такива неща. Усмихвай му се постоянно и му се смей на простотиите. Ама да се правиш на много ангажирана. "Ми днеска не мога, трябва да хода дя си оправя маникюра"(пример). На мен тва кажат ли ми го, вече съм те забравил за нещо повече от познати. Някъв маникюр по-важен от мен. Пфф. Ако си такава нищо чудно че никой от тези които ти харесваш, не те харесват. Другото важно е ТИ да го поканиш да се видите. Честно да си призная по трудно се канят хубави момичета. Почваш да се притесняваш и тем подобни. Така че може просто да се притесняват. Чувал съм от една приятелка: винаги момчето трябва да я покани." Според мен не е срамно и ти да го направиш. Както решиш. Ако искай ме слушай ако не искаш недей. Приятен ден :) !

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 98e7bbd157
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябва да имаш големи цици, стегнат гъз и страхотно тяло, и да си правила секс 100 пъти и да си готина и печена, за да те харесат момчетата! Ахахаах :D За съжаление в днешното време, момчетата харесват такива момичета, поне повечето.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e62e9261ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Кaкви сa тези мисли? ! Рaзбирa се, че ще имa и идиоти дето ги мързи пръстa си дa помръднaт. Нa този, които ти е кaзaл дa не се зaнимaвaте, трябвaше дa му удaриш един шaмaр, зa довиждaне. Сегa, момичетaтa, по които тичaт гореспоменaтите сa някви тъпи селянки с грим и сaмочувствие ( желaтелно е в съответствие 1000:1000) Трябвa дa си знaеш, че си прекрaсно, крaсиво и умно момиче. Когaто хaресaш някой си мисли тaкa, a щом си вярвaш излъчвaнето ти ще се промени. Aко с него сте приятели му кaжи, че искaш дa отидете в онзи ресторaнт/кaфене/бaр зaщото тaм продaвaт стрaхотнaтa итaлиaнскa пaстa, която обичa/любимото питие/коктеил. Нa срещaтa пaк с излъчвaне му кaжи че е много слaдък в тaзи ризa/тенискa... Някой друг път му кaжи че искaш дa те придружи до онзи мaгсзин, зaщото искaш дa купиш подaрък нa брaтовчет си... Ох, лесно е милa сaмо, aко си вярвaш. Успех, прекрaсно умно момиче!! ^^

Ж21 asdg..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b3218948bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   7 юни ?

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 4e3359505c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   На мен даже не са ми предлагали да излезелм, а съм на 17. Дори такива, които не харесвам не са проявявали интерес, така че поне имаш самочувствието, че някой те е харесвал, а аз се отчайвам вече. Не знам какво да правя и аз.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: eebd1d97f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не можеш да се харесаш на всички. Не си идеална не може и да искаш идеални момчета. Все един момент ще дойде принца от мечтите ти. Винаги има такъв. късмет. :

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 92d7d3d084
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Щом не става това, което искаш, значи не правиш нещо както трябва.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 2b34202cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Аз съм на 17, момиче, този проблем го имам от 9-10 годишна още. Почваме от това, че харесвах един 4 години някъде, отначало уж приятели, бяхме и малки, после обаче като пораснахме малко, започна да се държи малко гаднично, после нещо го отхвърлиха от компанията, загубихме всякакъв контакт.. след него харесвах един много срамежлив, нищо не стана, след това един пълен боклук - дойде в класа ми в 9 клас като бях, харесвах го много, събрах смелост да му пиша 3-4 пъти, края на лято 2013 му писах, че го харесвам, той ме отхвърли, след 2 седмици ми писа пиян, че иска да спи с мен, но се оказа, че тотално се е подигравал с мене. Добре, че не спахме де, щеше още по-лошо да е. След него имаше един, който уж ме беше харесал от една екскурзия, вече бях толкова отчаяна, че дори и малко насила ми стана симпатичен - накрая излезе, че само аз съм тичала по него /а аз не съм/. Края на януари 2014 тръгнах с едно момче за седмица и половина, но разбрах, че не сме един за друг, тъй като просто нямаше какво да си говориме, да не кажа, че си беше тъп и го зарязах. После пък харесах един дечко, постоянно се закачаше с мене, заяждаше, мислех, че ме харесва, но така и нищо не стана, аз много го харесах, не знам защо, и пак излезе, че аз тичам по него. Тоя път поне си беше така :D. Харесах и друг, едва се навих да му пратя покана, почнахме да си пишеме, излязохме 1 път, той взе, че си хареса друга :D. Единственото момче, което ме харесва и може да се каже, че ми допада и на мен, е на 400 км от мен. Смятай :D... Не знам, в градовете ни ли всички са боклуци, проблема в нас ли е, просто се чудя вече. Гледам другите на моята възраст особено, сменят втора дълга връзка.. а моята най-дълга е да речем 2-3 седмици. Просто тези, с които ми се получава, не ги харесвам достатъчно. Не знам какво става :( Може да е смешно, но по едно време мислех, че съм урочасана.. Не съм нито неподдържана, нито некъпана, нито нищо. Гримирам се, спортувам, спазвам лична хигиена, доста чета, мога за много неща да говоря.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: dc26b1750d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Ами то по същата логика сигурно в момента и момчетата, които са ти предлагали се чудят защо ти не ги харесваш. Няма лошо да имаш високи критерии и конкретни желания, но той животът си е като домино. Някой харесва теб, ти харесваш друг, той пък харесва друга и така..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 89ee02d4b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Първо не съм съгласен с това че определяш себе си за красива.. независимо от това дали си красива или не винаги ще се намери момче за теб..А и ти сама спомена че е имало няколко момчета който са ти правили комплименти,и това ме навежда на мисълта че не никой не те харесва а по скоро ти не харесваш никой.Относно другото момче което си харесвала,той може да ти е казал да не се занимавате защото ти не се харесваш на него ? колкото и да е гадно така е.. не всеки по които са ти падали очите (както моите) би ти отвърнал със същото..

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: cce8639180
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   О о о о о скъпа не се притеснявай нито си грозна нито си тъпа те просто не знаят как трябва да се държат с една жена. пНе им обръщай внимание значи този който те отблъснал не те заслужава. Така ще дойде денят в който вие и момчето което сте си харесали ще те благослови. Просто дигни глава и бъди над тея неща няма смисъл от това. Аз когатж бях на 16 първо бях
грозничка с очила задръстена свита и никой не ми обръщаше внимание. Бях си малко нещастна защото хората имаха човек до тях аз не ама пак щастлива с приятелките си който имах. Та пак помисли има мнго по важни неща от момчетата мъжете в момента живота е пред теб. сега ще кажеш, че като майка ти се държа първо изучи се научи езика да 12 клас Английски ли ще какъвто щеш учи прочети няколко литератури различни от темата любов. Исторически ли ще са. Юосле ще дойде момента да имаш момче до себе си. Така пази гордостта си и не се занимавай с глупости той не ми обръща внимание. Би им шута и гледай ти да си добре.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: fa3e17b0b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Просто не си намира момче, с което да се харесвате взаимно.
Но да си призная – историята ти и коментарите искрено ме издразниха.
За момчето, което е казало, че "по - добре да не се занимаваме" – човекът е бил честен, не те харесва, не иска връзка с теб. Как ти си отразяла момчетата, които не си харесвала? Може би просто ти се е струвало, че изпитва нещо към теб.
До №3: Защо обичаш момичетата, които са от село и тези, които носят грим? !? Това е жестоко избиване на комплекси. Откъде знаеш, че и авторката не е като тези момичета. От кога населеното място и козметика определят характера? И какво му има на гореспоменатото момче? Било е честно, не иска да е с всяка срещната, което показва, че не е за единият секс.
А последното ти изречение... "А се чудя има толкова по - грозни момичета по които тичат" – може би момчетата не са повърхности и не гледат само външния вид. Не те харесват, защото са разбрали що за стока си – неграмотна (както съдя по писането ти), повърхностна, с високо самочувствие БЕЗ покритие...
Съжалявам те, мила, искрено те съжалявам...
Спокойно, ще се намери кухо момче, което ще гледа само външния ти вид и няма да обърне внимание на липсата на интелект и ценности. ;)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1f53952100
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Хей! Номер 2! Това е вярно, но ако е такова момчето, което тя харесва, това означава, че той е пълен идиот, който мисли само за секс. Но, миличка, не се тревожи и не се напрягай живота е пред теб. Не се напрягай още от сега да търсиш любовта, тя сама ще те намери!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1f53952100
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Хей! Номер 2! Това е вярно, но ако е такова момчето, което тя харесва, това означава, че той е пълен идиот, който мисли само за секс. Но, миличка, не се тревожи и не се напрягай живота е пред теб. Не се напрягай още от сега да търсиш любовта, тя сама ще те намери!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c8ec5ff79a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От авторката до номер 14. Момичетата за които става въпрос не само са грозни отвън, но и отвътре. И това не е само мое мнение, а и на много, много други хора. Нали знаеш, няма как да кажеш на хубавото грозно и обратното. Просто са такива, които биха били с всеки и си избират все доста по - възрастни от тях заради парите им.
Това дали съм със самочувствие без покритие няма как да го знаеш, не си ме виждала, но за теб бих могла да кажа, че си доста злобтичка :D
Номер 13. Права си, за мен ученето е на преден план. Искам да уча медицина и да отида в Франция. И обикновено прекарвам голяма част от времето си в четене :)

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 0ac7fcb4b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Преди и аз харесвах едно момиче ама като излезнахме 2-3 пъти и ми стана скучна и т. н. имам в предвид че беше много стамежлива а мен тожа ме отвръщава. Като цяло обичам момичетата да не та толкова срамежливи иначе губя интерес. Вероятно при тебе е същото. Бъди малко по наперена и не се срамувай от нищо.
Ако това не е причината нз какво може да е много са факторите

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 812eb62b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Ами или не искат да изпадат в толкова сериозна връзка с теб или ги плаши това, че си интелигентна аз имам горе долу същият проблем, но с момичетата...

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 6239659f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Момиче.. мъжете не са толкова важни колкото мислиш. Разбирам, че хормоните ти са на фаза "гадже" ( не се обиждай при всеки е така), но сериозно? Ще започнеш да си избиваш комплекси за малоценност. А съм сигурна, че си хубава. Явно не ти е дошло времето за гадже може да си хванеш някое момче утре или вдругиден или следн година-две

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 9fd0bd7986
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   2, ако това са твоите претенции... не си добре психически
Грешка!
Българите имат простовато мислене и огромни искания, които не са възможни.

За мен лично е важно мацката да има хубав характер и що-годе хубаво тяло.

Съмнявам се, че бъдещата ми приятелка ще е българка...
В интерес на истината 99. 7% от българките имат самочувствие до небесата.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: eae2ec0af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Ами голяма работа. Както някой каза (не помня кой точно коментар беше) поне са те канили. Мен ме считат за сянката на класната стая. Имаше общо едно момче което е проявявало интерес към мен.
Харесвах го но беше сложна история със други градове, среща на лятна почивка и дори не съм имала надеждите за нещо. Не съм глупава.
Това беше когато бях в 6 клас. Сега ставам 9. Най-добрата ми приятелка сменяше момчетата които харесваше като страниците на тетрадките ни по математика (странно сравнение знам, но изписваме най малко 6 страници на ден така че се сещате колко момчета е харесвала) докато не се спря не един. Той я харесва, тя го харесва ходиха ЦЕЛИ 4 МЕСЕЦА (което все още считам за много малко защото връзката им за мен мина и замина без някой дори да усети и главните букви са по-скоро сарказъм) И сега един вид танцуват един около друг, карат се да ревнуват, лъжат се, режат си ръцете, защото ТОЛКОВА МНОГО СИ ЛИПСВАТ (опитах, повярвайте ми опитах да ѝ влея малко мозък в главата, но какво да се прави, тинейджърки)

ТА мисълта ми е че гледайки връзките на хората на нашата възраст не мисля че си струва.
Смъкват ни успеха в училище, карат ни да правим безотговорни неща, основно е страдане по някой за абсурдно дълго време, след това ако имаш късмет получаваш към 4 месеца що годе щастие и след това страдаш за не знам какъв период от време.
Мисля че въпреки че сме в пубертета и се предполага да мислим само за момчета и може да бъдем подигравани ако не сме във връзка не е нужно да имаш връзка.
И съм убедена че си невероятно момиче, но мъжете не са всичко. и честно казано и в мен дреме (някъде много много надълбоко) една тинейджърка която просто иска да харесва някой и той също да я харесва, но въпреки това съм напълно щастлива и сама.
Връзките на тази възраст ще ни докарат само проблеми.
И очевидно съм си забравила мисълта.
Исках да кажа че въпреки че съучениците ми ме описват като "тихите води са най-дълбоки", "Невидима", "мистериозна и тъмна" (имах един момент в който се движех само в черно. Виновни са Реликвите на смъртните на Касандра клеър и Нощни ловци на Шерилин Кениън) и буквално имам две приятелки и момчетата не проявяват никакъв интерес към мен съм щастлива. А относно последното ти изречение.. и аз не го разбирам! Най-добрата ми приятелка е невероятно момиче. Умна, красива, забавна енергична весела през почти цялото време и можеш да говориш с нея за толкова много неща и не привлича момчетата. Просто не мога да си го обясня. Но момичета които привличат внимание са много често просто глупави, повърхностни, курви. НЕ си го обяснявам няма логика в това но просто е така.
И не знам за кой път го казвам вече просто бъди щастлива във връзка или не.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 8f70cba5fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Same here

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 950c61669d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Знам че темата е стара, но аз имам абсолютно същия проблем. Никога през целият си живот дори не съм била на среща с тези които харесвах. Тези които аз харесвах не ме харесваха достатъчно, а си падаха по мене такива които не ме привличаха.... Плаче ми се вече. Още съм девствена поради тази причина. И още нещо. Дори съм бисексуална, но и това не помага, при момичетата които харесвах се получаваше абсолютно същото дори ако бяха обратни. Имам няколко такива случая. Отчаяна съм вече. Толкова ме боли от тази самота. Защо не ми върви, казват че съм хубава и аз не считам че съм грозна, даже напротив харесвам се, но защо така!? Днес е рожденият ми ден и съм още по-тъжна. Никога ли няма да съм с някого когото харесвам и ми е тръпка, никога ли!? Плаче ми се. Искам да ти кажа че всичко е въпрос на късмет, и явно на нас с тебе не ни върви в личен план. Макар че темата е стара, може на теб вече да ти е провървяло, но аз още се пържа в това нещо наречено самота и несподелено привличане. Ужасно е, напират ми сълзи докато пиша това

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 24650c159a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Към 27 . Момиче, ще повярваш ли, че преди 20 години, когато ние бяхме ученици, нямаше нито “един “обратен”. Нито един в нито едно училище, в което имах познати, а познавах стотици хора в града ми. Никой не се ражда “, обратен” всичко е в главите ви и пропагандата ви е направила не обратни, а безсрамни. И ти не си бисексуална, просто са ти промили мозъка , както на много други. Шамари големи и никаква толерантност към вас. Навремето мъжете работеха физическа работа, ходеха в казарма и приличаха на мъже, затова на никой не му минаваше през ум да спи с други мъже. Днес мъжете рядко подхващат физически труд, в казарма не ходят и приличат на женички, оттам и вярването им, че приличат на гейове. Да, приличат, но от мързел, а не защото така са родени. Всички сте родени хетеросексуални, престани да си объркваш главата и да се излагаш.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9961e361f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   29. това, че са се крили, понеже обществото не ги е приемало, съвсем не означава, че е нямало. Обратни винаги е имало и ще има. Дори и древните гърци, римляни и тем подобни са били масово обратни и то говорим за воини. така че каква казарма, какъв физически труд... Имежду другото лично познавам един транссексуален, който от 2 годишен се тръшкаше, като му купеха момчешки играчки или дрехи и си искаше момичешки. Още тогава бях убеден, че не е хетеро и воала в пубертета се оказа транс. айде кажи ми, че не се раждал такъв.Сега - и на мен ми е противно парадирането и политизирането на проблема, но чак казарми, не се раждали такива и тем подобни са глупости.

От необратен

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c3614b08be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   29 Шамари и никаква толерантност ама за наглите пещерняци като тебе. Хората еволюират, ти като си седиш на ниво едноклетъчно, си стой там и не си налагай наглото, дебилното и неграмотно мнение. Не сте никои и нищо, и нищо не можете да наложите на другите хора според вашите жалки възгледи, колкото и да се пенявчите из интернет, това кога ще ви стане ясно?! И не е само за хомотата. Батки, кифли, лоши момчета, стари с млади, секс за пари, изобщо да се прави секс... Това са неща, които не вредят на другите и в наказателния ги няма, но вие жалките наглеци винаги може да бъдете осъдени за дето все си позволявате да плюете и да давате наклон на другите как да живеят. ;) Пак да ви припомня- Не сте никои, слезте на земята преди да му е писнало на някой хомо или някоя кифла и да ви приземи тлъстите ганьовски задници. ;)

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 29e5dbf921
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Към 29 от 27. Никой не ми е промивал мозъка! На 14 години се влюбих ( истински) в момиче! Никаква пропаганда и промиване на мозъка не може да те накара да се влюбваш.
Номер 30 съгласна съм! Хубаво е че има хора като теб, които си правят труда да разбират другите, дори да не са като тях!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker