Имам нужда да се измъчвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имам нужда да се измъчвам
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1075 пъти
Винаги е било така но на скоро наистина го осъзнах. Не знам защо, не знам как но някак обичам да не кажа обожавам да се самоизмъчвам. Не говоря за буквално измъчване, физическо нараняване или нещо подобно. Говоря като цяло. Когато ми се възложи някаква труда задача която знам че ще ми отнеме много време и усилие въпреки че на момента съм ядосан или недоволен всъщност вътрешно изпитвам някаква радост. След като го свърша, след като ми е отнело цял ден и на края на деня съм физически и психически скапан се чувствам - перфектно. Трудно е, гадно е, не бих си го избрал, но съм някак доволен че са ми го дали защото се чувствам така след като съм го свършил. Някак се радвам ако денят ми е изпълнен със изключително трудни задачи. Дори и притеснителни, сериозни неща. Вътрешно се радвам когато нещо се обърка защото значи че ще се случи нещо интересно и че ще е трудно да се поправи.

Сега вече се замислям. Дали не копнея и не причинявам такива случки защото живота ми е сучен? Като цяло аз съм много мързелив човек, мога с дни да седя и да гледам сериали и да не се помръдна освен за тоалетната. Живота ми е доста скучен. Дали за това се радвам на трудните задачи, но пък това не е ли в разрез с мързела ми?

Възможно ли е да не съм мързелив, а просто подсъзнателно да не правя нищо с цел да се натрупа и да станат проблеми за да си създам житейско развлечение?
На моменти се усещам че всъщност не съм мързелив, има моменти в които имам доста голямо желание за работа, а в други никакво. И когато "ме мързи" не ми е гадно или трудно да направя нещото, даже ми е приятно като започна да го правя, но някак си вътрешно, без каквото и да е обяснение спирам да го правя и сядам да правя... нищо, да правя нещо което изисква минимални психически и физически дейности като например да гледам сериал или др.

Знам че задавам някой доста сложни психологически въпроси но наистина искам да чуя мнението на друг. В малък град съм и тук няма психиатър, а нямам паричните възможности да пътувам до по голям град за това. Иначе бих отишал да разбера някой неща за себе си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: f1e29790d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Пълни глупости, ти да не си същия този който е писал историята "Мисля, че полудявам"? Eдинствения съвет който мога да ти дам е да си намериш хоби или просто да излизаш с приятели и да спреш да се филмираш. :)

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 73851b31a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Влязъл си във филма и то здраво...не ти се обръща достатъчно внимание , а когато някой го направи е за да свършеш някаква работа...затова се кефиш като циганче на баничка...
Като цяло - живей си живота и не се мисли за нещо особено...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker