Нужда от гадже? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нужда от гадже?
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 2121 пъти
Имам "проблем"... Не е точно проблем, но не знам как да го нарека.
От както съм се родила имам семейни проблеми... Баща ми е болен от Множествена склероза и от както се помня е на легло. Другия "мъж" в семейството е брат ми. По-голям е от мен(на 19 е) и винаги ме е командирил.
Често дори ме е пребивал задето майка ми не е направила това, което и е казал.
Майка ми пък от своя страна се държи с мен като прислужница. Говори с мен само когато трябва да сърша нещо, или когато ми се кара. Никога не е говорила с мен като майка към дъщеря...
В училище пък ми се подиграваха, защото жях различна, но сега съм в друго училище и нямам тези проблеми.
Правила съм каквили не неща "за да се утеша".
Започнах да слушам рок и метал, правих опити да се режа, исках да се самоубия.
По едно време почнах да си мисля, че ми трябва човек, който да ме утешава, подкрепя да ми помага. И така започнаха мислите ми за гадже... Да, ама не. Тринадесет годишна пикла с гадже малко не ми се ще. Не искам този тормоз да продължава. Моля ви кажете ми какво да направя?

Може да ви звучи като измислена история, но съм тук, за да искам съвети. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: ba3cf822d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изобщо не ти трябва гадже, защото най-вероятно ще станеш в това състояние жертва на някакви използвачи и педофили. Лошото на деца в твоята ситуация е, че нямате детство. Решението за мен е да използваш всякакви възможности за извънкласни прояви и занимания, за да си по-често навън с връсници. Например в Читалищата има много културни предложения, курсове разни, а отделно и лятото има много предложения в зависимост от града. В моя град например към голямата православна църква има лятно училище, където две учителки се занимават с деца и младежи - ходи се на безплатни екскурзии в околността, събират се неща из гората и се правят аранжировки с нещата и тем подобни. Отделно няма начин да нямате голяма библиотека в града - отиваш там, сядаш и четеш различни книги и енциклопедии.
Аз съм израстнала в проблемно семейство и лично също намерих утеха в метъл музиката, но и много в ученето, а второто ми помогна да се измъкна в крайна сметка и от калта. На твоите години най-вече киснах в библиотеката, цяло лято прекарвах или в учене самостоятелно на език, или в семейството на най-добрата си приятелка - малко понатрапено де, но така се спасих в най-трудните си години от проблемите у дома, а и също имах много по-голяма сестра, която до 20-21 г. живя у дома и ме тормозише и биеше. Когато не бях у дома или заета с учене ме оставяха на мира. Помогна ми и домашен любимец-котка, защото ми даде утехата и безусловната любов, от която имах нужда.
Гаджето на твоята възраст просто не е решение. В интерес на истината в никоя възраст не е решение. Решението е вътре в теб. Ние, жените, сме възпитавани, че сме слаби и не можем самостоятелно да се оправяме, но това не е така! Всъщност често сме жертви на мъжете и повече губим от това да спечелим от някоя връзка. Когато порастнеш ще имаш предимството, че ще можеш по-добре да преценяваш хората и съответно мъжете. На твоята възраст просто ще станеш жертва или ще бъдеш използвана. Отделно никога няма да се научиш да се справяш сама в живота ако от сега си мислиш, че някой Принц ще ти решава проблемите. Научи се да бъдеш активната сила, майстор на живота си и спри да търсиш човек да ти решава проблемите, защото безплатен обяд няма - ще вземе двойно от това, което ще даде...

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 26e2416539
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Силата може да дойде само отвътре. Нито гадже, нито алкохол, наркотици или рязане ще решат проблемите ти. Само ти, съзнателно, имаш властта да избереш как да действаш и съответно как да се чувстваш. Гаджето може да е допълнение към това, но ти самата трябва да се чувстваш ок БЕЗ гадже, за да се чувстваш ок и с гадже. За да не стане после така, че като скъсате (а то на тази възраст няма как), да се депресираш още повече.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b39c843785
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ако си мислиш, че някой ще те иска за да те "утешава" жестоко се лъжеш. Търси решение другаде

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 689d470eef
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо ти е гадже, .. за да заместиш едни проблеми с други ли. Повярвай надали ще намериш някой, който да е склонен да те изслушва и утешава. А и хората сме си егоисти, за съжаление на никого не му пука особено за чуждите проблеми.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1383e5122b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ела живей при мен с баща ми и кака ми, (кака ми е полу леля), имам брат на 17 и учи в Карлово за монтьор, а аз съм момиче почти на 15, ще живеем в едно село близко до Карлово. Ще учиш в гимназията. :) И горе главата!!

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 38a879f641
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравейте.
Много благодаря за коментарите

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 824bc84a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не ти трябва гадже, а Закрила на детето не бива да търпиш това повече!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ae8218b7fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Така както си уязвима единственото "гадже", което ще намериш е някой изрод, който ще се възползва от несигурността ти и съвсем ще те съсипе. За това не мисли, че точно гаджето ще ти реши проблемите, напротив, най-много да си навлечеш допълнителни неприятности. Баба и дядо нямаш ли? Лели, чичовци? Някой друг родина, който да ти помогне? Ако не, звънни на социалните и поискай закрила.
Никое дете на заслужава да живее в такъв ад, но понякога трябва сам да се спасиш.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9710910c6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Добре казва номер10, веднага се оплачи в Закрила на детето - потърси в google за тях - ти на 13 си малолетна, а брат ти на 19 е пълнолетен и следва да бъде санкциониран от закона за тормоза, който ти нанася.

А й като е такъв голям мъж да се изнася на квартира, да работи и ако има сърце да праща по някой и друг лев на майка ви да й е по - леко със сметките за месеца.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker