Мисля, че майка ми изневерява на баща ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мисля, че майка ми изневерява на баща ми
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 1295 пъти
Здравейте!
Момиче на 17 години съм и досега съм смятала, че имам перфектното семейство, доколкото това е възможно, разбира се. Всичко започна от това, че телефонът ми се счупи и поисках на майка ми телефона, за да си направя снимка. Странното беше, че тя не ми го даде и това се повтори още 2-3 пъти. Стори ми се странно да го пази толкова, но не направих нищо.. до вчера. Връщах се от басейн и в момента, в който отворих вратата, ми се стори, че майка ми затвори телефона. Няколко часа по-късно отиде навън на двора и го забрави. Знаех, че не е правилно да се меся в отношенията на родителите си и да им навлизам в личното пространство, но любопитството в мен надделя и не се сдържах. Ще ми се да бях. Прочетох няколко смс-а, който бяха дружелюбни, но в същото време ми се сториха и не толкова дружелюбни. Едното гласеше ":* :*Обичам те.... по приятелски де :* :* :*". Все едно бяха кодирани, защото мъжът, с който си пишеше, не е някой близък на семейството(дори не го познавам) за толкова близко отношение.. Прочетох и по-стари. Беше си писала с един, който и говореше за това какво са правили(и за секса, който са правили) и тя отричаше и тъкмо бях решила, че си въбразявам, и видях, че е написала "Каквото било, било, гледам напред" и той и беше отговорил "Казваше ми, че ме обичаш и че ще оставиш семейството си, за да си с мен". В този момент светът ми се срина. Познавам майка си като друг човек, макар никога да не сме си говорили по женски, но тогава имах чувството, че въобще не я познавам. Баща ми е много добър човек. Понякога тя го обижда и той нищо не и казва, макар грубостта и. Не, че тя е лоша, просто смятам, че поведението и към него понякога е несправедливо, особенно след това, което видях. От друга страна и той заради много работа не и обръща внимание, но трябва ли заради това да ходи при други... Не знам какво да правя. Ако кажа мога да ги разделя, пък в същото време и ме е жал за баща ми. Не мога да погледна и двамата. Нея е ясно защо, а него защото знам и не казвам. Не мога и да споделя с никого, нямам доверие, че ще си остане между мен и този някой. Много ми е тежко да го тая в себе си, а и не знам какво да направя-да мълча, или да кажа...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 8e9d4d9726
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Никое дете не познава истински майка си! Ти виждаш майка си, точно като майка- както ще те виждат твоите деца. Колкото до това, не се меси в работите на вашите, знам че е неприятно, но... аз мисля понякога че съм в същото положение. Момиче на 16. :)

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 7eaeb0616a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не ис го мисли само...а е така...тя му е изневерявала и сега също го прави може би с друг........... !

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 8442e9ee96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Гледай си уроците!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 0318eb4b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бори се да не станеш като нея! Длъжна си да опиташ!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 2f55f36048
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Пре
мълчана истина, също е лъжа и ставаш съучастник на майка си. Дори в законодателството има правило, ако знаеш за някакво престъпление, трябва да го сигнализираш. Не, че имам нещо против, майка ти да се чука с други мъже, това е нейно решение, но е гадно и отвратително да лъже баща ти. Като няма чувства към баща ти, е редно да се разделят и тогава да прави каквото иска с органите си. Ако имаш съвест, трябва да покажеш истината на баща си. Истинската съвест не би те оставила на мира, но ако не ти пука за баща ти, прави си пас и живей с гузната си съвест. Щом майка ти е тръгнала по този път, така или иначе ще се разделят с баща ти, но можеш да помогнеш, това да стане навреме и да му спестиш униженията, които майка ти му прави.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker