Какво е това? Много съм объркан - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво е това? Много съм объркан
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 1440 пъти
Здравейте,
Направо по същество. Аз съм момче и ще съм 11 клас. Някога, по-точно преди две години, се влюбих в едно момиче. Нашите отношения са приятелски и винаги сме се уважавали но толкова. Само че аз иска нещо повече. Опитах да намекна, като я канех да излизаме двамата, но всеки път ми се извиняваше, че е заета. И си казах ''Щом не иска да ме вижда, прав й път''. Намразих я и не я погледнах повече тайно с надежда.
Минаха 2 години и бях по-жив от всякога. Бях я забравил. Но накрая на 10 клас, я видях с нейния вероятен приятел. По някаква причина се изнервих, но се престорих, че нищо не е станало. Обаче, в края на втория срок чух, че тя напуска нашето училище, за да учи в Норвегия. В този момент усетих празнина. Все едно не бях цялостен.
От началото на ваканцията не е минал и ден без да се замисля за нея и как можах да пропилея всичките години заедно без да се боря за нея. Никога нямах смелост просто да отида до нея да я заговоря, нито да разбера повече за нея. И сега си мисля, че щом замине може да не я видя повече и няма да разбера какво би било, ако бях опитал поне мъничко.
А е ми се иска да стоя на едно място, а да бъда като преди:щастлив, енергичен, зареден всяка сутрин за нов ден. Дали ако не я видя повече, ще мога ли да я преодолея?
Аз нямам отговор на този въпрос. Моля ви, дори нямам представа дали съм влюбен или увлечен? Съдейки по написаното, предположете в какво състояние съм, предположете какъв би бил изходът от моето положение. Споделете мнението си-добро или лошо, ще го приема.
Благодаря на всеки, който пише и на модераторите, ако пуснат историята.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: fe0783c71f
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   И аз съм на
същото положение, брат. Само че при мен е по-зле-виждам я да се гушка с друго момче от
компанията, а между нас просто не върви. Да ти кажа винаги е по- добре да признаеш чувствата си в удобен момент. В моя случай дори това не успях да направя!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: ef34f4b1c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Кажи и го направо! Знам как се чувстваш, обясни и какво изпитваш към нея... Нищо не губиш, а ако не изпитва чувства към теб и обясни, че не искаш заради твоите чувства към нея да се чувства неловко и искаш да си останете приятели... Прави и повече комлименти, прегръдки (неочаквани).... Дано да изпитва чувства към теб и да сте щастливи!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 4063d4ca5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Защо не идеш и не и го кажеш? Най-много да те отреже, но какво пък- нали заминава за Норвегия. В края на деня винаги ще се питаш- ами, ако ѝ бях казал? Но внимателно си прецени дали няма да ти е по-гадно когато замине и все пак сте имали нещо- връзките от разстояние, поне за мен, за чиста загуба на енергия.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f7cccb318f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще намериш нова и ще забравиш старата... Преди да замине по-добре и кажи какво чувстваш и какво си чувствал. Така може би поне малко ще си олекне. Започни да излизаш с компания, там със сигурност ще намериш някое момиче, което ти допада. Или се запиши на някакъв спорт, танци или каквото и да било. Аз там се запознах с едно момче и така станахме гаджета... Тези дейности са и много полезни, защото намираш много нови приятели. Надявам се да съм ти помогнала поне малко. Късмет!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 28fcdc0531
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами, брат, просто отиди и й признай всичко. До болка ми е позната тази история, само където аз я срещнах в 9 и чак в 12 клас си излях чувствата, защото и аз като теб нямаше да я видя повече, не се получи нищо, но ми падна камък от гърдите и ми се искаше да бях го направил по-рано. Ще се чудиш цял живот какво би било, така, че й кажи всичко, което чувстваш, по-добрия случай ще е да те отреже, така ще ти е по-лесно на теб.
М18

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: beb6e7906e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей... та станалото станало явно не ви е било писано. С времето всичко отминава... Повярвай!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker