Дали има чувства към мен ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121385)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дали има чувства към мен ?
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 2746 пъти
Моята история е кратка но болезнена за мен.Това лято когато бях на гости ме забеляза едно красияо за мен момче. Една вечер както си бях излязла на вун и тои без да го познавам спря и ме покани да изляза с него на кафе обаче аз категорично му отказах,но не след дулго време започна да ми харесва но вече бе тогава късно за някакжа инф.за него защото вече се бях прибрала вкъщи.Не спирах да мисля за него затова се принудих да поискам номера от приятелят му но когато му се обадих тои несе сещаше коя сум аз защото тогава сем.му бяха в трагедия.След няколко дни тои ми пише смс че се е сетил коя съм и че с нетарпение ме чака да му ида на гости започна да ми се обайда постоянно докато не реших аз да ида пак на тяхния град.Когато отидох там тогава бе там панаир и бе петък видяхме се още вечерта на кафе тои не след мн. дълго време започна да ме щипе по бузките но преди да си тръгне се очудих защото ме целуна.На другия ден вечерта ме кани у тях и аз нали мн си го харесвах отидох поговорихме си и тои започна да ме пита кога ще си легнем заедно и ми каза аз мн.обичам да ме гушкат и да ми е хубаво остани при мен тая вечер но аз му казах ако ти трябва момиче за една нощ ми кажи а тои многократно ми казваше кои е казал че ще си само за една нощ и аз след този отг.се подведох и останах при него още 2 часа но за тея часове тои започна да ме гушка да ме целува докато неме вкара в леглото.След това аз отидох на диско и се разбрахме на др.ден да идем на плаж но уви аз си отидох а тои вечерта ми написа че е имал спешна работа.След тази случка пак ме турсеше в прод.на няколко дни но след това обажданията станаха все по редки когато го пипитам защо не звани тои винаги ми казва че е мн зает вийдам че е на линия по скупе пиша му тои неотг.пиша му смс пак неот. ако звънне.гов. 2-3 м и казва после ще ти се обадя но тожа после става след 1 сед. Многократко ми обащаваше че ще се видим само да ида на враца но уви несе получава. Незнам какво да правя да продълвавам ли да го турся обуркана съм незная дали наистина има нещу към мен или ме е искал само за вечерта дали само е искам да си направи както казва тои аз обичам да ми е хубаво.Посъветваите ме покажете ми правилната посока.Благодаря предварително!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: 2b45be8664
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   пълво напиши историята наново щот тука нищо те се разбира със твоите правописни грешки като "тои,,обащаваше,,турсеше в прод."

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: acbac1d039
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен трябва да спреш да го търсиш.
ККС.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: e453f1e15a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Първо се научи да пишеш правилно,защото едва ти прочотох! Може ли да си толкова наивна ? Невиждаш ли,че ре използва само... Унижаваш се заради едно момче,бии му шута и продължавай напред

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 343f60a857
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не го търси! Това е моят съвет, тъй като само се самоунижаваш и сто на сто не се чувстваш особено комфортно :) Пусни се по течението и остави нещата така, защото явно си направила доста и си дала много от себе си, за да потръгнат отношенията ви. Сега му отстъпи инициативата и гледай какво ще стане : ако е писано и те харесва, той ще те потърси сам..Знам, че може би съветът ми е трудно изпълним, но така ще си спестиш много нерви и накрая каквото и да стане, ще знаеш, че не си потъпкала самоуважението си :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker