Безнадеждна ситуация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Безнадеждна ситуация
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 1472 пъти
Здравейте.
Ще започна с това че съм момче на 16 години. За тези 16 години само веднъж съм имал сериозна връзка с момичета която обаче не издържа много дълго, просто разбрах че не искам да съм с това момиче, че нещо в нея не ми харесва. И така, вече от почти Година едно момиче ми е грабнало целия акъл, Момичето е с 1 година по малко от мен но наистина много красива и умна. Та ето в какво се състой проблемът ми. Всеки божи ден се сещам за нея, Напъвам си мозъка да измисля основателна причина да я заговоря тъй като с нея нито сме приятели нито нищо, Само два-три пъти сме си казвали здравей. Няма да се учудя ако тя не знае дори фамилията ми, но аз мога да кажа че знам много неща за нея тъй като всеки ден (докато имаше училище) се интересувах все повече и повече от нея, питах приятелите й какво обича, и така нататък. След 1 месец училищата пак отварят врати, Проблемът е че аз завърших училището и отивам в ново, а тя трябва да изкара още една година в това училище, след което най вероятно ще е в друго училище и пак няма да мога да завържа контакт с нея. Живее на 5 крачки от мен, Но както казах, само няколко пъти сме се поздравявали, нямаме нищо общо, не мога да се отпусна и да ида до тях. Моля ви дайте ми някакъв съвет. Вече мина година и все още не мога да намеря как да се доближа до нея, а се има предвид че знам доста за това коя е и какво е, от какво семейство произхожда и така нататък.. Замислях да започна от далече и лека полека да го докарам до някъде, проблемът е че като започне училище съм от сутринта до 2-3 (може и до по късно) после пиша домашни до към 5-6 и вече вънка е тъмнина. Не се имам за привлекателен тип, не съм по различен от другите момчета освен това че съм българин (казвам го защото живея в Гърция). Пак го казвам, Моля ви дайте ми съвет, хейтвайте ме но вече полудявам, нашите сериозно са ми ядосани защото цял ден съм отвеян, не мога да си изкарам това момиче от мислите и не мога да намеря сили и кураж да я заговоря, а и как като тя само името ми знае (ако). Също така мислите ли че е проблем че аз съм българин а тя гъркиня?

Моля модераторите, пуснете темата защото наистина ми трябва съвет. Вече няколко пъти темата ми не се одобрява и това ме досасипва.

Благодаря на всички, който са отделили малко от своето време за да прочетат за проблема ми и да дадат съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 230261ac59
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Леле, леле, на 16 години, а не смееш да заговориш момиче... Кви са тия свян, срамежливост и неведение.
Виж в другите теми един вещ батко разяснява правата на младежите като теб. Трябваше от законово позволената възраст, а именно 14 години, да си обърнал поне 3 тинейджърки, за да си вещ на 16. Тинейджърките нямаше да ти откажат, защото законодателството позволява, че и насърчава секса от тази зряла възраст.
А родителите ти къде са бляли от първа полюция да ти обяснят правата ти по НК.
Сега нямаше да си отвеян и влюбен, а сексуално задоволен.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: cf293a650c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пиши й по фейсбук!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 0eb205b6d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   До 1 -
Тотално безполезен си

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: e9c2172772
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От Автора - Номер 1, както казах имал съм и друга приятелка, и ако трябваше да го кажа -да, направил съм сефтето. Но не разбрах какъв беше смисълът от твоя коментар. Всичко което попитах е как да се запозная с момичето, тъй като нито се (по скоро тя) знам нито нищо.

Номер 2- Вече съм опитвал, но съм безнадежден.. казах и две три неща и се изчерпах.. А не мисля че на някое момиче би му харесало някой да го покани на среща като дори не се познават добре..

Очаквам още коментари.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 230261ac59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Но. 1 съм. Авторе, извинявай.
Използвах темата ти в яда съм към един коментиращ в другите темите за това как момчетата на твоята възраст искат само секс, мъже са в пълния смисъл на думата, и момичетата, ако искат да имат нещо общо с тях, трябва да им го дадат. Разбирам, че с коментара на теб не съм била полезна. Понеже за два дни ядът все пак ми мина, сега прочетох темата ти за втори път и мога да пробвам да дам истински съвет. От гледна точна на момиче, обаче.
Мисля, че е много мило, че толкова дълго време изпитваш такова нежно романтично привличане към това момиче. Не казваш какво ти е впечатлението за нейното отношение към теб. Поглежда ли те, усмихва ли се, задържа ли погледа си върху теб, усещаш ли да праща сигнали някакви, дори и само да ти се струва?
Не знам как да преодолееш притеснението си, честно казано. Откъде знаеш, че е умна, щом не се разговаряли?
Ако ти не усещаш нейни сигнали, може би, ако гледаш да си по-често около нея - тя ще усети твоите, и ако има интерес, сама ще направи първата крачка. Дано този път съм била полезна.

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 086d048e28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   За начало защо не опиташ с общите ви приятели? До колкото разбрах имате такива. Говори с някоя от нейните приятелки и, , по случайност, , се съберете в някое кафе или заведение и просто си поговорете. После почни да и пишеш във фейсбук и така уговаряйте си срещи и когато тя те опознае прецени дали си струва да се бориш за нея.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: e9c2172772
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора- На няколко пъти ме е поздравявала, но нито съм видял нещо по специално нито нищо.. С първото момиче с което имах връзка, се запознахме защото работихме заедно по него така да го наречем "проект". След като го завършихме аз започнах да я "Отбягвам" ако мога така да се изразя, не че не ми беше приятно просто проектът беше единственото нещо поради което комуникирахме.. С течение на времето виждах как чат-пат ме заглежда и се усмихва, след което започнахме по често да говорим, и така се събрахме. Проблемът е че с това момиче не е така. Минавал съм много пъти покрай нея, някой път ме поздравява и много се усмихва, а друг път даже не си прави труда да си отвори устата.. Нито едното нито другото, за това съм толкова объркан...
Веднъж понеже имах свободен час, отидох в нейния клас защото имам приятели там и отидох просто ей така за да не чакам звънеца да бие без занимание, Тя учтиво предложи да седна до нея и така и направих. После разговаряхме дълго докато бие звънеца, и като би тя нищо не каза просто стана и излезе. На скоро я намерих в фейсбук и я питах дали ме помни. От начало не се сети че съм влизал в класът, но като и казах още две-три думи за мен се сети..
Не знам Това добре ли е, зле ли е..
Понякога се чудя дали изобщо си струва, друг път пък си казвам, ами ако и тя им симпатии и просто ги крие??

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3851b6d784
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От автора до номер 6.
Веднъж съм опитвал, с общи приятели от нейния клас се бяхме разбрали да идем на плаж, и помолих един от тези приятели да покани и нея.
След дни като отидохме тя се обади да каже че ще закъснее или че изобщо нямало да може да дойде защото имали някакъв проблем с техните, и аз ми стана толкова гадно че влязох във водата и не излязох докато дойде време да тръгваме.. На скоро пак се бяхме уговорили, тя дойде, и след час и нещо тръгна, докато ние още стояхме и започнах да си мисля че има нещо против мен.. И така, до днес.. Лошото е че идва есента и зимата през които сезони в 6 часа вече е тъмно, и по трудно може да се уговориш с някой за разходни...
За това незнам каква ще е, каквото такова..

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3851b6d784
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От автора -Бих искал да добавя това че почти цялото училище ме знае, защото продавах близалки и дъвки, това може ли еда е някакъв плюс или минус?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker