Мислят ме за курва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мислят ме за курва
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 4220 пъти
Момиче на 16 съм и тази година ще съм в 10-ти клас. Уча в елитна гимназия в София. По принцип не съм общителен човек, доста трудно завръзвам контакти, срам ме е, когато говоря с някои хора и не знам точно как да се държа естествено. Две години бях най-добра приятелка с най-голямата кифла на училището. Още в началото всички ми казваха, че тя не е за мен, но аз не ги слушах. Уж виждах някакви много хубави качества у нея. Наскоро разбрах каква е тя всъщност. Скарахме се и вече не сме приятелки. Осъзнах много неща. Сега обаче се оказва, че за тези две години не съм завързала никакви други приятелства в училище. Скоро започва новата учебна година и изобщо не знам какво ще правя. А най-лошото е, че повечето съученици от класа ми ме мразят. Проблемът е, че аз съм необщителна и през междучасията седя сама и слушам музика. Наскоро разбрах, че няколко момичета са говорили зад гърба ми. Смятат ме за надута и пълна курва. Разпространяват някакви глупости, че съм била спала с много момчета. А аз дори не съм имала гадже през живота си и не съм се целувала. И сега всички в класа ми ме мислят за някаква кифла и курва. И всичко това заради момичето, с което дружах. Не знам какво да правя. Вече си нямам никого. Ще кажете просто да се сприятелявам, но не мога, просто общуването ми е трудно, а и като знам, че всички ме мислят за курва и ме мразят... Просто не знам как ще ходя на училище. Има ли начин да се обучавам вкъщи или нещо подобно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 7e574af2dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   Не случайно има една приказка „С какъвто се събереш, такъв ставаш“
Всички така наречени днес „феймъси“ имат антораж от обикновени момичета, с които се мъкнат, за да изпъкват повече. Блестяла е и за твоя сметка. Лошото е, че хората си мислят често, че анторажът е като главната и пренасят своята завист преди всичко и върху подгласничките, защото тя може да се брани, а вие не.
Ти иначе не се притеснявай. С времето ще си намериш други приятелки и ще забравят за глупостите, защото в крайна сметка не е важно какво се говори, а ти каква си, но иначе внимателно вече ще си избираш приятелките.
Важно е да не се защитаваш агресивно като някой те обиди, а да имаш интересни фрази, с които да обърнеш палачинката.
Ако някой ти каже например „Ти спа с този и онзи“, ти можеш да кажеш „Ами явно ти знаеш по-добре, защото беше там и първа спа с него“ или нещо такова - колкото повече иначе хората разберат, че се засягаш от глупостите, по-добра мишена ще ставаш и може да се стигне до мобинг - до това да те тормозят всички
Не показвай, че те засягат глупостите им и ще престанат. Станеш ли веднъж жертва, паднеш ли на пода, после всеки ще почне да те рита.
Не падай на пода - не позволявай да видят, че имаш пробойни и слабости.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f311fded5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Гледай да не им обръщаш внимание или по-добре иди в по-добър клас в това училище. Дори и там да има злобари, като си срещала гадини един път, ще знаеш после как да се оправиш. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 25a2b9c3ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Преживяла съм подобно нещо и ще ти кажа само да не обръщаш внимание на хорското мнение и да бъдеш себе си, за да могат хората да те опознаят такава, каквато си и да разберат що за човек си. Заеби оная крава дето те е предала и изобщо не контактувай с нея, щом ти е говорила такива неща зад гърба значи никаква приятелка не ти е била. Също така, ако все пак не успееш да се сприятелиш с някой от твоя клас, пробвай да се запознаеш с някой от съседния клас или пък от друго училище. Ако имаш някакви интереси (рисуване, пеене, спорт) се запиши в някаква школа и там хем ще ги развиваш, хем ще откриеш нови хора.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 82bda239c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Това да се обучаваш сама вкъщи, е решението, което трябва да вземеш само и единствено в КРАЕН случай. С такива проблеми ще се сблъскваш постоянно в живота и не се ли научиш да ги преодоляваш, няма да се справиш. По принцип и аз не БЯХ много общителна, но се постарах да общувам с хора, които са ми приятни за комуникация, и някак си видях, че няма нищо страшно да общуваш. И аз ще уча в елитна гимназия в София тази година и опитът, който съм придобила, ще ми е полезен. Общувай с хора, докажи им, че не си като тази твоя бивша приятелка. Прави мили жестове и така ще разберат, че са грешали. (естествено, тези, които заслужават вниманието ти)
Надявам се да съм ти помогнала. Успех! :)

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d3303319f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Всичко е до време миличка

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f8bca63578
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   Еми днешното време, тийн-ейджърите са такива, сигурна съм че почти на всяко момиче са и слагали етикети като "курва" "кифла" и т. н при положения че не е, кофти е наистина. И ти гледай да се сдобриш тях, все пак са от твоя клас, цял ден ще си със тях, просто отхвърляй негативното, то е на всякъде, ако беше най-добра приятелка на отличничка и щяха да ти викат "зубар" и т. н хората намират за всичко, етикети. Така че не се притяснявай :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 14a4e0aa78
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   От написаното разбрах че си или на 13 и си фантазираш, или наистина си на 16, но си се филмирала много или просто си нямаш друга работа.
Просто се издаде с това " най-голямата кифла на училището"
Но ако съвсем случайно написанато от теб е вярно, което е съмнява просто, колкото и да ти е трудно прави малки, мижави опити
Не може да ти е чак толкова трудно да общуваш...
И след като си се сприятелила с " най-голямата кифла на улилището " би трябвало да имаш и други ако не приятели, познати
Поздрави
Момиче на 14

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 701bb5f9fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много кофти работа, затова гледай с такива да не се сприятеляваш, а да държиш на страна от тях щото са много гадни и всичко могат да направят срещу теб само ако направиш грешна стъпка и си готова ще озлобеят безпричинно срещу тебе. Затова от такива създания надалеч. А пък може и да ти завижда кой знае?

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 3ef3b9e425
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   Мила, не те съветвам да учиш вкъщи, защото така съвсем ще се изолираш от света и един ден като ти се наложи да се впишеш в обществото, а такъв ден рано или късно ще дойде, ще ти е още по-трудно да създадеш контакти и да работиш с други хора. За това, най-доброто, което можеш да направиш е да вдигнеш гордо глава и да продължиш да ходиш на училище, ако ще и само на пук на тия за да им демонстрираш, че не ти пука и не могат да те засегнат с глупостите си. Колкото до тава, че нямаше приятели, ще си намериш. Не е казано да са хора от твоя клас или от твоето училище. Много хора сме минали през подобни изпитания и да ти кажа, колкото и да не ти се вярва, има си и хубавата страна. Ставаш по-силен и се научаваш да не взимаш нещата много навътре, защото животът е доста гаден понякога и просто трябва да се научиш да се справяш. За това гледай на това изпитание като на нещо полезно, благодарение на това ще станеш по-силна.
Успех, мила! И потърпи, годините в училище минават бързо и после никога повече няма да срещнеш тези хора.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 8cf5855184
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

12.   Мaлкa си още, скоро ще рaзбереш кaкво знaчи тaзи думa зa бългaрите:
Зa мъжете- тaзи, която никогa нямa дa ми пусне
Зa жените- тaзи, нa която винaги ще зaвиждaт

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker