Фобия ,която ми пречи да спя... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121546)
 Любов и изневяра (29806)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21916)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Фобия ,която ми пречи да спя...
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 1986 пъти
Здравейте! Момиче на 16 години съм и попринцип не съм толкова голяма лигла, рядко се страхувам от нещо, но буболечките каквито и да са те са ми били повече от неприятни цял живот!
Наясно съм, че са малки същества, които лесно могат да бъдат унищожени, но настръхвам при мисълта за тях! Семейството ми живее в двустаен апартамент, а сме 4 човека, което ще рече, че всички спим в една стая, на която уж нашите правиха вътрешна изолация, но си остана само със слагането на стюдопор по стените. Онази вечер като си легнахме и се чу как нещо се движи по стената, беше много силен звук и много близо до мен затова скочих и светнах лампата веднага. Оказа се, че има огромен бръмбар на стената и тей като спим на двуетажно легло и аз съм на втория етаж го чух доста по ясно. Убиха го и си легнахме, но страха си остана, обикновено когато това се случи започвам да треперя от страх и настръхвам. На следващата вечер пак чувах шум, но този път не видяхме нищо за това нашите не ми повярваха, но аз продължих да го чувам и стана нетърпимо за това отидох в другата стая на дивана, след малко се чу шум и отидох, бяха светнали, защото сестра ми видя бръмбар, който беше на тавана, но доста далеч от моето легло, легнах си, но продължих да чувам стария звук, затова се върнах на дивана. Не че там е кой знае колко по-добре, но... Тази нощ отново се опитах да спя на леглото си, но бързо се отказах, защото шума си беше там, никой освен мен не го чува, така че пак на дивана. Вероятно има животинче скрито под стюдопора, но наистина не бих могла да спя там при всеки звук от там настръхвам и сърцето ми се свива, заспивам след 5 часа и наистина дори през деня се страхувам да вляза в спалнята. Може би звучи детинско, но съм ужасена, моля някой да даде идеи какво да правя!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: ab28056bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Най-добре напръскайте против насекоми, вземете отрова или нещо такова... Просто трябва да ги убиете, или поне като напръскате да сте сигурни, че няма повече.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 8979c1fed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Аз не те приемам като лигла, мило момиче. Аз съм на 19 години, когато бях на твоите години, аз също минах през нещо такова. Щом става така, разкажи на вашите, може вечерно време да си слагаш тапи за уши (Не са най-удобното нещо, но има ефект) или продължавай да спиш на дивана. Успех :)

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 9e9ba71431
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Здравей, аз също до скоро се плашех от буболечки в стаята ми. Гадно е да чуваш как нещо се движи покрай теб и да знаеш че може да те полази. Но свикнах, само трябва да погледнеш на тях от друга гледна точка, не мисли за тях, мисли за нещо друго което обичаш и така няма да им обръщаш внимание. На мен ми помага, опитай.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3fea639205
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм колкото теб и аз момиче, и съм същата, само където като я видя буболечката и почвам да пищя :D Ние си купихме комарници и тука не влизат. Може и вие да купите или ако вашите не са съгласни може спрей за буби ;)

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: fc069bb4fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Нямаше ли някакви препарати за пръскане против буболечки?

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1e9bf2238a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Насекомите са отвратителни. Аз съм мъж на 24 и ме е гнус от всичко освен пеперуди, даже и те са ми неприятни. Не ме е страх, но като видя и ми става неприятно. Най-вероятно предположението ти е правилно и бръмбарът е под стиропора. Скоро вероятно ще умре. Добре ще е да запушите всякакви дупки и на напръскате с Райд или нещо такова по ъглите на стените и тавана. В крайна сметка само от черни вдовици трябва да се страхуваш, но знам колко е неприятно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 66509c29bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Купи си мухозол и напръскай по ъглите на стаята. Има и устройства, които държат насвкомите на дистанция от апартамента, спокойно, има решение.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 9919d2b38b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ами искай пари от майкати или бащати и иди в магазина купи спрейове за бръмбари за хлебарки и каквито успееш да намериш още за такива гадини напръскай из къщи добре през деня то пише къде какво как и до вечерта ще са се натръшкали по земята така ще спите спокойно :) невиждам смисъл да пишеш тук това не е фобия а е нормално да ти е отвратително от тези гадини и да не спиш спокойно все пак няма да е приятно да падне някоя отгоре ти колкото и безобидна да е мен лично ме е гнус от тези твари или просто им кажете да вземат такива спрейове и да напръскат за да спите спокойно то иначе няма как приятеля ми е същия преди е спял на светната лампа което също е вариянт ако вашите неискат да пръскат оставяйте вечер сетната лампата понеже те излизат само на тъмно и така до ден днешен има всякакви пръскала за такива твари ако се появи някоя пръска и така :)

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f38fc57d69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Виж, аз съм момче на 19 години и мен страшно много ме е гнус от буболечките, но не и страх. При теб предполагам е същото. Те също като нас са животинки - е не точно като нас, защото общо взето ние хората сме лоши. Но те са малки същества, които се страхуват от нас, нищо не биха ти направили. Освен ако не си в джунглата и не срещнеш една изплашена стоножка - тя би те нападнала, но от самозащита. Тук това биха го направили паяците, до колкото знам, въпреки че не ме е хапал, но и те странят от нас, далеч са от нас и няма от какво да се страхуваш. Фобията е по-скоро гнус от тях. Живей спокойно и се радвай на животинското разнообразие. Те също носят душа и когато видиш някое насекомо, просто го хвани с нещо и го пусни през терасата/прозореца да си живее. И то има това право! Поздрави! :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 7b5470db01
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На предишното място, на което живеех имаше буболечки. Не спяхме по цяла нощ и от тогава имам страх от буболечки. И не просто страх а фобия, параноя не знам, но вече не мога да ги гледам дори на снимка и дори се изнезох от апартамента смятай каква травма ми нанесоха. Ужасни са единственото решение е спрей Райд пръскам 1 път на 2-3 месеца и общо взето няма. От значение е също колко разтваряте прозорци, врати и подобни. Важно е да имате мрежи на прозорците, да е чисто и да не държите храна по стаите освен в кухнята разбира се. Надявам се да съм помогнала.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker