Секс без презерватив - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Секс без презерватив
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 3083 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 15 годишна възраст. Имам сериозен приятел, обичаме се, разбираме се, но имам проблем. Цикълът ми закъснява вече с 5 дни. Първият ми цикъл дойде преди 4 години и все още не е редовен. Ту си избира една дата към края на месеца, ту си избира друга в началото, 2-3 месеца идва на една дата и след това я сменя, абе с две думи си прави каквото му е кеф... Правя секс от около 2 месеца и за сега не ми се е случвало да имам притеснения, че не ми идва. Преди като закъсняваше нямах повод да за притеснение, но сега вече ми се изкарва душата. Приятелят ми е доста голям инат, а аз съм слаб характер и го обичам и не мога да не му угодя за нещо. Просто не мога да му кажа 'не'. От около месец правим секс без презерватив. Разчитах на идеята, че той вади пениса си преди да свърши и никога не е свършвал в мен, но проблема е, че ние си падаме малко нифомани и го правим 3-4 пъти на ден. Както казах, секс правя от около 2 месеца, така и не можа да ми стигне до сивото вещество мисълта, че в прозрачния секрет, който изтича през уретата, когато мъжът е възбуден, е възможно да попадне сперматозоид. Също така и не се сетих, че когато преди по малко от час сме го правили е възможно в канала на пениса да има остатъчни количества сперма, от които мога да забременее. Та написах всичко това за да ви попитам, според вас възможно ли е да съм забременяла? Купила съм си тест за бременност, който ще направя тази вечер или утре. Искам да го направя още сега но просто не мога да уринирам когато ми хрумне, а направих грешката да отида до тоалетната точно преди да тръгна към аптеката. Много ще се радвам, ако някой който е правил моите простотии ми даде съвет, ако изобщо има такъв. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 74a5758e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, много е възможно да си забременяла. Сама си описваш причините. На 15 г. си дала някой да прави секс с теб без кондом или противозачатачни - ами ти реално и активно си взела решение, че можеш да рискуваш нежелана бременност.... и не е виновен приятелят ти, а ти, защото става дума за твоето тяло и бъдеще и ТИ можеше да го спреш. Не е лудо кучето, което яде кокала, а този, който му го е дал. Сега се моли на всички светии да не си забременяла този месец, но на 100% ако продължаваш в този дух, ще се събудиш или в опашката за аборти, или като непълнолетна майка.
И още - ако ти се е разминало, поне отиди да ти изпишат противозачатачни, защото всеки аборт и раждане на твоята възраст крият опасни рискове.

Тестът за бременност се прави 7 дни СЛЕД закъсняването на менструацията, а ти дори не знаеш как се броят дните - датата не е определяща, защото имаме месеци с 30, 31 дни, както и с 28, а дни, а и един цикъл може да бъде от 20 до 40 дни - с две думи не е равен на един календарен месец. Цикълът е периодът между първите дни на две менструации. Ако случайно знаеш датата, на която ти е дошло миналият път, брой 28 дни след нея и ако още не ти е дошло, сложи 7 дни отгоре и чак тогава прави тест за бременност и ще покаже истински резултат. Тестът за бременност се прави с първата урина за деня.
Иначе сега ако е рано може да покаже и негативно, но това нищо не значи. Сега си плащаш с притеснение за тъпотата (сори, но нямам друга дума за твоето поведение).
За мъжа да не говорим - прави секс с 15 годишна без предпазни средства... , но пък и може би не му дреме за теб, защото само за ТЕБ ще са и последиците - сърби го хуя буквално ти какво ще правиш, той ще продължи с живота си, докато ти ще се травмираш физически и психически с аборти или ще си съсипеш бъдещето с раждане на 16 г.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 7db3116e7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Ако не си видяла (а е невъзможно да не си), точно над полето за писане на нова история, има един надпис, досущ подобен на твоя, няма да го цитирам, защото сигурно на всички им е втръснАло да го виждат...

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: fd093c7417
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз като бях на 15, си играех със фигурка на спайдърмен, а не правех секс.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 4d28764533
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Според мен трябва да спрете с този метод на изваждане на пениса преди свършване, защото не ти дава никаква гаранция, че няма да забременееш. И ние с моя приятел го правихме това преди година, докато един ден ми закъсня с около 10 дни. Паникьосах се и вече бях 100% сигурна, че съм забременяла. Ходих при гинеколог и се оказа, че слава богу не съм и ми е закъсняло заради киста. Предписа ми противозачатъчни, които за момента са хем най-надеждните контрацептиви, хем предотвратяват появата на кисти. Надявам се да не е прекалено късно за теб. Не се връзвай на такива глупости ами си купувай хапчета и няма да имаш проблеми.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: df0a7d875c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Вторник вечерта е. Има мнения и теми чакащи одобрение от събота! Засрамете се!

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 4face97c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Т. е. да разбираме, че цикъла ти е нещо от сорта на 30-35-40 дни и вие го правите почти постоянно и по няколко пъти на ден, без кондом. Помисли си, все пак, кога е възможно да си била в овулация и дали по време на овулацията или няколко дни преди нея сте имали сексуални контакти. Теста за бременност се прави най- добре със сутрешна урина, която е по- концентрирана и съдържа по- високо ниво на хормона. Ако теста излезе отрицателен, но въпреки това не ти идва- направи още един тест след няколко дни.
Пишеш много хубаво и интелигентно, което говори много добре за теб, но това, което пишеш, не говори добре за твоя приятел. Ако те обича и държи на теб, няма да те пази само с прекъснат полов акт. То е същото, като да скръсти пръсти зад гърба си и да се надява да "не хване". Това не е надежден метод за контрацепция и изобщо не е подходящ за момиче на 15 години. Така, както описваш нещата, бременността е напълно възможна, за това, ако този месец ти дойде и всичко е нормално, лично аз те съветвам да си поговориш с твоя човек и да обмислите заедно друг метод за предпазване, а не да се водиш по неговия акъл, защото на него му е по- добре така. Успех и пиши какво е показал теста. Стискам палци всичко да е наред.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: b876c07017
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Неопитни сте да се пазите по този начин! Или ползвайте презервативи, или забравете за секса, освен ако не искаш да правиш аборт преди 18 !

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 75dc2a4819
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Да, възможно е напълно да си забременяла. Дано не си де, но все пак. Добре, не мога да разбера защо като ти самата осъзнаваш, че по този начин си създаваш стрес и проблеми, пак продължаваш. Обичала си го.. обичай и себе си. Ти му угаждаш да правите секс без кондом, но последиците един ден ще са само за теб - ще забременееш без да си готова за това, има вероятност и мъжа до теб да те зареже точно в този момент и ще бъдеш съсипана. А има и друг проблем - голяма част от мъжете не обичат да се подмиват често и ако го правиш без кондом с някой такъв, всичката мръсотия отива в теб и после ще имаш течения, сърбежи и глупости. И да, правилно си се сетила, макар и късно, че в предеякулационната течност, която той отделя преди да свърши и която НЕ УСЕЩА, може да се съдържат сперматозоиди и да стане гаф. Дано сега не е станала беля и ако не е - няма слаб характер, няма "обичам го", а настояваш за презерватив. Ако ти откаже, приеми, че не му дреме за теб. Винаги трябва на първо място да обичаш и уважаваш себе си, за да може и другите да го правят.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f68d186811
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Същите простотии и аз ги правя 4-5 пъти на ден... Направо все едно аз съм писала тази история. Колкото теб съм. Спокойно, едва ли си бременна. До номер 1: тестът за бременност се прави първият ден след като ти закъснее цикалът, на листовката от " Sure Check" така пише.. не знам
Направи си теста и само се моли да не си забременяла, а от другия път си помисли дали искаш да имаш тези притеснения. Бъди твърда, ако той те обича едва ли е с теб заради дексът

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 7f64f4a888
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Честито, мамо!
3-4 пъти на ден, луда ли си? На границата на безопасното е 2 пъти в денонощие - трябва да са минали поне 8 часа между актовете. Което означава сутрин и чак вечер, примерно.
И не мога да си представя ако на 15 така се праскаш като за световно на 35 какво ще правиш, сигурно празна изобщо няма да стоиш отдолу.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 7309adfc71
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз също като теб така правих и забременях. Хубавото е че съм бая над твоите години.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 7309adfc71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Значи тестът се прави не след закъсняване а след секс-една седмица. Но и по рано отчита.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d43af8531b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От авторката:
Към #1 - Знам, че е много тъпо от моя страна, знам, че вината е моя. Направих теста, не съм бременна, след две седмици ще направя още един. До колкото знам ако съм забременяла в последните 14 дни няма да излезе... Може и да се бъркам, не съм сигурна. Колкото до темата какво е положението ако съм бременна, знам рисковете, физическите и психическите травми.
Силно се надявам следващия тест също да е с една черта, но в крайна сметка всеки си сърба това което сам си е надробил.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d43af8531b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От авторката:
Към #1 - Знам, че е много тъпо от моя страна, знам, че вината е моя. Направих теста, не съм бременна, след две седмици ще направя още един. До колкото знам ако съм забременяла в последните 14 дни няма да излезе... Може и да се бъркам, не съм сигурна. Колкото до темата какво е положението ако съм бременна, знам рисковете, физическите и психическите травми.
Силно се надявам следващия тест също да е с една черта, но в крайна сметка всеки си сърба това което сам си е надробил.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 93d264212d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Започвай да мислиш имена

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 476a70558b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Не искам да те плаша, ама дано не видиш две чертички! На приятелят ти му е лесно, ама като стане белята ти как ще се оправяш? Така, че единственият ми съвет е "Мисли с главата си!!! ". Стискай палци тоя път да ти се е разминало, обаче друг път не прави глупости!
Презервативите струват под левче, а колко струва да имаш дете на 15?

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d43af8531b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Авторката: Искам да благодаря на всички, които се опитаха да ми бъдат полезни. А на тези, които писаха възмущения - Не трябва да съдите хората, които имат нужда от помощ. Щом не бихте могли да помогнете не коментирайте.
За тези които ги интересува - цикълът ми дойде. Обаче чувствам адска болка, ту в левия, ту в десния яйчник, някой има ли идея какво може да ми има? Друг път не ме е боляло така, пък винаги ме боли по време на цикъл, Но и двата яйчника, а не само единия и никога не ме е боляло толкова зверски...

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 712ce0fecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Доста глупави коментари прочетох особенно този който гласеше че пишело един ден след закъснението ами драги тя ако забременее ден преди да и дойде неможе ден след закъснението да отчете при някой дори през първата седмица не отчита защото тестовете отчитат наличие на хормон при бременност който в началото е твърде малко една позната беше в 4та седмица когато и излезе съвсем бледа втора черта такаче не говорете прибързано авторке изчакай 7 дни поне и направи тест тогава по сигурен ще е резултата и дано няма нищо толкова мъже слагат презервативи вярно не им е приятно но пък дете на тези години по добре ли ще е нека помисли и за теб твоя приятел щото за него лесно ама ти после какво ще правиш недейте така това не е игра а и на твойте години си е опасно. И какво е това че неможеш да казваш ''не'' ами той утре може да иска тройка с негов приятел ти пак ли ще кажеш ''да'' само защото неможеш да отказваш? Ти на първо място си жена и трябва да мислиш за последствията от едно безхаберие какво може да стане и най вече да казваш ''не'' когато трябва и да остояваш на думата си правенето на деца е съвсем сериозно нещо не бива да му позволяваш да прави каквото иска последствията ще са за теб и прочети повече неща относно секса мъжкия член и т. н. за да си наясно с всички опасност и да няма повече такива теми иначе немисля че ще си забременяла случвасе твърде рядко но не е невъзможно а точно моята приателка си изпати супер хубаво щото и тя неможеше да казва ''не'' помисли си хубаво дали искаш деца на тези години или си практикувайте секса с предпазни средства.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker