Странен ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121596)
 Любов и изневяра (29819)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21920)
 Семейство (6491)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7320)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1742)
 Други (18634)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Странен ли съм?
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 1744 пъти
Здравейте, пише ви момче почти 12 годишен, шестокласник. Пиша тук за първи път, малко съм притеснен но ще ви разкажа. Голям фантазьор съм, понякога си представям че съм във филм, помякога си говоря сам, имам доста мечти. Имам едно момиче съседче 2 ри клас е, понякога майките ни се събират, а ние си играем(да не си помислите нещо мръсно). На нея и е интересно да играем с плюшени играчки :Д. Понякога и аз така си играя когато ми е скучно. Странен ли съм? Питам ви защото това е единственото място на което можеше да споделя, понеже някои биха ме спукали от подигравки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 835c8c2daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Според мен не си никак странен. И аз съм така по принцип си представям понякога, че съм във филм, предаване и такива глупости. Не се притеснявай според мен не е нещо странно или нещо за което да се притесняваш. Това за играчките, по добре да си играеш с мечета от колкото да правиш нещо нередно, така че. Все пак си на 12 ;)

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d1bd9922f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ами не, изобщо не си странен - напротив. Твоите игри говорят дори за над средната интелигентност поне в социален аспект. Съумяваш първо да намериш общ език с много по-малко дете и да общуваш с него. Играта с плюшени играчки на 12 г. и при двата пола не е нещо нетипично - ти фантазираш, измисляш им истории, с което преработваш наученото в междучовешките истории. Да, може традиционно момичетата да играят с играчки, а момчетата с колички, но това е грешна рамка и представа. Днес и момичетата могат да играят с колички, а при момчетата психолозите препоръчват поне една кукла да имат точно за игри като при теб.
Плюшени играчки иначе и двата пола имат с удоволствие -заместват до някъде домашния любимец, доверен приятел, който винаги си мълчи и не може да те предаде. При подтиснати деца често са отдушник.
Моят доведен син спа с плюшено зайче до 16 г.. После порастнаха децата, скрихме играчките, а наскоро пак ги изкарах при пренасянето ни и гледам, че той си ги беше гледал.
Наслади се на детството си - веднъж ти се случва. Имаш цял живот време да бъдеш голям.
Скоро и теб ще „удари“ хормона с пълна сила и никога няма да е същото, а играта с момичета пък ще ти помогне като порастнеш да можеш да ги разбираш и ще си привлекателен за женския пол. Моят племенник от малък си играеше с момичета, а днес има много приятелки и е търсен „ерген“ :). На 18 г. е и наскоро дори си подхвърляше топка с едно 5-годишно, което ни беше на гости - нормални неща. Човешко.
Аз съм на 30 г. и събирам плюшени, а мъжът ми пък чете книжки Мики Маус и Доналд Дък (ТАЙНО). Събира си ги и има поне 100 -150 броя, но толкова го е срам като ги купуваме и казва винаги много шумно „А, виж племенникът ни как ще се зарадва, дали има този и онзи брой“
Всички възрастни с удоволствие бихме се сменили поне за ден с теб :) - виж ни само с деца как се вдетеняваме и излагаме, а по детските площадки не една люлка се е пречупила под някой дебел родителски задник, за да „покаже“, разбира се.
Наскоро бяхме в един МОЛ. На горния етаж има детски кът, но повечето „деца“ си бяха родители - един баща на 40 „показваше“ поне 30 минути на синчето си как се кара камионче, а на долния етаж пък имаше огромни плюшени еднорози, на които възрастните се качват и подскачат. Направо един след друг се изредихме :)))
Наскоро направиха детски площадки в града ни - нови и шарени - родителите ходим там заради нас, не заради децата си и където все още се подбираме - бъди сигурен, че ще намериш някоя майка, а и баща там :)

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d5df484694
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Кaкво "трябвa" дa е стрaнно според теб? Описaл си едно нормaлно и здрaво момче нa 12 г. не видях нищо стрaнно или рaзлично от което и дa е друго нa същaтa възрaст. Aко имaш предвид, че си рaзлилен от някои, които нa същaтa възрaст се опитвaт дa изглеждaт "големи", копирaйки бaтковците... aми стрaнните сa те, не ти. Хубaво е, че мечтaеш, дори че си и говориш сaм :) знaчи сaмо, че си с богaт вътрешен свят.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3eab3bd7eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, странен си !
:D

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 52e724f255
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Нищо странно няма. Странно щеше да е, ако на тази възраст ти липсва желание за игра и фантазиране.

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 4f979dc1cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не си странен, а прекрасен! Моля те запази се такъв, колкото в възможно по-дълго. Мечтай, фантазирай, вярвай в доброто, колкото и трудно да е. Играй с плюшени играчки, смей се на привидно простички неща. Как искам да съм заобиколена от такива хора. Ти си и още мъничак , но моля те опитай да се запазиш такъв!!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: c71d535c38
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора: номер 6, предполагам сигурно си се шегувала когато каза че искаш да си заобиколена от такива хора

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 600e07700e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Хич не си странен! Един съвет: не всяка странност е лоша, защото ти май смяташ странен за синоним на лош. За обществото е естествено да подходи с недоверие към различното поведение, защото тяхното мислене е "Той не прави същите неща като мен. Защо ли? Да не е от друг животински вид? " и оттам идва резервираното държание (страх ги е да не си някой хищник, който да ги изяде - остатък от миналото, когато сме били по-близо до животните, отколкото до настоящето си състояние :) ), а при някои и подигравки, за да затвърдят мястото си в обществото ("Вижте ме колко съм нормален! Не като този/тази! "). Точно тези с подигравките са по-странни и повече аутсайдери от теб или някой друг. Накратко - прави го, докато ти доставя удоволствие и хич, ама хич не се интересувай какво мислят другите! Това е твоят живот, а не техният! Твоят е, да! Щом го харесваш такъв, те да вървят... да броят щъркеловите гнезда по стълбовете!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker