Притеснявам се! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121265)
 Любов и изневяра (29727)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3183)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18543)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Притеснявам се!
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 1471 пъти
Здравейте, аз съм момиче от 8 клас. Мислех си какво заглавие да сложа, но това мисля, че описва най-добре нещата. Тази година съм в нов клас. Не съм сама-с моята най-добра приятелка и още няколко момичета и момчета от стария ми клас и се запознах с повечето нови от класа. По принцип съм много притеснителна за всичко. За тестове, изпитвания и домашни. Винаги си уча и винаги не се чувствам сякаш съм написала и научила всичко. Имам затруднения и понякога не мога примерно да реша някой задачи по математика или да напиша нещо по английски. Това ме притеснява и се чувствам ужасно. По принцип всяка година (от 1-7 клас) съм завършвала с отличен дори и не пълен (от 5, 50 нагоре). Взех си матурите. Може би заради труда който полагам.. и се подценявам много. Дори и се притеснявам за начина по който се обличам.. дали е много скучен или много разхайтен или не знам. По принцип ходя с дънки, ризи и някакви горни, рядко с пола и то ще е с клин или чорапогащник.. не звучи никак странно но мда.. Не искам хората да си правят по грешни изводи за мен.. знаете кифла.. и някакви такива неща. Не ми е приятно, защото не искам да съм като тези момичета, искам да успея и да бъда истински човек. Проблема е, че мисля твърде много нещата.. моля ви давайте мнения ;х Малко объркано написах всичко, но просто.. да. Чакам съвети и благодаря за вниманието! (:

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 5c7510ff13
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се притеснявай от това, което си. Бъди себе си. Просто не се затваряй и гледай да общуваш с всички нормално, дори и с тези, които не ти допадат, като кифлите например. Не говори зад гърба на никого и не се намесвай в безсмислени конфликти. Относно учебния процес, според мен си умна. Това, че си изградила навици в ученето е добре. Тепърва ще започва да ти става скучно в училище, така че е добре щом като малка си размърдвала мозъка си повечко.Сега ще ти е мн. по-лесно. Общо взето всичко е наред при теб. След няколко седмици ще свикнеш. Успех !

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e6a2102ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи умна си няма за какво да се притесняваш продалжавай само така имаш хубав успех и т. н. както каза че се обличаш не е скучно а за кифленско да не говорим един съвет ако желаеш пола носи само с чорапогащник с клик не стой добре мое мнение не се налагам избора е твой както и стила иначе клинчета дънки анцунзи с тениски блузки ризки напълно нормално се обличаш кифленския стил е много къса поличка плитко бюстие да се показват ''прелестите'' ако така мога да ги нарека силен грим много обем сещаш се стил (рошава гарга или птиче гнездо)) и нищо под гнездото интелегентноста им е твърде ниска невиждам защо мислиш че може да приличаш на тях като нямате нищо общо и все пак не се карай с тях всеки е различен а няма нужда от кавги и интриги по добре се сприятелете все пак ще сте още години заедно. Не се притеснявай а докъто е време създавай нови приятелства и учи това е в твоя стил което е супер умна си не се подценявай има доста слабо интелегентни хора а ти не си от тях за което трябва да се радваш за успеха който си постигнала не се отказвай а продължавай така.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: f124777af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря ви за съветите! :)
-авторката

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker