Аз, той ,ние и НАШАТА любов от разстояние - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз, той ,ние и НАШАТА любов от разстояние
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 1776 пъти
Здравейте.
Искам да помоля редактора да публикува моята история защото имам нужда от съвет, благодаря предварително.
Търсих, но не намерих подобна история. Става дума за любов от разстояние. Е, моята, нашата любов с момчето на мечтите ми е точно такава. Аз съм момиче на почти 17 години, а той е на почти 18. Ходим от 3 месеца(ще си кажете след като прочетете цялата история, ако не ви омръзне да я четете докрай, че това е поредното заблудено 17 годишна пикла, която не знае какво е любов и само се филмира и заблуждава)Та така, ходим от 3 месеца, нещата са идеални, постоянно говорим или си чатим по скайп, фейсбук, всичко... Играем заедно игри, гледаме филми заедно по скайп.. Но проблема е, че той не е от София, а аз съм от София, а той е на 50 км от София, не е много, но пак е разстояние, няма финансови възможности да идва да се виждаме всеки ден.. Виждаме се доста рядко, той има роднини, които живеят в моят квартал. За тези 3 месеца сме се виждали 7 пъти, може да си помислите, че няма смисъл нашата връзка от малкото наброй виждания, но за мен точа е момчето с което искам да остарея, искам винаги да бъда до него, а той до мен.. Доказвал ми и и ми е показвал, че ме обича.. Родителите му знаят за мен, брат му също, брат му ми е казвал колко мног означавам за него и аз му вярвам.. За мен, а също така и за него това не е проблем, защото за сърцата които се любят дори и смъртта не е раздяла. С него се караме и се сърдим постоянно, но не за повече от 5 минути, но нали точно това е любовта? ! Той е момчето, което е било до мен винаги през тези 3 месеца, не ме е оставял никога сама.. А също така и мнгоо го ревнувам, той не ми е давал поводи за ревност и че би ми изневерил, но просто съм такава много съм ревнива, искам го само за себе си, той е всичко за мен.. Скарах се с най-добрата ми приятелка заради него защото тя завиждаше на щастието ни и аз просто реших, че той ми е по-важен от всички. Преди 1 час бяхме заедно, а вече ми липсва до болка, липсват ми целувките му, усмивката му, ласките му, топлината му, смеха му, блясъка в очите му... Според мен ще се справим с разстоянието сега е по-трудно защото сме на училище и двамата, а той и работи + това... Но януари трябва да изкара книжка и нещата ще станат по-лесни, аз имам търпение да чакам, знам че си заслужава защото един ден ще бъдем заедно.. Той е моето съкровище и бих избрала той да бъде щастлив, отколкото аз... Благодаря на всичко, които прочетоха историята ми, дори не знам защо я споделих, съвет ли искам или просто мнение, не знам, но ще се надявам да споделите какво мислите и според вас дали е възможна тази любов?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: e20f051901
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това не е любов, това вашето се нарича "чалгарска любов" с цялата тази ревност, спорове и караници. :)

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a28abc8076
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   нас с мъжа ми ни деляха 2000 км и сега сме заедно. Сама си прави изводи

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ea2e508536
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Миличката.. Аз съм на 16.. И вече изпатих от същата връзка като теб. При нас бяха 2 години, той беше на 250км от мен. Обичахме се много. Но след известно време нещата от хладни започнаха да стават студени.. И да, силно се надявам, че момчето е свястно и ще те обича до край! Но никога не изричай думата "завинаги" :) И между другото при мен беше така, че се виждахме 1 път на 2-3 месеца. Така че недей да се тревожиш, има ги много по зле.
- Yuume

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 8bd0ac939d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Авторке никой неможе да ти каже дали тази любов ще съществува вечно защото просто ние неможе да знаем какво му се върти в главата но иначе да възможна е ако те обича найстина а не се ебава само. Ако найстина се обичате толкова много нищо не ви пречи най малко километрите а и ще пораснете ще завършите може да се премести и той всичко е възможно но какво ще стане това е въпрос на време само времето ще покаже но от сърце ви желая тази любов да е истинска и вечна да се обичате много да се слушате и да сте си верни един на друг. :) Звучи красиво но небързай много да се доверяваш обичай го обичайте се но дори и да се разделите един ден (дано това нестава) ще имаш хубави спомени. Дано и той изпитва същото което и ти. А километрите авторке това не е нищо вуйчо и вуйна бяха от още по далечни градове над 100км. но той ходеше е сега са женени с дете щастливи разтоянието не ги отдалечи а дори ги сплоти защото когато сте далече чакате с нетърпение да се видите да използвате всичкото време заедно докъто ако я няма тази тръпка по бързо ще си омръзнете та това дори според мен е в плюс ако му имаш вяра :)

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ab2bc3fb18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм с моя приятел от 3-4 месеца, а дори още не сме се виждали. Той живее много по-далеч от мен. Цени това, което ти се случва. :)

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 3777340b81
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хей, здравей!
Аз съм момиче и съм на същата възраст като теб. Прочетох цялата ти история и искам да ти дам съвет или мнение както искаш го приеми, че трябва да се чувстваш щастлива от това, че се виждаш с приятеля ти. :) Аз бях с момче, което живее много далеч от мен две години и малко без дори да сме се виждали. Разделихме се не заради разстоянието, но това няма значение. Така, че щом толкова много се обичате се борете и не се отказвайте, наслаждавайте се на моментите, когато сте заедно!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: cc6f0036d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От АВТОРКАТА..
Искам да благодаря на всички, които изразиха мнението си и ми дадоха съвет, наистина много го оценявам, а колкото до номер 1 не бих нареква любовта ни 'чалгарска' тъй като дори не слушаме чалга, хаха :) Радвам се на всеки един момент от срещите ни. Само ме е страх да не си отидат чувствата, но както казахте само времето ще покаже какво, що ще стане. Той наистина ме прави много щастлива, показвал ми е и ми е доказвал, че съм единствена.. С родителите си не е в много добро отношение и ми каза, че аз го обичам повече отколкото те го обичат и той ме обича повече от себе си, приятелите му ме харесват, родителите също.. малко шантава история баща ми и баща му, когато са били по-млади са били в един клас и са си били приятели, хаха. Чувствам, че той е момчето за мен, само при мисълта, че не е мой, не е с мен ме боли ужасно много и се надявам никога нашата любов да не слършва, той ми беше казвал, че има наистина сериозни намерение към мен, но не се знае утре какво ще се случи.. Кълнял ми се е гледайки ме в очите, че няма друга, вярвам му, но ме е страх да не си намери някоя по-близка, с която ще се виждат всеки ден, а той ми отговри, че няма никой по-близка от мен, защото съм му в сърцето.

 
  ...
преди: 8 години, 4 дни
hash: fabe1366a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз. съм във връзка от разстояние (момче съм на 21 г. ) Заедно сме от 3 години и половина а ни делят цели 230 км.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5269050585
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Мила, няма да се притесняваш таи любов е възможна! Аз имах едно гадже, което живееше в София, но поради лични проблеми се премести в Белгия с техните. Ходихме в продължение на година и половина, той си идваше всяка ваканция, аз го чаках... Но се разделихме, защото нещо му стана последните два месеца и ме удряше когато се карахме и ме обиждаше и не изтърпях и го скъсах. Знам, че ме е обичал и че още ме обича, защото и сега всяка ваканция която си идва, първото нещо което прави когато дойде в София е да дойде до нас и да започне да ми обяснява колко ме обича и че се е променил и че иска да сме заедно, но не му вярвам. Намерих си момче, което обичам наистина много и ме оценява и ми има уважение, разбираме се и всичко е супер. Както и да е-мисълта ми е, че това е невероятно нещо, щом се обичате бъдете заедно въпреки всичко и всички. Много любов ви желая и щастие и всичко най-хубаво!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: bc23d163da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Имам същата история, на почти 18 съм, с моето момче сега направихме 2 години и то от разстояние, той е от софия а аз съм на 170км от него. Изкарахме 2 години, остана още 1 дано и тя мине по-бързо и да бъдем заедно вече завинаги. Не се отчайвай, ще става много трудно но ще издържите ако се обичате и се искате достатъчно!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker