Историята на един объркан човечец.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Историята на един объркан човечец..
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 1432 пъти
Здравейте, никога не съм писал в този сайт, но както се казва - винаги има първи път за всичко. Бих искал просто да споделя някои неща с Вас и ако някой си изкаже мнението ще съм му благодарен! :)
И та.. на 17 години съм вече и до преди 7 месеца си имах приятелка, но просто се мъчехме двамата да сме заедно и решихме да се разделим, говорихме да останем приятели, но това не се случи, макар че сме в един клас не си говорим изобщо вече. Ще я нарека А., след А. започнах да се занимавам с едно доста умно момиче, но там заради страх от нейна страна не се получиха нещата. Имаше си някакъв изграден щит и трудно допускаше хора до себе си, радвах се, когато разбрах, че не съм й безразличен и започнахме да излизаме често, стигнахме до етапа с целувките и секса и до там.. край. Тя сама ми призна, че я е страх от нова връзка, защото все още не била превъзмогнала бившия си приятел, а там имаше доста драми. Тя беше се опитала да си реже вените заради него, макар че й повтарях, че не ме интересува колко ще чакам, и че само тя ме интересува поради една или друга причина нищо не случи. Поддържаме често връзка, но не прекрачваме вече границите на friend зоната. През тези месеци изгубих и един приятел, може да го нарека брат, но пътищата ни се разделиха, не го приех много добре, дойде ми като гръм от ясно небе. Та, от една седмица започнах много да си мисля за А. и за момичето, по което си падах.. какво би било, ако не се бях разделил с А. и какво би било, ако нещата се бяха получили с другото момиче. Рядко спя вече, защото легна ли си сънувам или едната, или другата. По принцип ходя на фитнес и тогава не мисля много за подобни неща, но лятото бях 6 дни в седмицата на работа и сега малко си почивам. А забравих да добавя нещо за себе си(ако е от значение) - С добър външен вид съм, поддържам се, имам чувство за хумор, не пуша(странно, нали? ).
Какво бихте ме посъветвали да направя.. с какво да се занимавам, че да не мисля да минали неща, мястото ни не е в миналото, а в настоящето, но просто понякога не можеш да се оттървеш от миналото. Скоро пак се завръщам към тренировките си и там ще имам горе-долу някакво разнообразие, но какво друго? Да започна да се занимавам с някое момиче?
Бих се радвал да споделите мнение.

Поздрави,
М.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 6c4633e7ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всеки е имал такива драми ;)
Лично аз много след като се събрах с втората си приятелка, мислех постоянно за първата.. Дори вече не ми допадаше външния й вид, обаче пак нещо я задържаше в мислите ми.
Не се отчайвай толкова. Живота ти не е свършил след тези две момичета, за всеки човек си има половинка.. А представяш ли си някой ден да се беше събрал с второто момиче и да се питаш - Какво ли щеше да е ако не се бях събрал с нея..
Вдигната главата и смело напред!! Все ще се намери твоята принцеса (някой ден.... ).
А относно другото момиче, опитай се да й обясниш че ти не си като бившият й, и че станалото станало... не може цял живот да не се обвързва отново понеже нещо не е било както трябва..
Все едно докато тича да падне, и после няма да тича повече за да не пада, така ли?
Намери ключа до сърцето и разумът й. Постигнеш ли го от там нататък тя ще стане твоя.. КЪСМЕТ!!

~Момче на 17 години.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: fad3014018
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти, аз съм момиче на 18 и ще се опитам да ти кажа моето мнение и да ти дам съвет доколкото мога. Първо смятам, че няма как да не мислиш и да забравиш А., след като сте в един клас, ти я виждаш постоянно и това ти играе лоша шега. После главата ти съвсем се е омотала като си намерил второ момиче и тя е била някаква доста драматична, а смятай, че нещо и тя не е в ред щом заради момче ще си реже вените, в моите очи тя е смешна, защото има хора с тежки заболявания, хора които се е наложило да им отрежат краката или ръцете, но се борят за живота, а не се самоубиват. Нея просто я изключи като всякакъв вариант, прави си сметка, че ако беше тръгнал с нея и се бяхте скарали щеше да си изпореже ръцете и ако искаш да скъсате щеше да ти заплашва, че ще си среже вените и ти щеше да останеш с нея само и само, за да не вземе да умре и после да ти тежи на съвеста. Съветвам те да спреш всякакъв контакт с нея, ако я блокираш, още по-добре, такава приятелка не ти е нужна. В крайна сметка те съветвам поне приятелски да завържеш контакт с тази от твоя клас, дали ще бъде някакви закачки, дали ще си подсказвате, но в крайна сметка смятам, че ще бъде добре да разбереш дали има гадже, няма ли, как върви живота й, седни и си лафи с нея съвсем човешки, може да се организирате 5-6 човека да отидете на дискотека, с малко пари и ще влезете и на 17 години, аз на 16 съм влизала, питаш дали може да се измисли нещо и вместо вход 5 лева давате към 15-20 и сте вътре. Там ще пийнете и туко виж и тя си признала нещо, но ако видиш, че тя започва да се държи добре е хубаво да й кажеш как се чувстваш и да й кажеш, че не искаш да я притискаш, а само да ти честен с нея и ще я разбереш, ако не те иска. За трето момиче просто не ти е време, трябва мозъка ти да е чист, да нямаш чувства към никоя и тогава да имаш ново гадже, иначе кашата ще стане голяма. Отностно това как да се справиш, еми ходи по купони, продължи с фитнеса, а може и да се зарибиш по някоя игра като league of legends, там хората забравят реалния свят като цяло.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ac208a51f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз също съм момче на твоята възраст и от няколко години се занимавам с психологията. Вече имам интереси и към философските дисциплини. Това е друг въпрос.

Ще започна с анализа. По начина ти на писане, мислене и действия, ми стана ясно каква личност си. Ти си свободен човек, израснал из отговорни родители. Ако останеш в дилема "мама или тате", ще избереш "мама". Не си отличен ученик, но си леко над добрият. Обичаш живота, намираш смисъл да живееш. Правилното ти писане се дължи на интернет, игри и тн., не на учител. Мислиш си, че не се влияеш от мненията на другите, но не си прав. Не обичаш да правиш безсмислени неща, правиш неща, от които можеш да си извлечеш полза - което не е от най-добрите. Със сигурност имаш къса, кестенява коса. Кафяви очи и къси пръсти. Не обичаш да си гризеш ноктите и го приемаш за ненужно. Обичаш да носиш дрехи с тъмни цветове, а обувки - тип кецове. Предпочиташ да носиш дънки, и не ти е проблем да тренираш с тях. Активен си в социалните мрежи и обичаш да споделяш лични постижения, но не винаги го правиш.

Ще завърша със съветите. Човеците на тази възраст покриват изискванията на втората психологическа криза. Често търсят вината в себе си и съжаляват за неправилните си постъпки, опитват се да ги забравят - но не успяват, съвестта не им позволява. Мислят, че са способни на всичко и могат да разрешат абсолютно всички проблеми сами. Не всичко е толкова лесно. Та, предлагам да си възстановиш психиката, извличайки си вниманието по други интереси. Чети, очи, споделяй. Опитай се да мислиш за бъдещето си и за кариерата, но позволявай на връзките да ти влияят и поставят бариери на пътя, който ще извървиш. Осъзнай се!
Вярвай в бог!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: c6ea0c25f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До номер 3 - Lol, приятел, изуми ме, браво! Доста неща позна за мен. В училище се опитвам да изкарвам поне петици, и успявам в 98% процента от случаите. Преди играех игри, поддържах вериги, но вече ми стана все едно дали ще се занимавам с игри, форуми и etc. Не съм най-грамотния човек, но поне се опитвам. Във facebook стоя не много време онлайн, гледам да се занимавам с нещо друго - Излизания с приятели, чета книги доста често и списания. Само да вметна, че А. ми писа и започна да се държи доста мило с мен, не успявам да й хвана настроенията, все пак момичетата трудно можеш да ги разбереш.
Поздравления за човека написал коментар номер 3!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker