Изнасили ме, дали ме обичал? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121187)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Изнасили ме, дали ме обичал?
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 4158 пъти
Здравейте аз съм Елена на 18 от София, много ми е трудно да кажа на нашите какво преживях защото наистина много ме срам. Но се надявам някой да ми даде съвет какво да направя.
Приятелят ми, провали животът ми а цели 4-години сме заедно.
Познаваме се от деца играехме си заедно, отраснахме заедно бяхме съседи. Когато и двамата на 14, осъзнахме че сме един за друг. Беше вълшебно! Той, винаги беше до мен.. когато плачех той плачеше с мен. Постоянно бяхме един до друг. Но родителите му особено много не ме харесваха, той когато стана на 17 се изнесе заради тази причина. Намери си малка боксионера захвана се на работа и то нощна смяна да я плаща, напусна училището. Чувствах се виновна че го направил вече цели две години живее там. Беше ми гадно че живее в някаква малка дупка. Аз боядисах с него. Идвах при него често и му готвих ядяхме заедно. Бяхме още по близки. Почнахме по рядко да се виждаме защото той беше на работа а аз на училище. Искахме всеки един момент да сме заедно. Аз си мислех че любовта му е охладняла към мен но не беше така. Той даже татуира името ми върху лявата си гърда той ми каза че така ще съм му върху сърцето. Лъжех нашите, че ще уча с приятелки а отивах при него, заспивах при него, върху гърдите му. Не можех да се насладя на прегръдките му, той ме прегръщаше силно и ми говореше за бъдещето какво иска да направи. Искаше да се оженим и да имаме дете, това беше една негова огромна мечта постоянно ми говореше за това. Аз също исках да се оженим и да имам дете но най-първо исках да завърша. Той ме подкрепяше в всяко едно мое решение. Когато се карахме и дори аз да съм виновната дори не минаваше 5-минути и той ми се извиняваше, а повечето пъти аз съм била виновна. Той винаги ме караше да се усмихвам. Имах късмет че имам такова момче. Обичах да заспивам с него в прегръдките му но трябваше да лъжа родителите си че съм при приятелки чувствах се гадно че ги лъжа и че отивам при него. Та целия ми кошмар, стана преди месец когато пак казах на нашите че ще съм в приятелки а бях при него.. Пуснахме си филм, смяхме се и ядохме както обикновено и си легнахме завихме се и ме прегърна както винаги. Почувствах ръката му, отдолу много ме заболя той ме стискаше доста силно и чувствах как забива ноктите си към вагината ми.. Аз се отдръпнах. Болка почувствах.
Станах от леглото веднага а той ми каза, че съжалява. Аз исках да си тръгна исках да отключа вратата но не можах той ме дръпна, махна всичките ми дрехи и ме изнасили. Чувствах се като животно не мигнах цялата вечер. Виках, крещях но.. не спря. Като свърши.. той се преоблече. Нищо не ми каза и се обърна. Аз бях разплакана в кръв, загубих девствеността си а това беше важно за мен. На сутринта ми се извини, плачеше и казваше че съжалява. Аз го ударих.
Дали ме обича? Цели 4 години сме заедно. Не искам да му простя но го обичам. От както се случи това не излизам прекъснах даскалото и си стоя. Но умирам от вътре чувствам се ужасно.. Гнус ме от него не бих му простила но го обичам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 51337ac56d
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   И двамата сте пълни глупаци, но и нямате никакъв родителски контрол - как така ти скиториш ОТ ГОДИНИ без родителите ти да знаят къде и второ - как така той на 17 г. напуска жилище и училище? Нямате ли родители, бе хора поне да ви влеят акъл в главата. На теб да ти кажат например, че като не искаш секс да не спиш в жилището и под завивката на мъж и още - какви деца си тръгнала да правиш на 18 г, с пет лева в джоба - отиди дори да се провериш да не си забременяла, че съвсем ще го закъсаш. А за него смях - с основно образование, тръгнал семейство да прави. 73% от децата на хората с основно образовние живеят в бедност - говоря за ИСТИНСКА БЕДНОСТ. Само 3% от децата на висшистите са застрашени от бедност - смятай. При среднистите, каквито явно са родителите ви, е четири пъти по-вероятно да си беден от при хората с висше образование. И вместо да мислите как да се образовате, за да живеете по-добре и един ден да предложите по-добър живот на децата си вие какво правите? Оставате с основно образование, правите примитивен секс (от глупост, неопитност), живеете ден за ден.
Колкото до любовта - обича те по свое му, но с любов семейство и дете не се хранят. На 18 години си, вече жена - ти от 4 г твърдиш, че имаш връзка с този мъж, а защо не сте правили секс по нормален начин, а си позволила сексуалното дразнение да го направи животно?
Сметката е проста - или си с един мъж, или не. Не може да си легнеш при един 18 годишен фрашкан с хормони младеж и да очакваш да си станеш девствена.
За мен и двамата сте не само незряли, идващи от безхаберни семейства, но и сте на път самите вие да продължите семейната традиция - гладни да създадете ненужни, нежелани деца.
Да, определено те е изнасилил, но и ти си го предразполагала и дразнила от години.
Според мен това е краят на връзката ви и ако не си забременяла това е по-добре и за теб, и за него. Той ще може да се върне в семейството си и да завърши училище, а ти също.
Така е най-добре за всички.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2c4ed39f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На 14 се залюбвате, на 18 заживявате почти заедно. Как се търпи 4 години без секс, той да не е от дърво? Ти какво си искала от него, само гушкане ли? А как се е чувствал той? На тебе ти е гот да се гушкаш, но мъжа при възбуда става неконтролиращ се самец. Ако той не се разтовари докрай, тестисите му стават много болезнени и той става като звяр. Щом те е изтърпял 4 години и не е нахалствал, значи те уважава и обича, но в случая хормоните са го умопомрачили и не е издържал повече на мъките. И без това си вече разпечатана, опитай при следващият ви секс как ще се държи, ако отново е груб с тебе, поговорете и го предупреди, че това не може да продължи така. Ако не иска да се съобрази, по добре си намери друг.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: aa4dce46e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Измислицаааа! Стига бе човек, не ти ли писна вече? Миналата тема беше за момиче сирийка на име Ясмин и гаджето й Владимир, който също така татуирал името й върху лявата си гърда и една вечер я стискал за вагината. После имаше някаква тъпотия от сорта на това че я бил завил с кафяво топло одеало и измислици и измислици... Престани вече! Пълниш сайта с простотии! ПРЕСТАНИ!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1d192022a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   При други обстоятелства бих го определил като изрод, но 4 г. да спиш с него и да не му пуснеш... Ами ти направо си си го изпросила. На мен жена ми ми пусна на втория месец и направо бях на ръба да откача. Целувахме се, натискахме се, мокреха ми се гащите, а накрая ядец. А 4 г. просто си е садизъм. Айде и аз не съм привърженик на бързия секс още на 1-2-3 среща, ама това са 4 г. за Бога. Хубаво в началото си била малка наистина, ама сега си на 18. Какво очакваш?

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: de8700e4ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Една жена не може да се откаже от секс когато си иска. Идва един момент в който връщане няма и щом не искаш секс не отиваш до тази граница. Жалко че по този грозен начин си разбрала това. Аз дори не мисля че това е изнасилване. Щом сте голи под одеалото и си бъркате по където ви падне то всъщност вие вече сте правили секс. Как да те изнасилят по време на секс?

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 91c20b2b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако, един мъж не уважава правото ти да кажеш-не, това изобщо не е мъж и не знам, как може да обичаш такъв човек, който е очевидно, че не те уважава. Една жена има правото да каже, както, , да", така и, , не" и това не я прави нито курва, нито сдухана, а просто жена, която може сама да взима решения какво да прави с тялото си.
Докато си се мотала у вас без работа, можеше да пиеш хапче, за да не стане някакъв инцидент, защото се случва всичко... Не си виновна ти, че си го дразнила... той няма никакво право да постъпва така без твое желание, още повече, че това е първия ти път и е било болезнено за теб... Мога да ти кажа на номер едно, че аз пък съм си лягала девствена до мъж и девствена съм ставала... зависи от мъжа! Всички обвиняват жените, но никой не си дава сметка, че мъжете са тези които са длъжни да се контролират, можел е да те помоли да го облекчиш по друг начин, дори и само да се понатискате през дрехите или дори сам да се задоволи, ако е толкова сериозно положението... но да ти причини това. Знаейки, че ще му простиш от тук нататък ще прави каквото си иска с теб, защото ще знае, че ще се върнеш. Тук, не е важно дали обичаш него или себе си повече, ако имаш гордост и самоуважение ще си тръгнеш и ще намериш мъж, който ще направи следващия ти опит в секса прекрасен. Не се страхувай и не се чувствай виновна! Не ти, си животното в случая. Сподели с майка си и продължи живота си напред

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8470474413
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Колко пъти ще я пишеш тая история променяйки началото? Какъв е смисъла да тормозиш хората да ти пишат някакви съвети, след като изобщо не е истина. Това не е сайт за писане на някви истории от перверзни чичковци, които само се чудят кво да правят.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b0070c430a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Fake

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 6e810224f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако бяха толкова прекрасни нещата щеше сама да го искаш отдавна. Абсурд на 17 да даваш нощни смени, че и квартира да плащаш. Нагласена история...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ef38f047df
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Историята на сирийската с променени имена. Айде стига съчинява простотии ами седни да учиш!

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b44d5fb486
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И аз мисля, че е измислица!
АЗ.. АЗ... АЗ...
"Почувствах ръката му, отдолу много ме заболя той ме стискаше доста силно и чувствах как забива ноктите си към вагината ми.. Аз се отдръпнах. Болка почувствах. "
НОКТИ? Сериозно ли? Да не е куче, твоя приятел?
100% измислено!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f12d56cd5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Поне като си ги съчиняваш не бъди толкова явна и направо си пусни историята в "Измислени"!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker