Няколко питания накуп - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Няколко питания накуп
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 992 пъти
В тази тъй налегнала ме на мисли вечер, ви пиша аз, момиче на 16 с няколко питания, разбира се, тривиални и още повече клиширани, и все пак с особена есенция за моя милост.
Първото питане е провокирано от "кръстопътя", на който се намирам, разбира се, между две момчета. Момче номер едно, наречено от мен самата Ягода(защото обожавам ягоди) е 11 клас и ми е доста уязвима слабост вече трета година. Въпреки всичките ми усилия, всеки път щом го видя, сърцето ми се опитва да напусне уютния ми гръден кош и започвам да мисля как изглежда дупето ми(о. 0? !? ). Другият, с него седим заедно, също е страхотен, макар и пълна противоположност на ягодата. Излязохме веднъж на кафе, говорихме и открих колко много общо имаме и виждайки колко е странен ме наведе на мисълта, че явно не само аз съм доста екстравагантна. Та, аз съм в състояние на дилема.
Ще кажете: ми хубаво е, предприеми нещо, виж, пробвай. Тук се появява и втория ми проблем, Не се чувствам достатъчно уверена в себе си. Имайки предвид последния месец и половина на неконтролируем апетит, качих някое кило. Дънките, които преди ми бяха леко хлабави, сега леко ме стягат. Бедрата ми също станаха малко по широки. И се чувствам ужасно. Опитвам се да се ограничавам и през деня всичко е наред, но като се прибера вечер след училище и всичко се проваля, благодарение на поредното наплюскване. Преди, всичко, на което се уповавах, беше волята ми. Можех да устоя на каквото и да е. Това беше моята сила. Сега се опитвам всячески да си набивм, че не бива. Всячески. И не ми се получава. Вече от година съм в процес на отслабване и ми бяха останали последните пет килограма. Не искам да се връщам назад. Искам да успея да постигна целите си. Искам да се чувствам добре, да се харесвам, но моята суперсила изчезна и сега ми е по трудно от всякога.
Туй то с моите питания. Благодаря на отзивчивите читатели за отделеното време в четене на моите тривиални, дори до известна степен педантични проблеми и ако някой желае да изкаже мнение или съвет, нека заповяда..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 413acf80e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Четейки оплакванията ти за това как си качила някое друго кило, как не си уверена в себе си и как си загубила воля да стоиш гладна, разбирам наистина колко глупаво изглежда отстрани.. Аз съм в същото положение и то от години. Отслабвам, напълнявам, после пак диети, пак спортуване, пак водопой като за световно.. и всичко заради 5 тъпи килограма, които не мога и не мога да сваля. Допреди малко се вайках, че и тази вечер изядох две филии десерт, който не трябваше да ям.. Това е сериозен проблем. Трябва да се приемеш такава, каквато си и да си набиеш в главата, че дори да нямаш най-перфектното тяло, пак можеш да си харесвана и хубава. Аз също трябва.. но определено е по-лесно да се каже, отколкото да се направи.
Ж17

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker