За една истинска любов , която приключи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За една истинска любов , която приключи
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 1857 пъти
Здравейте на всички : ) казвам се Крис на 19г и искам да споделя моята история за истинската любов. Преди 3 години срещнах едно уникално момиченце, тя сияеше, беше уникално красива. Видяхме се в квартала, бях на тренировка с приятели навън, загледахме се доста силно и яко двамата като, че ли имаше нещо. Реших на същата вечер да и пиша по фейсбук да се опознаем и да излезем, писахме си 2 дни и решихме да излезем тя беше 6 клас аз бях 8клас. Беше уникално когато излезнахме една вечер на 24. 04. 2012г, как за пръв път се отпуснах и бях себе си и първата ни целувка... Станаха нещата и всичко тръгна, тя се дърпаше и държеше странно отначало и мислех, че ще е за кратко, но продължи 1г и половина, изневеряваше ми с едно момче. Прощавах и всичко и след това се промени наистина, аз и правех всеки ден изненади бяхме уникално добре нон стоп заедно, тя идваше като нямах какво да хапвам за закуска до нас, двамата пишехме книга за другия. Всеки ден ходихме на различни места. Аз и бях първия, нон стоп мислех за нея и наистина много я обичах. Един ден изкачвахме едно тепе и тя не беше с удобни обувки аз свалих моите и ги дадох за да и е по удобно - правих такива неща нон стоп идваше ми отвътре. Но се карахме, почнах да ставам агресивен, защото аз тренирам попринцип бойни изкуства и се здържам но заради нея спрях да сме повече време заедно. Имах мотор и просто се държах малко студено с нея и един ден тя намери друг и ме остави. Аз я обичам ужасно много вече мина 1 година откакто се разделихме пробвах със много момичета, но не става... Не мога да разкажа всичко, защото няма да ми стигне и 1 седмица. Почти всяка вечер я сънувам, ходя всеки ден до тях да и гледам стаичката... Нито секса ме кефи с друга нито нищо. Не знам как да я забравя или как да я спечеля.... Знам какво е да обичаш истински и да не се отказваш от това... :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 7a9817f79c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, много си млад, но едно да знаеш - истинската любов свършва със смъртта - тоест тя е до живот
Ти просто си преживял първата си, младежката любов

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ced0616047
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Днес се видяхме с нея, повозих я на мотора, всичко беше като преди, плачеше, защото ме наранила. Каза ми, че след мен е излизала с други но не се получават нещата с тях. Прегръщаше ме силно, плачеше доста пъти за 2 часа, радваше се, личеше е, че я боли. Писахме си след това, пита ми как се чувствам след като сме излезнали и т. н. Виждам, че все още има чувствам към мен силни и ме обича но нещо я спира, страда за мен доста както и аз. Много я обичам 3 години заедно бяхме и 1 година откакто сме разделени....

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 975719d645
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   А ви е писано в съдбата да бъдете отново заедно,ще бъдете.Въпреки всички пречки, страхове,обърканости и т.н.Ако е писано,съдбата ще намери начин за всичко.Ако не е явно,нататък в бъдещето те очаква нещо друго,предвидено от съдбата.Живей в настоящето.Времето не се връща,историите не се повтарят.Като реката,която върви само напред,така е и с живота.За сега живей в настоящето,а Божията воля,може след време да ви събере.И тогава,значи раздялата е била,само за да разберете,много неща за себе си и за живота.Станах като психолог,но си е така.Ще се върнете пораснали,помъдрели но и много различни.Истинската любов,е веднъж в живота.Можеш да се влюбиш в много хора,и да искаш да си с тях,но истински и изпепеляващо само веднъж.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker