Дали ми е омръзнала? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дали ми е омръзнала?
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 1422 пъти
Здравейте, на 16 съм, момче и имам приятелка от около година, но сякаш нямаме за какво да говорим вече, имам чуството, че като излезем пак някъде, просто ще мълчим.. Не съм скучен човек, но явно тя е малко.. А и оставя на мен да завързвам теми и да поддържам разговора, какво да правя? Дали сме си омръзнали? Не сме един за друг? Нали това не се случва винаги, все пак има много хора с 10 годишни връзки и т. н, как не си омръзват? Какво да правя, обичам я, но сякаш нямаме нищо общо..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: c29520f572
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Просто сте млади а и малки за това е незнаете какво точно искате и т. н. тези вашите връзки сега са кратки опитвате и когато вече сте на 20г. и нататък ще знаете какво търсите какво искате и от там се почва с дългите връзки за някой са за цял живот други няколко години и намират друг друга но на вас ви е рано не се надявай за нищо сериозно та ти като си с нея сега до към 23г. докъто решите че искате семейство деца мислиш ли че ще се искате вие сте млади още тия работи не ви инт. сега секс свалки зарибявки за къде бързаш да порастваш с нещо сериозно небързай живота е пред теб преди 23 няма такива найстина сериозни връзки те започват от 20 и нещо тия на 16 са си флиртове.. няма смисъл да се надяваш или да си скапваш настроението квото такова и без това ти казах малки сте да мислите за сериозни неща не че съм много по голяма но да ти кажа послушай ме не пилей годините в който може да си с всяка ей така за да се отдаваш на кратка връзка ако те иска ок но така като те слушам тя я е срам да говори е кво ти обичане на тия години секс се прави а не се криеш за да неговориш от срам или да мълчиш странно момиче сегашните така налитат а тази е доста кротка нищо лошо за момичето евала ако се обичате и връзкатави от сега започне до старини но не се надявай а и непилей време сигурен ли си че вместо като твой връсници да се забавляваш да правиш секс и т. н. ти искаш да мълчиш с нея а и след години вкуса ти ще е друг можеби въобще след време няма да я харесваш млад си просто за сериозна връзка приемиго не се обиждай.. нз твоя работа но губиш си времето според мен..


Ж19

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 516cbe5fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Измислете неща, които да правите заедно-курс по танци, друго хоби, спорт.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: cdb0fe0697
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   А да има друго момиче в живота ти? Помисли... и ако има и знаеш, че тя има чувства към теб... и ти имаш към нея... давай! Послушай ме.
И да няма, щом нямаш вече така общо с приятелката си, не я залъгвай, не залъгвай и себе си, скъсай с нея. Може би няма да ти е толкова гадно колкото очакваш, нито пък на нея.
Животът се живее веднъж. Клише е защото е истина.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: cdb0fe0697
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напълно си губиш времето с нея, опитай с друга, която те влече.
Има ли такава, честно помисли. И реши :)
Късмет!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 4be01e8e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Изобщо не слушай номер 1 това, че на тази възраст няма хора със сериозни връзки. Навярно тя е била бройкаджиийка и е преспала с половината град за да ти дава такъв съвет да станеш и ти такъв боклук! Познавам три съученички, които изкараха с гаджетата си около 2 - 3 години, а се хванаха с тях някъде на твноята възраст. Авторе, опитай да направиш каквото ти казаха горните коментари да намериш нещо, което и двамата ви харесва, или пък опитай с това временно да не се виждате докато осъзнаете какво точно искате, и ако и след това нещата са същите тогава да мислиш за раздяла. Може и да проговорите по въпроса да я попиташ какво я измъчва!

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: f1a641b609
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 1 до някъде си права, само до някъде! Истински връзки съществуват, но и приятелите ми говориха, че сега не му е времето за такива. А до другите, мерси за отговорите, ще го имам в предвид, а иначе ние с нея си измисляме разнообразни занимания, което може би помага. И като цяло всичко е наред, но се караме много често, въпреки че любовта ни е истинска (колкото и странно да звучи, доказано е много пъти) И двамата сме верни на другия и не се занимаваме с други. Уважаваме избора си все пак. А до Н3, няма друго момиче, аз никога не бих изневерил!

Автора

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: cdb0fe0697
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Въпросът ми може да прозвучи странно, но колко пъти седмично се виждате?

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 0066fed261
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторе, а тя на колко е години?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker