Няма на кой да споделя ;( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Няма на кой да споделя ;(
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 4085 пъти
Аз съм момиче на 15 години и съм бисексуална! Не мога да споделя на никой мама ще ме убие ако разбере..приятелите ми ще ми се подиграват. Само едно единствено момиче знае най-добрата ми приятелка.. Много е гадно когато няма кой да те разбере и ако си бисексуален вече не си човек :( не искам да казвам на приятелите си, защото не веднъж съм ги чувала как обсъжат колко са гадни гейовете и лесбийките! и като пиша тук ми олеква някакси..искаше ми се да не е така да ме приемат като нормално момиче.. а ако им го кажа със сигурност ще ме зарежат...знам че сигурно ще кажете че ако са ми приятели ще ме приемат каквато съм, но аз не мисля такаа :((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: 72dddd7a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   1. "Аз съм момиче на 15 години и съм бисексуална!"- колкото по-рано го осъзнаеш , толкова по-добре за теб :)

2. "Не мога да споделя на никой мама ще ме убие ако разбере.." - знам колко остра нужда изпитваш , но с времето ще видиш ,че има повече такива като НАС , отколкото си мислиш :)

3."Само едно единствено момиче знае най-добрата ми приятелка.." - радвай се ,много малко хора ще те разберат.Но само времето ще покаже колко е истинска приятелка :)

4."Много е гадно когато няма кой да те разбере и ако си бисексуален вече не си човек :(" - знаеш ли колко много хора има като НАС? :) Много повече , отколкото си мислиш.Но съм съгласен ,че в България , ако си гей или лесбиика , не си човек.За съжаление това е така , но има и стойностни хора , заради които си струва да се живее :)

5. " не искам да казвам на приятелите си, защото не веднъж съм ги чувала как обсъжат колко са гадни гейовете и лесбийките!" - не си и длъжна да има казваш.Те са ти приятели , но все пак няма човек който да няма някаква своя тайна.Да , има гадни гейове и лесбиики, но има и гадни хетерота , бисексуални и т.н.Хората са различни и не е редно дадена общност да се определя като такава и такава.

6."и като пиша тук ми олеква някакси.." - :)

7."искаше ми се да не е така да ме приемат като нормално момиче.. " - ако живеехме в Древна Гърция , уверявам те , щяхa да ни приемат като нормални .Каква ирония само - древността в това отношение е много по-развита от съвременноста :)

8."а ако им го кажа със сигурност ще ме зарежат..." - сама си осъзнала колко "добри" приятели са.Но ще срещнеш и истински такива, сигурен съм :)

9."знам че сигурно ще кажете че ако са ми приятели ще ме приемат каквато съм, но аз не мисля такаа :((" - за това са най-добрите приятели.Всъщност най-добрите приятели са истинските приятели , от които се очаква да те приемат , без условия :)

Надявам се да съм помогнал поне малко. :) Успех! :)


P/E/P/S

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 18694a4c2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Би- ли си, или порсто не можеш да допуснеш мисълта, че си чисто хомо-?

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: ef9bc17c69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хахахаха... :) Първо като си толкова малка още не може да си съвсем наясно :) Не се тревожи това ти увлечение може да премине (както стана с мен). Второ няма от какво да се срамуваш.. ти сама можеш да го използваш като свой плюс. Никога не трябва да показваш срам, напротив, говори за това с гордост (по-добро не можеш да направиш ;) ) А и за приятелите... те винаги те оставят.. после идват следващите... нищо истинско няма и само себе си можеш да лъжеш ако оставаш с тях само за да можеш да кажеш, че си по-добра ;)

За жалост целият живот е манипулация :Р (някой ако заговори за любов... вярвам, че e истиска и именно тя е живота... но докато я дочакаш минава време... ;) ;] )
Em ;]

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 169b19be10
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз не виждам нищо лошо в това да си бисексуална. Тези хора, които само ги обиждат са тесногръди и с ограничено мислене. Не трябва да се притесняваш от това което си... така ще разбереш дали приятелите ти са истински.. ако те приемат такава каквато си..

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 0753e893ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   P/E/P/S адски ти благодаря дано да има повече свястни хора като теб на този свят :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: d4372e814b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   много добре знам как се чустваш... аз испитвам същото, защото и аз съм като теб и съм на 15 също :D но при мен дори и най добрата ми приятелка не знае... просто не съм го казвала на никой :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 20 дни
hash: c8ee1ac9df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   миличка сподели го.... на мене го знае почти цялата ми компания и дори го приеха емм някакси готино хаха особено когато каазх на бившето ми гадже с което сега сме мноого добри приятели той се шокира, но някак си му хареса хахахх не се безпокой сподели го с приятели, ако са ти истински приятели ще го приемат..

 
  ...
преди: 11 години, 19 дни
hash: 6516715d3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз също съм бисексуална, на 19 съм и няма нищо лошош в това. Даже имаш повече възможности и становища, относно половете. Това ми харесва даже. Мъж -жена е много ограничено. Не е нужно всички да знаят, акт трябва да знаят, то ще се прояви от самосебе си.

 
  ...
преди: 11 години, 18 дни
hash: f2d575e1a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 1 е написал и цитирал всичко мн. добре.
Момче съм на 16-17 и аз се страхувам от това да кажа на някого защото може цяло даскало да ме подиграва и т. н.
Апък и в нашата страна да си гей е много много по лошо отколкото лесбийка(да не казвам, че мъжете искат групов секс с две момичета) още по готино за теб.
Успех в живота :-)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker