Изгубен в собствения си свят. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Изгубен в собствения си свят.
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 1093 пъти
Не знам от къде да започна..
Всичко беше просто перфектно, бях момче на 12 и имах много приятели, бях много харесван от момичетата..
И така настъпи деня в които се преместихме в Гърция.
на 17 години съм, ходя на училище, имам що горе добри оценки..
Но за сметка на това нямам едничкото за което мечтая а именно - приятелка..
Метър и 87 висок съм, тежа 66 килограма ( по което можете да съдите че съм слаб). Не се имам за красив, имам много пъпки от пубертета все още. Това от своя страна ме кара да се чувствам грозен, срам ме е да заговоря някое момиче.
Имам контакти с момичета, но само с такива от моята паралелка, и честно казано са само няколко, докато приятели ( момчета ) имам в изобилие. Има едно момиче което много харесвам, на два-три пъти съм забелязвал че и тя гледа мен, и все си казвам че ще ида да я заговоря, и все не мога... През акълът ми минават какви ли не мисли - А ако ме отблъсне? /А какво ли си мисли за мен? той е българин и не струва.. ( ГОРДЕЯ СЕ С ТОВА ЧЕ СЪМ ЧИСТОКРЪВЕН БЪЛГАРИН!! просто в Гърция ни имат за по ниско ниво, тоест по тъпи хора, поради големия наплив на мангали от България, които крадат, побиват се и така нататък.. Абе общо взето нямаме хубава репутация тук благодарение на тях).
Постоянно се каня и не мога и не мога.. Липсват кураж, срам ме е и на последно но не по важност място е това че се имам за грозен...
Може би тази мисъл се дължи поради факта че до сега съм нямал връзки, даже не съм научавал за някое момиче което проявява симпатии към мен..
И това е всекидневие.. Обикновено, докато слушам музика (доста често слушам) си представям света от друга гледна точка, че нямам този проблем, че съм имал много връзки и така нататък..
Знам че ще ме вземете за луд но само по тази начин се успокоявам /може би защото наистина съм един изостанал луднал идиот /.
И така е всеки ден вече 4 години... виждам приятелите си които са имали много връзки в миналото, или такива които държат връзката си вече година/две и все си казвам че е време и за мен, и когато видя момиче което ми допада, просто блокирам...
Определено не съм Би сексуален или гей, обаче въпреки това не ми се получава с момичетата.. чакам до година, когато ще съм пълнолетен 18 годишен гражданин и заминавам за германия да уча програмиране и мрежи.. Често си казвам че там няма да съм така, че ще се оправя, но вече гледам колко нищожна картинка съм бил през тези 3 години и губя увереност...
Всеки ден ставам все по зле и по зле, баща ми ми казва че ми е време за по интимни отношения, учат ме как да се предпазвам с майка ми и така нататък... Сърце не ми дава да им кажа че съм един задръстеняк който никога не е имал даже контакт с момиче по което си пада...
започвам да си мисля че съм осъден цял живот да стоя сам без съдружник, знам че това не е така но въпреки това лошите мисли не изчезват...

И както всеки друг, моля редакторите да одобрят темата, а коментаторите да коментират, защото ми е нужна промяна, искам вече да не съм този 16 годишен младеж които се срамува от живота..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: c2298a0449
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, разбирам защо ти е трудно. Проблемът е по-скоро свързан с обстановката там, а не твоя характер. Имам братовчедка в Солун, майка и е българка, омъжена за грък. Идват си понякога през ваканциите и се виждаме. Момичето има съвсем различен стандарт, обръща много внимание на външния си вид (всевъзможни козметични процедури и т. н. ), в което няма нещо лошо, но все пак е важна и духовната култура. Говорили сме си за момчета, пада си по т. нар. от нея гръцки тип-което значи да бъде социален, чаровен, трениран, да е свикнал да излиза често (да не кажа всяка вечер) с компания. Приятелките и там са същите. Тъй че разбирам, ако познаваш такива момичета, а ти да си скромен и срамежлив. Според мен щом ще заминаваш, няма смисъл да започваш сериозна връзка в Гърция. Но ще ти кажа друго-Където и да си, просто изпозвай предимствата от това, че си чужденец! Негативните страни винаги ще си ги има, но тях не ги мисли. Разказвай за България, за Гърция, за пътешествията и преживяванията си. Нека момичетата видят, че си културен човек. Ще им станеш интересен, защото ще научават нови неща от теб. И лека полека ще се привържат. Успех!!!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 25f951c928
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има един канал в youtube, казва се SimplePickUp. Изгледай всички клипове, ще научиш много, и гледй и в сайта им, може и да си купиш допълнително.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker